Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 07:05:34   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

DIGI TV přichází s novou aplikaci pro mobilní operační systém Android

  Autor: DIGI TV/PP Partners , e-mail: info@novadigitv.cz Přidané: 22.10.2019


Český televizní operátor DIGI TV v průběhu září představil vylepšenou aplikaci DIGI2GO pro operační systém iOS. Nyní, po měsíci, přichází s další novinkou, kterou je nová aplikace pro chytré telefony a tablety s operačním systémem Android. Stejně jako u operačního systému iOS má aplikace pro Android celou řadu vylepšených funkcí a novinek.


„V DIGI průběžně modernizujeme a vylepšujeme uživatelský komfort všech aplikací, které nabízíme. Proto bylo po spuštění nové aplikace pro operační systém iOS dalším jasným krokem představení vylepšené aplikace pro systém Android,“ říká Iveta Šlapalová, ředitelka zákaznických služeb DIGI TV, a doplňuje: „Zákazníci tedy ocení podobné nové funkce, jaké jsme zavedli pro systém iOS. Navíc aplikace pro Android přináší uživatelům možnost seřadit si kanály dle vlastních preferencí.“

Vylepšená mobilní aplikace DIGI2GO pro Android znamená zrychlení, lepší stabilitu a vyšší uživatelský komfort, ale především řadu nových funkcí. Jednou z nich je podpora Google Chromecast, tedy možnost streamovat právě sledovaný program z mobilu či tabletu přímo na obrazovku televize. Dále umožňuje manuální přepínání rozlišení obrazu dle typu a kvality mobilního připojení. V aplikaci také zákazníci nově najdou přehledný seznam aktuálního vysílání přímo v přehrávači, který zobrazí jednoduchým přejetím prstu ze spodní části obrazovky nahoru. V neposlední řadě nabízí aplikace vylepšenou funkci rychlého posunu v rámci pořadu, kdy lze kliknutím do levé či pravé části obrazovky posunout pořad o 10 sekund dopředu či dozadu.

Nová aplikace DIGI2GO pro Android přináší zákazníkům také další velmi žádanou novinku. Aplikace podporuje řazení kanálů podle zákaznických preferencí. Jednoduše stačí v seznamu kanálů prstem podržet ikonu vybraného kanálu a přetáhnout ji na požadovanou pozici. V nejbližší době proběhne aktualizace a doplnění této užitečné funkce také na iPhonech a iPadech. Možnosti seřadit si kanály podle vlastního uvážení tak dostanou i zákazníci DIGI TV využívající systém iOS. Více informací k aplikaci DIGI2GO pro Android naleznou zákazníci na stránce http://www.novadigitv.cz/digi2go-android.

Nová aplikace se zákazníkům po aktualizaci zobrazí automaticky, pokud mají zapnuté automatické aktualizace aplikací ve svých chytrých telefonech a tabletech. V opačném případě si musí aplikaci aktualizovat manuálně přes obchod GooglePlay. Vylepšená aplikace DIGI2GO pro operační systém Android je určena pouze pro telefony a tablety. Již za pár týdnů se mohou zákazníci DIGI TV těšit na zcela novou aplikaci Android TV určenou pro chytré televize a set-top boxy s tímto operačním systémem.


O DIGI CZ

Televizní a mobilní operátor DIGI CZ nabízí divákům v ČR služby satelitní televize a televize přes internet pod obchodní značkou DIGI TV. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a nově na stanici Premier Sport HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Sérii A, španělskou LaLigu nebo tenisové turnaje ATP. Služba DIGI2GO je podle nezávislého hodnocení Cnews.cz nejlepší televizí přes internet na českém trhu. DIGI CZ je také poskytovatelem pevného internetového připojení DIGI internet a pod značkou LAMA mobile nabízí mobilní volání a přenos dat. Společnost na českém trhu působí od roku 2006. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP, která rozvíjí a rozšiřuje nabídku jejích služeb. DIGI CZ je čistě českou společností a všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP
Aneta Havlová, Mediální zastoupení DIGI TV, PP Partners Prague, 21. 10. 2019




  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
15.10.2019 • Nové díly hororového seriálu HAUNTED českých tvůrců premiérově na Netflixu i s českými titulky
09.10.2019 • Obľúbené rozhlasové relácie RTVS na podcastoch
04.10.2019 • Liga mistrů v O2 TV opět překonala rekordy - středeční přenosy vidělo téměř půl milionu diváků
02.10.2019 • Spoločnosť SATRO zaradilo do ponuky SATROdigital o JOJ Cinema HD
01.10.2019 • DIGI TV přes internet přidává čtyři stanice v HD kvalitě
17.09.2019 • DIGI TV spouští novou aplikaci pro operační systém iOS, která podporuje i funkci AirPlay

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist