Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 04:08:45   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Z domova | Články
 

Skupina Prima sjednocuje svůj hobby segment pod značkou Prima DOMA

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 23.10.2019


Skupina Prima nově sjednocuje svůj hobby segment pod značkou Prima DOMA. Nový projekt zastřešuje hobby pořady v televizním vysílání a dále pak široké online portfolio hobby webů a projektů, k nimž přibyl nový videoportál Prima DOMA.TV a diskuzní fórum Prima RADY.cz. Další praktickou novinkou pro všechny kutily je produktový srovnávač KUTILO.cz.


Celé online portfolio zastřešuje home page projektu Prima DOMA.cz, kterou spustila skupina Prima ve spolupráci se společností Český kutil.cz, s.r.o. Tato společnost zároveň celý hobby segment skupiny Prima obchoduje.

„Hobby pořady televize Prima dlouhodobě patří mezi divácky oblíbené, což potvrzuje úspěch nového pořadu Libovky Pepy Libického s Minutovým manželem a tištěného magazínu Prima vychytávky. Proto jsme se rozhodli tento segment sjednotit pod značku Prima DOMA a rozšířit nabídku o celé nové online portfolio. Našim klientům tak můžeme stejně jako v případě automotive segmentu poskytnout zcela jedinečný multiplatformní obchodní balíček, který se v příštím roce rozšíří i o prostředí HbbTV,“ říká Vladimír Pořízek, provozní ředitel skupiny Prima.

„Videoportál Prima DOMA.TV je vlajkovou lodí celého projektu. Nabízí nejen oblíbené pořady RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ a Vychytávky Ládi Hrušky, ale i nový pořad Libovky Pepy Libického a bonusové díly Minutového manžela, které doplňují epizody už vysílané v televizi. Nabídku rozšiřují i zcela nové online pořady – Zahrádkářská poradna Ludmily Duškové a Jana Kopřivy a pořad Stačí začít, který přináší nápady a návody na vyrábění pro všechny kutily bez rozdílu věku. Prima DOMA postupně nabídne i další pořady z vlastní tvorby. Celkem mohou nyní diváci zhlédnout přes 5000 reportáží z archivu hobby pořadů, sahajícího až do roku 2005, a každý měsíc pak kolem stovky nových reportáží ze zmíněných televizních pořadů a vlastních reportáží z dílny Prima DOMA,“ říká Stanislav Knotek, ředitel společnosti Český kutil.cz a projektu Prima DOMA.

Kutilský web Český kutil.cz (www.ceskykutil.cz), který je na hobby trhu již 11 let, přináší každý den rady a tipy z oboru stavby a rekonstrukce bytů a rodinných domů, vybavení domácnosti, vše kolem zahrady, vybavení dílny a práce s nářadím. Hobby web Prima NÁPADY (www.primanapady.cz), který funguje již od jara 2017, se nadále věnuje oblastem, jako jsou zahrada a pěstování, dekorace do domácnosti, výtvarným technikám, mazlíčkům a nechybí ani DIY návody. Diskuzní fórum Prima RADY (www.primarady.cz) je otevřeno všem, kdo hledají odpovědi či potřebují pomoc a v nejbližší době bude doplněno i o divácké poradny tváří z jednotlivých televizních a online hobby pořadů.

Produktový srovnávač KUTILO obsahuje již nyní více než 15 000 produktů a každý den v něm přibývají nové. Zastřešující home page celého projektu Prima DOMA (www.primadoma.cz) pak obsahuje veškerý obsah přehledně setříděný do témat, respektující kutilská a zahrádkářská období v průběhu roku. Pomůže i s výběrem hobby volnočasových aktivit, s přehledem nejrůznějších veletrhů, jarmarků, ale i kreativních kurzů.

Nedělní hobby pořady na televizi Prima sledovalo v prvním pololetí letošního roku průměrně kolem 400 tisíc diváků. RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ měl průměrnou sledovanost 388 000 diváků v CS 15+ (share 21,05 %), Vychytávky Ládi Hrušky pak 409 000 diváků v CS 15+ (share 20,54 %). Nejsledovanější epizody obou pořadů v březnu tohoto roku vidělo přes půl milionu diváků v CS 15+.*

(Zdroj: ATO – Nielsen Admosphere, živě + TS0-3 TV, ke dni 9. 9. 2019)

*530 000 diváků (share 22,88 %) u RECEPTÁŘE PRIMA NÁPADŮ, 504 000 diváků (share 22,94 %) u Vychytávek Ládi Hrušky.


Gabriela Semová, Head of Corporate and Internal PR, SOLOOTIONS powered by FTV Prima, 22. 10. 2019


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
24.10.2019 • Unikátna výstava ako pocta Vincentovi Hložníkovi v priestoroch Slovenského rozhlasu
23.10.2019 • Tlačová informácia zo zasadnutí RVR dňa 22. 10. 2019
22.10.2019 • RTVS získala ocenenie Senior friendly
19.10.2019 • Spoločnosť SATRO podporí mladé talenty a start-upy
18.10.2019 • Tisková zpráva z 17. zasedání 2019 ze dne 15. 10. 2019
17.10.2019 • Televize Nova a Dobrý anděl přichází po sedmé se společnou kampaní

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist