Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 07:38:20   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

3.díl sKORO NA mizině je online - Petr Kolečko, Langoš, Suchoš a Laďka Něrgešová

  Autor: IdoPR , e-mail: nikol.klevcovova@gmail.com Přidané: 10.06.2020


Třetí epizoda seriálu "sKORO NA mizině" s názvem "Tresť" je již online, takže se o svém účinkování v něm dozvěděla i Laďka Něrgešová :) Co na tento díl říká ona, ale i další Pražáci - Petr Kolečko, Jiří Langmajer a Michal Suchánek, kteří se infiltrovali do ostravského Divadla Mír?


3.epizoda sKORO NA mizině: https://www.youtube.com/watch?v=_vKRtpiJHyc&t=390s

V této epizodě se opět objevuje Jiří Langmajer spolu s ostravskými herci z Divadla Mír. Překvapením ale bude hlavně přítomnost Michala Suchánka a Petra Kolečka, kteří se zároveň podíleli i na scénáři.

"Ostrava je můj druhý domov. Jak říkám přímo v třetí epizodě sKORO NA mizině, dělal jsem pro Divadlo Petra Bezruče čtyři inscenace, takže jsem nejen proto v Ostravě strávil spoustu času," prozrazuje Petr Kolečko.

"Na tom se mi líbí hlavně fakt, že se Petr nezdráhal do scénáře použít svůj obrovský trapas, který se mu u Bezručů opravdu stal, a za který ho Ostraváci opravdu moc nemusí. Troufám si ale říct, že tím, že si ze sebe Petr takhle dokázal udělat legraci, si srdce Ostraváků získá zpátky," láká Vladimír Skórka.

Nebojí se ale Kolečko, že by od některých zarytých Ostraváků mohl dostat nakládačku? "Nebylo by to poprvé ani naposled. A dostaneme rádi :) Vůbec jsem neváhal. Mám rád Skórku, Ostravu, Langoše a Suchoše!" vysvětluje Petr Kolečko.

"A my máme rádi Petra! :) Je to jedno z mála pozitiv na koroně, že jsme se mohli všichni potkat na place, protože kluci jsou moji kamarádi, které mám neuvěřitelně rád. Navíc dva z nich - Petr a Michal - si v seriálu nejen zahráli, ale coby jedni z nejlepších českých scénáristů se na seriálu podíleli i autorsky, což je naprosté unikum. Pro mě na spolupráci s Michalem, krom toho, že kývnul na to, že tam zahraje, bylo cenné to, že dal mně a Martinu Šimíčkovi skvělé dramaturgické tipy k ději a hlavně k postavě Langoše - asi tím, jak se výborně znají - aby byl civilnější a nebyl až takový prvoplánový debil, jak jsme to částečně zamýšleli," dodává Vladimír Skórka.

"Mě na tom zajímalo hlavně to, že jsem mohl něco psát. Něco, co bude rychle a do čeho nám kromě nás samotných nebude nikdo kecat. A navíc pomůžu Vláďovi s projektem, když mě o to poprosil," říká Michal Suchánek.


Třetí díl je vnímán jako závěrečný díl trilogie, jak k tomu přistupují jeho tvůrci?

"Za mě ano, ale ostravská černá magie vždycky může vzkřísit mrtvé," polemizuje Petr Kolečko.

"Jelikož náš seriál sKORO NA mizině vzniká pouze a jen díky finančním prostředkům od našich diváků, tak to záleží vlastně na nich, zda další díly vzniknou, či nikoli. Pokud budou chtít, abychom v natáčení pokračovali, mohou přispět libovolnou částkou na účet seriálu: 4211306729/6800, a když se opět vybere dostatečné množství peněz na vznik dalšího dílu, tak se vrhneme do práce. Nápadů máme až až :) Když se nevybere dost, rozdělíme to opět mezi herce a štáb," kontruje Skórka.

"Třetí díl seriálu sKORO NA mizině s velmi specifickým názvem "Tresť" jsme stejně jako předchozí dva díly museli zvládnout natočit v režimu jeden den na díl. Postprodukce ale trvala mnohem déle, protože jsme si chtěli opět dát záležet na tom, aby byl děj dobrý i po řemeslné stránce. V prvním díle si naši diváci oblíbily pecku "Prachy" od Fredyho&Krastyho, kteří se v seriálu také objevují. A v trojce se mohou těšit na skvělou písničku Fotky z výletu od kapely Nedivoč, v jejichž klipu hraje právě Štěpán Kozub," říká režisér Vladimír Skórka.


A co na "svou scénu" v seriálu říká Laďka Něrge-šo-váá? :)

""O seriálu a potažmo použití mého jména tam mě informoval Ruda z Ostravy :) Poslal mi odkaz se vzkazem, ať si najdu šestnáctou minutu. Když jsem to udělala, vyprskla jsem smíchy. Fakt mě to pobavilo. Už jenom ta představa metra z šachty až na pláž. Tak jsem se pak večer po svém vysílání zpětně na seriál koukla od začátku. A reakce okolí? Pár lidem jsem to řekla, a všichni mi odvětili: No jasně. My to viděli. Ale mysleli jsme, že o tom víš?! :)"

Teaser: https://www.youtube.com/watch?v=nqSr4kp3Ww4


Nikol Klevcovová, outista, IdoPR, 9. 6. 2020


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
06.06.2020 • Media Club měl v květnu rekordní share - web CNNPrima.cz v květnu dosáhl 1,1 mil. reálných uživatelů
31.05.2020 • Firmy i státní instituce se potýkají s tisícovkami škodlivých emailových zpráv denně
29.05.2020 • Spievankovské prekvapenie na Deň detí!
26.05.2020 • Internetová televize Telly přidala čtyři stanice v HD
16.05.2020 • Diváci O2 TV Sport uvidí sérii MMA turnajů Oktagon Underground
11.05.2020 • Televize O2 TV podporuje dohrání sezony FORTUNA:LIGY

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist