Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 08:36:13   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 30. 9. 2020

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 27.09.2020



Herečka Michaela Kuklová, moderátor Vojtěch Bernatský a playmate Karolína Huvarová se představí v Show Jana Krause. Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 30. září ve 21.35 hod.na Primě.


Michaela Kuklová – herečka, známá jako princezna Jasněnka, Přítelkyně z domu smutku nebo Andělská tvář. To jsou jen tři ze známých rolí populární herečky Michaely Kuklové. Loni jí ovšem život přidělil roli, o kterou nestojí nikdo na světě. Ze dne na den se stala onkologickou pacientkou s nádorem v prsu. Jak sama překvapivě tvrdí, nemoc ji nepřekvapila. „Očekávala jsem ji. Jsou to asi čtyři roky, co jsem se podívala do zrcadla a svou nemoc si v očích uviděla. Jenomže racionální mozek tu myšlenku ihned zapudil. Vždyť mi nic není, cítím se dobře, chlácholila jsem se. Ovšem ten tenký hlásek, který tak rádi jako lidé ignorujeme, radí dobře a nikdy se neplete.“ Kuklová byla trpělivá, na čas úplně vypadla z hraní, věnuje se sama sobě, rodině a psovi a podstupuje všechny potřebné léčebné zákroky a procedury. „Média neustále píšou, že bojuju. Ale já to slovo nikdy nepoužila. Bráním se tomu a je mi trapně vůči těm, co opravdu bojují. Já se jen léčím a věřím, že se vyléčím,“ prohlásila nedávno v rozhlase. I díky tomuto nadhledu se oblíbená herečka mohla aspoň částečně vrátit k divadlu už nyní.


Vojtěch Bernatský – moderátor sportovních zpráv. Všichni ho znají z Branek, bodů, vteřin, které moderuje už téměř dvacet let. „Ideální škola pro moderátora je číst si nahlas noviny. Doma říkali, že jsem blázen, ale v mnohém mi to pomohlo,“ přibližuje trénink na svou profesi Vojtěch Bernatský. V době koronavirové karantény na sebe ovšem „sporťák“ upozornil jinak, když svým followerům na Instagramu přiznal, že je prostě trochu srab. Samozřejmě s nadsázkou a jen v souvislosti s tím, že na prázdniny dcery naplánoval dovolenou v Dominikánské republice, na kterou v poslední chvíli rodina odmítla jet. Bernatští už měli dokonce i sbaleno, ale zalekli se všech omezení a místo exotiky odcestovali do Luhačovic. A proč je vlastně řeč o rodině? Protože kromě moderování je Bernatský autorem dvou knih o rodičovství, v nichž humorně i prakticky úročí zkušenosti s výchovou dvou dětí, Elišky a Matyáše.


Karolína Huvarová – kondiční trenérka hokejistů a playmate. Specializuje se na kondici, o svalech ví snad všechno a již pět let působí v zámoří jako trenérka nejlepších amerických hokejistů. Dokonce je první Evropankou v historii, jež se stala „head coachem“ profesionálního hokejového týmu. Kromě toho Karolína Huvarová jezdí jako tanečnice na turné zpěváka Haddwaye, v Americe vystudovala imigrační právo a aktuálně je říjnovou playmate nejslavnějšího časopisu pro pány, Playboye. „Ani nevíte, jak vděčná a neuvěřitelně šťastná jsem. Podařilo se mi splnit si sen. Váhala jsem asi jednu sekundu, a pak skákala radostí,“ říká o nabídce na focení aktů s fotografkou Alžbětou Jungrovou. Po titulní stránce magazínu a vystoupení v Show Jana Krause už má Karolína namířeno zpátky do Spojených států, kde své svěřence začne intenzivně připravovat na nadcházející hokejovou sezonu.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 30. září ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
26.09.2020 • Diváci těsně zvolili Poldu. V premiérové čtvrté řadě se představí už příští neděli 4. října
25.09.2020 • Na ČT2 startuje přehlídka současné slovenské kinematografie: zahájí ji oceňované drama Budiž světlo
25.09.2020 • TV Markíza: Na telo s B. Kollárom a P. Pellegrinim
23.09.2020 • Premiérový Pán profesor jasným víťazom pondelkového večera
23.09.2020 • Prima bude od 4. října vysílat českou detektivku podle přání diváků
22.09.2020 • RTVS uvedie na obrazovky novú športovú súťažnú šou

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist