Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 10:14:36   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Zbrusu nový španělský Superpohár na Sport1

  Autor: AMC/PR.Konektor , e-mail: info@prkonektor.cz Přidané: 11.12.2019


Barcelona, Real Madrid, Atlético Madrid a Valencia. To jsou týmy, které se zkraje nového roku zúčastní španělského Superpoháru pro sezónu 2019-20. Hrát se bude v Džiddě, v Saúdské Arábii a zbrusu nový formát spektakulární fotbalové události se čtyřmi neprestižnějšími španělskými kluby bude odvysílán na Sport1 ve dnech od 8. do 12. ledna.


Klasický formát španělského Superpoháru se pro tuto sezónu výrazně změnil. Z jednozápasového klání je nyní pětidenní turnaj, kterého se účastní čtyři týmy. Konkrétně jsou to finalisté poháru Copa del Rey 2018-19 (Valencia jako vítěz, Barcelona jako poražený finalista) a dva zbylé nejlepší týmy z La Ligy 2018-19 (Atlético jako druhý, Real Madrid jako třetí tým tabulky).
Zbrusu nový formát spektakulární fotbalové události se čtyřmi neprestižnějšími španělskými kluby bude odvysílán na Sport1. Semifinále soutěže je na programu 8. ledna (Valencia proti Realu Madrid) a 9. ledna (Barcelona proti Atléticu Madrid). Finále se posléze uskuteční 12. ledna a nelze vyloučit, že bude k vidění El Clásico – vůbec první v roce 2020.

„Jsme nesmírně rádi, že vedle prestižních vysílacích práv Sport1 a Sport2, jako jsou Forumle 1, hokejová Champions League, evropské šampionáty v házené, NFL, UEFA Liga národů, házenkářská Champions League, švédská hokejová liga, slovenská hokejová liga, španělský pohár Copa del Rey, turecká Süper Lig nebo Coppa Italia, si nyní mohoud diváci na našich sportovních kanálech vychutnat také úžasnou atmosféru španělského Superpoháru,“ uvedl Marcel Mareš, Country Manager AMC Networks International pro Českou republiku a Slovensko.

Díky exkluzivní tříleté dohodě, budou Sport1 a Sport2 vysílat i následující dva ročníky španělského Superpoháru (2020-2021 a 2021-22).


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International – Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central and Northern Europe portfolio nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film+. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky SundanceTV a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Sylvie Micková, Account Executive, PR.Konektor, 10. 12. 2019


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.12.2019 • Po stopách tajemné chupacabry: krvelačný upír, návštěvník z vesmíru nebo prašivý pes?
08.12.2019 • Dopřejte si chytrou zábavu na Prima ZOOM
06.12.2019 • V Lake Louise úvodní sjezdy SP alpských lyžařek, na startu i Ester Ledecká [ 1 ]
05.12.2019 • Souboj titánů Joshua vs. Ruiz i další skvělé zápasy - sledujte nejlepší světový box na Sport1 a Sport2
04.12.2019 • Legendy divočiny: Hledejte odpovědi na největší přírodní záhady s Discovery Channel
03.12.2019 • Nová adaptace filmu Válka světů v premiéře na Epic Drama

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist