Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 18.04.2024 - 05:04:32   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Technika | Články
 

Philips TV získává dvě ceny EISA

  Autor: TP Vision/PRAM , e-mail: info@pram.cz Přidané: 19.08.2020


Philips TV získává dvě ceny EISA za jedinečné mnohaleté úsilí. Televizory OLED společnosti TP Vision pokračují ve vítězném tažení za získáváním cen. Televize 55" OLED805 získala ocenění EISA Best Buy OLED TV 2020–2021 Award a 65" OLED+935 získala ocenění EISA Home Theatre TV of the Year 2020–2021 Award.


Společnost TP Vision – Philips TV – prosazovala technologii OLED od jejích úplných počátků, většinou v kombinaci s výkonným procesorem P5 společnosti TP Vision a exkluzivní technologií Ambilight, což vždy přinášelo ohromující výsledky. Televizory Philips OLED trvale ustavují nové standardy kvality obrazu a zvuku na trhu prémiových televizorů a získaly za toto úsilí řadu ocenění. Žádné z nich ovšem není tak prestižní jako ceny EISA. S vyhlášením výsledků EISA v roce 2020 může společnost TP Vision nyní prohlásit, že vyhrála čtyřikrát za sebou kategorii Best Buy OLED a třikrát za sebou kategorii Home Theater TV.

EISA (Expert Imaging & Sound Association) je za svou téměř čtyřicetiletou dobu existence spjatá se světovými technologickými guru spotřební elektroniky z 29 zemí a 55 předních odborných časopisů. Letos vybrala pro svou vysoce vlivnou cenu EISA novou vlnu inovativních a špičkových produktů.

Komise EISA uvedla k výběru 55OLED805 v kategorii Nejlepší nákup OLED TV (EISA Best Buy OLED TV 2020–2021) pro období 2020–2021 toto: „Evoluce i revoluce u nového televizoru střední třídy Philips OLED přenáší inteligentní funkce systému Android a podporu univerzálního HDR ze své předchozí generace, ale debutuje značně vylepšeným zpracováním obrazu. Výsledkem úsilí je 4K HDR displej, který posouvá podání obrazu a umožní tak získat to nejlepší z digitálních zdrojů. Vylepšení procesoru P5 společnosti TP Vision vycházející z AI (Artificial Intelligence) zvyšují ostrost, živost barev a čistotu u pohyblivých scén – je to jedním slovem skvělý televizor za atraktivní cenu.“

K udělení ceny za domácí kino (EISA Home Theatre TV of the Year 2020-2021 Award) 65OLED + 935, domácího kina roku 2020–2021, uvedli komisaři EISA: „Vynikající zvuk a dokonalý obraz se spojují v televizi Philips 4K OLED se špičkovou kvalitou designu. Vynikající zvuk pochází u 65OLED+935 z inovativního integrovaného reproduktorového systému 3.1.2 vytvořeného ve spolupráci se zvukovým specialistou Bowers & Wilkins. Čtyřstranný Ambilight pak přidává další úroveň vtažení do děje u domácího kina, které je naprosto podmanivé.“


O společnosti TP Vision

TP Vision Europe B.V. (TP Vision) je společnost registrovaná v Nizozemsku se sídlem v Amsterdamu. Stoprocentním vlastníkem společnosti TP Vision je skupina TPV Technology Limited (TPV), světový lídr ve výrobě monitorů a televizorů. Společnost TP Vision je klíčovým hráčem v oblasti spotřební elektroniky zaměřeným na audiovizuální zábavu. TP Vision se zaměřuje na vývoj, výrobu a marketing televizorů Philips v Evropě, Rusku, na Středním Východě, Jižní Americe, Indii a vybraných státech Asie a Tichomoří a na audio produkty po celém světě. V TP Vision spojujeme silnou značku Philips s vlastním produktovým vývojem a tvorbou designu, obchodní strategií a průmyslovými zkušenostmi TPV. Naší vizí je vytvářet produkty, které spotřebitelům poskytnou prvotřídní zvukový i vizuální zážitek.


Sledujte nás také na sociálních sítích:

Facebook: https://www.facebook.com/PhilipsTVCzech
Twitter: https://twitter.com/tpvision
YouTube: https://www.youtube.com/TPVisionCorporate
Instagram: https://instagram.com/philipstvs


Jiří Kroulík, Account Director, PRAM Consulting
Jolana Poláková, Marcom, PR & Event Manager, CEE, TP Vision



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.08.2020 • HbbTV: Česká televize spustila novou verzi aplikace iVysílání :D
04.08.2020 • Nová řada televizorů Philips Performance Series přichází do prodeje
29.06.2020 • Nové televizory a reproduktory Philips budou podporovat ekosystém DTS Play-Fi
07.05.2020 • Telly zve zákazníky k testování nového uživatelského rozhraní
27.03.2020 • Philips TV se „vypalování“ OLED televizorů nebojí a poskytuje prodlouženou záruku
04.02.2020 • Nový OLED televizor Philips využívá k vylepšení obrazu umělou inteligenci

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist