Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 08:12:48   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Podzim 2020 na TV Nova

  Autor: TV Nova , e-mail: info@novatv.cz Přidané: 06.08.2020


Skupina Nova dnes ve 14 hodin představila na virtuální tiskové konferenci podzimní programové schéma. Tradičně sází na úspěšnou kombinaci důvěryhodného zpravodajství a publicistiky, kvalitní seriálové produkce i nejlepší zábavy. Na obrazovky se po letní pauze vrací pokračování úspěšné reality show MasterChef Česko. O zábavu pro celou rodinu se postará populární hudební show Tvoje tvář má známý hlas. Nebudou chybět nejoblíbenější seriály lokální produkce Ulice, Ordinace v růžové zahradě 2 a Specialisté.


Do vysílání připravuje také zajímavou novinku – svatební sociální experiment Married at First Sight (český název upřesníme), který ve světě zaznamenal obrovský úspěch. „Skupina Nova si drží pozici lídra televizního trhu. V cílové skupině 15–54 jsme v prvním pololetí 2020 v prime-time dosáhli 36% podílu sledovanosti a každý den oslovíme téměř 4,7 milionu diváků starších čtyř let. V porovnání s nejbližším komerčním konkurentem udržujeme výrazné vedení. V podzimní sezóně budeme pokračovat s dlouhodobě úspěšnými seriály i pořady, prvotřídním zpravodajským servisem a novými televizní formáty,“ říká Alex Ruzek, ředitelka sekce programu skupiny Nova.


Začátky vysílání pořadů:

Televizní pořad Start vysílání

Ulice pondělí 17. 8. 2020
MasterChef Česko úterý 25. 8. 2020
Výměna manželek středa 26. 8. 2020
Malé lásky středa 26. 8. 2020
Ordinace v růžové zahradě 2 čtvrtek 27. 8. 2020
Specialisté pondělí 31. 8. 2020
Tvoje tvář má známý hlas sobota 5. 9. 2020


Tvoje tvář má známý hlas

Úspěšná a divácky velmi oblíbená show Tvoje tvář má známý hlas je opět tady! Na diváky čeká osmička zbrusu nových účinkujících, kteří se každý týden převtělí do hvězd ať už české, nebo světové hudební scény. Další novinkou bude moderátor show, kterým se stane sympatický herec Vladimír Polívka.

A k výrazné změně dojde i v porotě. Pozici předsedy tentokrát obsadí moderátor minulých řad Ondřej Sokol, hodnotit výkony s ním bude účastnice páté řady, herečka a zpěvačka Eva Burešová. Trojici porotců doplní známý showman a herec Aleš Háma. Od 5. září každou sobotu ve 20.20 hod.


MasterChef Česko

Po letní pauze se vrací oblíbená kulinářská show MasterChef Česko. Trojice drsných porotců Radek Kašpárek, Přemek Forejt a Jan Punčochář na podzim zvolí vítěze ze zbývajících TOP 8 amatérských kuchařů. O titul MasterChef Česko 2020 se utkají tři muži a pět žen, jako první je čeká pocta záchranným složkám. Tato epizoda se stala i nejoblíbenější výzvou poroty, která si natáčení náležitě užila a zároveň si splnila své klučičí sny. Úplně poprvé kamera nahlédne i do kuchyně podniku Jana Punčocháře, který́ ji propůjčí soutěžícím. Kdo získá trofej MasterChef Česko, půl milionu korun a také možnost podílet se na tvorbě menu v restauraci jednoho z porotců? Od 25. srpna každé úterý ve 20.20 hod.


Ordinace v růžové zahradě 2

Během podzimu mohou diváci již patnáctým rokem sledovat příběhy kamenických hrdinů, kterými jsou například Čestmír Mázl (Petr Rychlý), Běla Valšíková (Zlata Adamovská) nebo Bobo a Heluš Švarcovi (Martin Zounar a Martina Randová). Fanoušci seriálu se mohou těšit na vztahový i profesní trojúhelník manželů Márových a Vojty Kratochvíla (Markéta a Patrik Děrgelovi a Ivan Lupták), radostnou událost v životě záchranářů Zity a Hanáka (Jana Holcová a Radim Fiala) nebo na neobvykle dramatické dobrodružství dětských hrdinů. Největší překvapení čeká diváky na konci roku 2020 – návrat jejich milované Bibi (Marika Šoposká). Od 27. srpna každý čtvrtek dva díly za sebou


Ulice

Oblíbený seriál Ulice vstupuje v polovině srpna do své šestnácté sezóny. Poprvé za jeho historii jsme na jaře 2020 museli kvůli pandemii koronaviru udělat neplánovanou vysílací pauzu. Na začátku nové sezóny tak nastane časový posun, ale brzy se vrátíme k času reálnému. Diváky čeká plejáda emocí a příběhů. Vážná témata (jako rychle se zhoršující nemoc Zdeny Procházkové, s kterou se musí vyrovnat její milující dcera Magda, nebo nečekaný odchod Světlany Nyklové) budou střídat témata šťastná a odlehčenější. Máme před sebou rovnou dvě svatby, jedno narozené dítě, nové lásky i boj studentů za čistotu naší planety. Začátkem září společně oslavíme 15. narozeniny seriálu a během podzimu se v Ulici objeví nová rodina. Od 17. srpna 2020, pondělí až pátek v 18.25 hod.


Specialisté

Detektivní seriál z prostředí Prahy představí v premiérových dílech nové kriminální případy. Tým elitních policistů pod vedením nekompromisního majora Strouhala (Martin Dejdar) opět čeká každodenní boj proti zločinu. Nebude chybět klidný a laskavý kapitán Kovář (Jiří Hána), sympatická kapitánka Šafářová (Eva Leimbergerová) a benjamínek kriminálky kapitán Beran (Jacob Erftemeijer), bývalý vojenský policista, který se s ničím nemazlí. Od 31. srpna každé pondělí ve 20.20 hod.


Výměna manželek

Velká dramata, silné příběhy, ale i velmi vypjaté situace, to je divácky velmi oblíbená reality show Výměna manželek. Televizní štáby se opět rozjedou po celé republice, aby divákům přinesly zajímavou sondu do českých domácností a jedinečnou příležitost sledovat desetidenní působení manželky v náhradní rodině. Jak si poradí temperamentní Magda se svérázným tatínkem Martinem v maličkém bytě? Užije si Tereza deset dní v Holandsku v trochu jiných životních podmínkách? Od 26. srpna každou středu ve 20.20 hod.


Malé lásky

Letošní ročník docu-reality Malé lásky bude opět výjimečný a plný zajímavých i mile obyčejných příběhů. Diváci se setkají jak se známými, tak s úplně novými tvářemi zkušených lékařů a porodních asistentek gynekologicko-porodnické kliniky v Plzni. Největší raritou jsou dvě tematické epizody. V jedné z nich ukážeme, že babské povídačky mají občas reálný základ. Štáb Malých lásek zachytil dvě veliké bouře, a to Denise a Sabinu, při kterých se v porodnici strhl doslova závod novorozenců. V další epizodě se podíváme, jak pandemie koronaviru ovlivnila některým párům život a připravila je o možnost prožít tento intimní okamžik pohromadě. Od středy 26. srpna každou středu ve 21.30 hod.


Připravujeme

Married at First Sight

Nezadaní odvážlivci, kteří v minulosti vyzkoušeli všechny možné způsoby seznámení, avšak stále nenašli svůj protějšek – to jsou hlavní představitelé zbrusu nového sociálního experimentu Married at First Sight (český název bude upřesněn). Výběr partnera tentokrát přenechají odborníkům, kteří z nezadaných zájemců vytvoří po náročných testech páry. Ty se spolu poprvé uvidí až před oltářem, navíc před zraky svých nejbližších. Jaké budou jejich reakce? Jak prožijí novomanželé svatební cestu a následný čas ve společné domácnosti?


Utajený šéf

Na obrazovky se vrací reality show Utajený šéf, v které si vysoce postavení manažeři předních českých firem vyzkouší, jaké je to být řadovým zaměstnancem. V přestrojení proniknou na nejnižší pozice svých společností, a nejen jim, ale i divákům se tak naskytne jedinečná příležitost nahlédnout pod pokličku firem z různých odvětví. Jak to funguje v cestovní kanceláři, realitní kanceláři nebo ve společnosti zabývající se odpady a recyklací? Jak utajení šéfové přijmou zpětnou vazbu od svých zaměstnanců? Odmění pracovní nasazení svých podřízených, nebo budou padat hlavy? Poprvé se jedním z utajených šéfů stane žena!


Zahraniční filmové premiéry

V podzimním programu je pro diváky připravena řada českých i zahraničních premiér. Milovníky komedií potěší Román pro pokročilé s Markem Vašutem v hlavní roli, zábavnou podívanou na sněhu nabídne snímek Špindl 2, napětí slibuje rodinné drama Můj příběh a jeho hlavní představitelka herečka Vlastina Svátková. Nebude chybět ani romantický film Šťastný nový rok. Ze zahraničních filmů to bude akční snímek Rampage: Ničitelé, krimi komedie Debbie a její parťačky či komedie Noční hra a Máš ji!. Ze zahraničních seriálů budeme vysílat kriminálku Castle na zabití a nové díly čtvrté a páté řady seriálu Námořní vyšetřovací služba: New Orleans.


Podzim na tematických stanicích skupiny Nova

Nova Cinema se postará o jedinečné filmové momenty například prostřednictvím snímků Král Artuš, Králova přízeň, Troja, Teorie všeho, Non-Stop, Znamení, Ocelová pěst a další. Dětské publikum potěší animované filmy Auta a Auta 2.

Nova 2 je oblíbené místo diváků, kteří milují komediální seriály a nestárnoucí sitcomy. Tak jako celé léto i nadále je budeme bavit populárním sitcomem Teorie velkého třesku – partou zmatených, ale úspěšných vědců v čele s podivínským Sheldonem. Nabídku doplní seriály Americká manželka, Ženatý se závazky, Přátelé, Dva a půl chlapa nebo Will a Grace.

Nova Action přinese tradičně spoustu dobrodružství a napětí. V premiéře pokračuje seriál Policie Chicago, Kobra 11 představí premiérovou pětadvacátou řadu, nabídku doplní krimi seriály Lovci zločinců a Myšlenky zločince. Diváci budou mít na výběr hned z několika docu-realit – Válka skladů Kanada, Mistři aukcí, Válka skladů nebo Mistři zastavárny.

Nova Gold, to jsou oblíbené seriály, legendární soutěžní pořady, ale i animované filmy pro nejmenší diváky. V nabídce ze zlatého fondu se objeví české původní seriály Ordinace v růžové zarhadě, Ulice a Drazí sousedé, soutěže Co na to Češi a Riskuj. Na děti čeká každý podvečer pásmo animovaných filmů Smíškové a spousta skvělých snímků, jako jsou Tučňáci z Madagaskaru, Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví, Spongebob v kalhotách a další…

Nova Sport 1 a Nova Sport 2 opět nabídnou sportovní přenosy nejprestižnějších lig světa, které netradičně vyvrcholí právě v nadcházejícím podzimním období. Sportovním fanouškům přinesou obě stanice živě nebývale vysoký počet zápasů v hlavním vysílacím čase. Zatímco v zámořské hokejové lize NHL vstoupí do finále boje o Stanley Cup s českými hokejisty, na evropských trávnících to bude Evropská liga UEFA. Dále se dozvíme, kdo zvítězí v nejprestižnější basketbalové lize světa NBA sezóny 2019/2020 a kdo se stane králem letošní sezóny MotoGP. Bohatou sportovní nabídku doplní galavečery UFC s titulovými zápasy a zápasy českých zápasníků Jiřího Procházky a Davida Dvořáka. Velký prostor dostanou také profesionální šipkové turnaje PDC, kterých se zúčastní historicky první český držitel profesionální karty PDC Karel Sedláček.


Internetové portály

Pokud divákům oblíbený pořad uteče, mohou si jej až 30 dní po odvysílání v TV pustit na Nova Plus, a to nejen na webu, ale i v mobilní aplikaci, nebo pomocí stále oblíbenějšího červeného tlačítka v HbbTV. Najdou zde i exkluzivní rozhovory a bonusy. Mezi nejoblíbenější již tradičně patří Jak to vidí MasterChef či Život po Výměně. Na své si přijdou i fanoušci fenomenální show Tvoje tvář má známý hlas, kde nahlédneme do zákulisí.

Pestrou nabídku na podzimní sezónu připravil i videoportál Voyo, který přes léto prošel proměnou a je nyní modernější, svižnější a přehlednější. Podzimní pořady zde mohou diváci opět sledovat dříve než v TV. Kromě pořadů naší televize nabídne Voyo hned několik filmových hitů. Za zmínku stojí famózní Vlk z Wall Street, akční podívaná Need For Speed či mysteriózní thriller Podfukáři. Pořádnou akci pak divákům slibuje drsná partička Postradatelných; najdou zde všechny doposud natočené díly této úspěšné série. Ti nejmenší ocení animovaný snímek Ledová sezóna, sportovní nadšenci si vychutnají oblíbené sportovní přenosy UFC, NHL nebo třeba NBA.

Zpravodajský portál TN.cz stále přináší nejnovější zprávy z domova, ze světa a sportu. Novinkou je rubrika věnovaná eSportu, který získává v poslední době na oblibě.


Knihy

Pro své skalní fanoušky máme připravené překvapení v podobě tří speciálních knih, které vydáme koncem roku 2020. Milovníci sportu ocení unikátní publikaci ze světa šipek. Diváky, kteří si oblíbili moderátorskou dvojici Lucie Borhyová a Rey Koranteng, potěší jejich podrobně zpracovaný životní příběh. A mysleli jsme i na naše seriálové publikum, pro něj bude určena kniha mapující úspěšných 15 let seriálu Ulice.


Markéta BEHINOVÁ, Corporate PR Coordinator, 6. 8. 2020


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.08.2020 • Jak se staví sen à la Norsko pokračuje druhou sérií
05.08.2020 • V karavanu nově po Česku a s Alešem Hámou - ČT natáčí pokračování úspěšné série
04.08.2020 • Skupina Markíza bola aj v horúcom júli 2020 silnou jednotkou na trhu
01.08.2020 • Na podzim se vrátí Český žurnál, Veronika Žilková představí Izrael, Martin Písařík Irák i Afriku a Vanda Hybnerová rodiny českých sedláků
30.07.2020 • Sledujte souboj Arsenalu s Chelsea ve finále FA Cupu - prestižní utkání anglického poháru z Wembley vysílá v ČR Telly
26.07.2020 • Show Jana Krause - 30. 7. 2020

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist