Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 09:44:22   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Z domova | Články
 

Social Awards Slovakia: Veronika a Sajfa sa rozhodli pre veľký krok!

  Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 07.08.2020


Slovensko rozhodlo o tom, ktorí influenceri a vlogeri zabojujú o prvenstvo v 1. ročníku najväčšej ankety v slovenskom online priestore. Viac ako 120-tisíc hlasujúcich vybralo spomedzi dvoch stoviek influencerov a vlogerov 9 finalistov v každej z 9 kategórií Social Awards Slovakia. V 2. kole hlasovania Slováci vyberú troch finalistov v každej kategórii. Víťazov hlasujúci i slovenskí influenceri spoznajú 29. septembra na slávnostnom gala večeri, ktorý odvysiela Televízia Markíza na online platforme Markíza Plus. Naplnilo sa aj motto súťaže „S vplyvom prichádza zodpovednosť“. Moderátori Veronika Cifrová Ostrihoňová a Matej „Sajfa“ Cifra sa totiž rozhodli odstúpiť z ankety.


Veronika a Sajfa spravili veľký krok

Populárna dvojica moderovala úvodnú tlačovú konferenciu a Veronika a Sajfa sú hlavnými tvárami TV spotu ankety. Budú tiež moderovať slávnostný galavečer. „Myslím, že odstúpenie z ankety je správny krok. Nechceme, aby vznikli akékoľvek pochybnosti o férovosti ankety, ktorú sme sa rozhodli podporiť a ktorej veríme. Prijať zodpovednosť v dnešnej dobe nie je samozrejmosťou, my sme aj preto urobili toto rozhodnutie spoločne a stojíme si za ním,“ hovorí Veronika Cifrová Ostrihoňová. „To, že odstupujem z ankety neznamená, že ju nechcem vyhrať. Len si na to pár rokov počkám (smiech). V prvom rade by sme však obaja chceli poďakovať všetkým fanúšikom, ktorí nám dali hlas. Ďakujeme a veríme, že si v 2. kole spomedzi desiatok inšpiratívnych ľudí nájdu influencera, ktorému dajú svoj hlas,“ dodáva Sajfa. Ten rovnako ako Veronika v hlasovaní bez problémov postúpil do 2. kola. V hlasovaní ich nahradia Influenceri, ktorí skončili v ich kategórii na ďalšom mieste.


Nečakaný úspech ankety

Úspech ankety, ktorej cieľom je prostredníctvom hlasovania ľudí a odbornej poroty vyhodnotiť najlepších influencerov, či vlogerov na Slovensku, prekvapil aj samotného organizátora. „Pred začiatkom sme si interne stanovili počet hlasujúcich, pri ktorom budeme anketu považovať za úspešnú. Že túto hranicu prekonáme za pár dní a konečné číslo bude niekoľkonásobne vyššie, mi nenapadlo ani vo sne. Prirátajte si k tomu stovky zdieľaní na sociálnych sieťach a 3,5 milióna PV na našej stránke. Je to pre nás odmena za náročné dni a bezsenné noci, ktoré sú spojené s organizovaním ankety v čase pandémie koronavírusu. Je to však pre nás aj záväzok, aby sme pripravili čo najlepšiu anketu a vybudovali niečo, čo vydrží roky až desaťročia,“ hovorí organizátor ankety Štefan Šperka, ktorý oceňuje taktiež pozitívne ohlasy na anketu.

Medzi postupujúcimi do 2. kola, ktorí sú zverejnení na webstránke www.socialawardslovakia.sk nechýba žiadne z veľkých mien slovenského influencerského neba. „Potešilo ma obrovské množstvo pozitívnych reakcií. A z kritiky, ktorej sa samozrejme nevyhnete, sa budeme snažiť zobrať si to, čo môžeme na ankete vylepšiť. V prvom rade chcem poďakovať fanúšikom a hlasujúcim, pre ktorých sme túto anketu robili. Tiež aj naším partnerom, ktorí stáli a stoja pri nás,“ dodáva Šperka.


Po hlasovaní príde porota

Hlasovanie v druhom kole bude prebiehať od 3. augusta do 15. septembra 2020 na webstránke www.socialawardslovakia.sk. Po skončení hlasovania postupujú do finále prví traja z každej kategórie (27 postupujúcich). Z trojice najúspešnejších po sčítaní hlasov 1. a 2. kola vzíde víťaz každej kategórie.

Porota v zložení: influencer Daniel „Gogo“ Štrauch, riaditeľ PR a marketingu TV Markíza Michal Borec, spoluzakladateľ serveru Startitup Group Marek Šándor, redaktorka Stratégií Patrícia Žilková, art director z agentúry Zaraguza Michal Mazan, Miroslava Jarošová a Ľubomír Šulko za agentúru PR.Konektor, rozhodne aj o udelení špeciálnej ceny. Tá je určená pre influencerov, ktorí majú menej ako 10 000 sledovateľov, ale ich tvorba je zameraná na vzdelávanie širokej verejnosti a zaslúži si pozornosť. Úspech v ankete Social Awards Slovakia im má dopomôcť k širšiemu publiku a výraznejšiemu úspechu, či rozbehu ich práce na sociálnych sieťach.

Výsledky ankety sa široká verejnosť, ale i zapojení influenceri dozvedia 29. septembra počas slávnostného galavečera, ktorý naživo odvysiela Televízia Markíza na online platforme Markíza Plus.

O prvenstvo budú influenceri a vlogeri bojovať v deviatich kategóriách: BEST PUBLIC RESPONSIBILITY, BEST TRAVEL, BEST ENTERTAINMENT, BEST LIFESTYLE and BEAUTY, BEST FOOD, BEST COMMUNITY PAGE BEST FITNESS and HEALTH, BEST FAMILY a NO LIMITS.


Silní partneri a atraktívne ceny

Hoci ide iba o 1. ročník ankety, Social Awards Slovakia získala na svoju stranu silných partnerov značku tradičnej slovenskej papierovej hygieny pre domácnosť Harmony, investičnú skupinu PROXENTA, kliniku Dr. Martin a T.O.P. AUTO. Hlasujúci aj naďalej súťažia o atraktívne ceny. Hlavnou cenou je dvojtýždňový pobyt na Kube pre dve osoby od skupiny PROXENTA. “Zájazd na Kubu nie je úplne správny názov. Zoberieme vás ku nám domov na Kubu, to je výstiznejšie. Vďaka našim podnikateľským aktivitám je totiž Kuba pre nás druhým domovom. Ukážeme vám ostrov tak, ako by ste ho nikdy nemali šancu vidieť. Postaráme sa o ubytovanie v historickej vile či luxusnom hoteli, variť vám bude náš kuchár a voziť ulicami Havany vás bude náš šofér. Oddýchnete si na krásnych bielych plážach pri azúrovom mori, zažijete neopakovateľnú nočnú atmosféru Havany. Zoberieme vás do našich obľúbených podnikov, kde pri rytmoch salsy ochutnáte vynikajúci rum a samozrejme, kubánske cigary. A neostaneme len v Havane. Vydáme sa na cestu na sever ostrova, kde vám okrem iného v meste Caibarién v provincii Villa Clara ukážeme našu továreň na výrobu cukroviniek,” opísal netradičné dobrodružstvo Pavol Kožík, generálny riaditeľ investičnej skupiny Proxenta. Ďalší hlasujúci môžu získať neviditeľný strojček na zuby INVISALIGN od kliniky Dr. Martin alebo ročné členstvo v sieti fitnes centier Golem Club.


Zdroj: TV Markíza, foto: Profimedia.sk


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
29.07.2020 • Startuje natáčení krimi thrilleru Promlčeno s Karlem Rodenem v hlavní roli
24.07.2020 • Tisková zpráva ze 13. zasedání RRTV, konaného dne 21. 7. 2020
23.07.2020 • Česká televize byla v prvním pololetí nejsledovanější za posledních 12 let
21.07.2020 • TP Vision a Bowers & Wilkins prodlužují partnerství
10.07.2020 • Záchrana domčeka deduška VEČERNÍČKA sa začala [ 1 ]
09.07.2020 • Pomozte dětem: letos 12,5 milionu, celkově již přes čtvrt miliardy korun

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist