Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 13:42:37   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Investigation Discovery mění vizuál

  Autor: Media:list/Discovery , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 01.10.2020


Investigation Discovery je součástí skupiny programů, které provozuje společnost Discovery Communications. Od 1. října 2020 tento dokumentární kanál specializovaný na kriminální případy a vyšetřování mění název i logo v celém regionu EMEA. Novou vizuální identitou kanálu a sloganem se společnost mj. vymezuje vůči ostatním podobným programům, pro které je zločin jen prostou zábavou, zatímco diváci ID se díky jeho prémiovému obsahu stávají součástí honu za pravdou.


Investigation Discovery vysílá různé cykly dokumentárních pořadů odhalujících zločin a popisuje různé techniky vyšetřovatelů. Kanál je součástí portfolia kabelových, satelitních nebo internetových televizí. V rámci regionu EMEA je kanál k dispozici ve více než 116 zemích, což představuje 53 milionů domácností.

Nový slogan odkazuje na fakt, že tvůrci pořadů pro ID neúprosně hledají pravdu a podporují všechny, kteří jim v tom pomáhají. Jejich příběhy zavedou diváky na okraj lidské zkušenosti a popisují nejhorší lidské chování. ID je vypravěč, který nechává své diváky v neustálém napětí.


• Od 1. 10. 2020 se z Investigation Discovery stává ID
• Nová, zjednodušená identita značky, která obstojí na všech platformách: nové logo, barevnost i typografie
• Nový slogan: „Nebuďte jen diváky, staňte se svědky!“



Od 4. října se mohou diváci každou neděli večer těšit například na sérii s názvem Gary Ridgway: V mysli netvora (The Green River Killer: Mind Of A Monster), ve které je díky exkluzivním rozhovorům a přístupu ke stovkám hodin neviděných policejních záběrů odhalena šokující pravda o jednom z nevětších amerických sériových vrahů.

V neděli 11. října bude pak uveden premiérový díl série Ztracení chlapci z okresu Bucks (Lost Boys Of Bucks County). Zmizení čtyř mladíků otřáslo celou jinak poklidnou farmářskou komunitou v Pensylvánii. Dokument zkoumá tento mimořádný případ, při jehož vyšetřování se místní policejní tým spojil s FBI, aby společně rozjeli rozsáhlou pátrací akci, na jejímž konci na ně čekalo bezcitné monstrum.

Mezi další říjnové premiéry patří dokumentární série Robert Hansen: V mysli netvora (The Butcher Baker: Mind Of A Monster), zachycující příběh muže, který v 80. letech vedl na Aljašce pekárnu a zavraždil tucty žen, nebo Živá noční můra (Living A Nightmare: Deadly Message) o rodině, která zoufale hledá 23letého mladíka, který zmizel v malé komunitě Beech Island v Jižní Karolíně.


O společnosti Discovery

Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) je globální lídr v zábavě inspirované reálným životem, který poskytuje služby zájmově orientovaným divákům po celém světě a nabízí jim obsah, který inspiruje, informuje a baví. Discovery dodává každý rok více než 8 000 hodin originálního programu a vede v kategorii velice oblíbených obsahových žánrů ve světě. Discovery je dostupný ve 220 zemích a teritoriích a téměř v 50 jazycích, je inovátorem platforem a k divákům se dostává na všech typech obrazovek, včetně produktů TV Everywhere, jako je např. portfolio aplikací GO; direct-to-consumer streamovací služby, např. Eurosport Player a MotorTrend OnDemand; digital-first a společenský obsah od Group Nine Media a strategická aliance s PGA TOUR pro vytvoření mezinárodního domova pro golf. Portfolio prémiových značek společnosti Discovery zahrnuje Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet a Science Channel a patří k nim i OWN: Oprah Winfrey Network v USA, Discovery Kids v Latinské Americe a Eurosport, přední poskytovatel kvalitních, lokálně oblíbených sportů a Home of the Olympic Games across Europe.


Michaela Celárková, Media:list, 30. 9. 2020


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
29.09.2020 • Volně vysílané programy platformy Skylink v měsíci říjnu
16.09.2020 • ITV 1 HD ze satelitů Astra 2E a 2F ve velké části Evropy
09.09.2020 • ORF, ATV & Co: výpadky signálu u satelitního operátora HD Austria
03.09.2020 • Hudební program Mezzo v nabídce Skylinku
02.09.2020 • Telly startuje podzimní kampaň
01.09.2020 • Hudební kanál MEZZO míří do nabídky Skylink, v září se věnuje české tvorbě [ 1 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist