Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 16:12:15   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Šipky na dálku, ale živě. Stanice Sport1 a Sport2 odvysílají unikátní PDC Home Tour

  Autor: AMC/PR.Konektor , e-mail: info@prkonektor.cz Přidané: 18.04.2020


Sport je vášeň, která si i za složitých okolností umí najít cestu do srdcí fanoušků po celém světě. Jasným důkazem je elitní šipkařská organizace PDC, která vytvořila unikátní projekt Home Tour. V rámci toho se největší hvězdy a členové elitního okruhu PDC utkají na dálku přímo ze svých domovů pomocí videostreamingu.


Příznivci tohoto stále populárnějšího sportu tak dostanou možnost celých 32 dní v řadě sledovat nejvýraznější osobnosti ze světa šipek v akci. Díky exkluzivním přímým přenosům na stanicích Sport1 a Sport2 mohou sledovat tuto netradiční akci i diváci v České republice a na Slovensku.

Šipky na elitní úrovni živě přenášené z obývacích pokojů největších hvězd a profesionálů po celém světě prostřednictvím živých videohovorů, to tu ještě nebylo. Celých 32 dní v řadě, každý večer od 20:30. Tento čas se stane po dobu delší než jeden měsíc pevným bodem v diáři každého fanouška šipek světové úrovně i diváka, kterému chybí neopakovatelná atmosféra přímého přenosu. Již v pátek 17.4. od 20:30 na Sport1 odstartuje PDC Home Tour soubojem světové dvojky a úřadujícího šampiona Peterea Wrighta s ikonou z Yorkshearu, Peterem Jacquesem.

Ty v první skupině doplní semifinalista světového šampionátu Jamie Lewis a nizozemská vycházející hvězda Niels Zonneveld. Ve čtyřčlenných skupinách se dostanou do akce i takové hvězdy jako Gerwyn Price, Jan Dekker či Lisa Ashton mezi ženami. Souboje elitních šipkařů budou stanice Sport1 či Sport2 vysílat každý večer, po dlouhých 32 dní s komentářem zkušených odborníků šipkařského sportu Jiřího Pauzra, Radka Schulze či Jana Přikryla.


Stanice Sport1 a Sport2 se svým divákům snaží zpříjemnit složité období také zařazením repríz nejzajímavějších zápasů, závodů či jiných sportovních událostí z posledních sezón. Pro své diváky vybírají opravdu to nejlepší, góly, vteřiny a emoce, které dodávají sílu. Do programu zařazují mimo jiné:

- nejlepší fotbalové zápasy kvalifikace na Euro či světový šampionát
- zápasy českého a slovenského fotbalového týmů v Lize národů a kvalifikaci za poslední 2 roky
- strhující hokejové bitvy ze slovenské Tipsport ligy, KHL, CHL a SHL
- nejlepší velké ceny F1 z minulého roku
- energické souboje amerických fotbalistů v NFL či dravé univerzitní lize NCAA


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International – Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central and Northern Europe portfolio nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film+. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky SundanceTV a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Sylvie Micková, Account Executive, PR.Konektor


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.04.2020 • Nakoukněte kuchařským hvězdám pod pokličku i do soukromí
20.04.2020 • Seriál, který jde zabijákům a jejich činům pod kůži
16.04.2020 • Seriál Ve spárech Garduňy na Epic Drama
16.04.2020 • SPI International mění vizuální podobu stanice FilmBox
15.04.2020 • Recyklace letadel každou středu na Viasat Explore
12.04.2020 • Aljaška: krajina polární záře, psích spřežení a boje o přežití

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist