Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 12:43:17   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

RTVS odvysiela novú sériu relácie 3 pódiá

  Autor: RTVS , e-mail: info@rtvs.sk Přidané: 15.10.2020


RTVS má dobrú správu pre fanúšikov slovenskej populárnej hudby. Na obrazovky sa vracia relácia 3 pódiá, v ktorej hudobník Peter Bič neformálne komunikuje so svojimi hosťami na rôzne témy týkajúce sa ich hudobnej tvorby a života. Hlavným ťahákom relácie je hudobná produkcia jednotlivých hostí, ale aj spoločné hudobné vystúpenia, pri ktorých vznikajú neočakávané, zaujímavé interakcie.


Prvú epizódu novej série, v ktorej sa stretne Zuzana Smatanová s kapelou ElevenHill, so speváčkou Valentínou Vlkovou a basgitaristkou Laurou Jaškovou, si diváci môžu pozrieť v piatok 16. 10. 2020 o 22:55 h. na Jednotke.

Relácia 3 pódiá je o muzike s muzikantami. Nie je to však len názov relácie, ale v skutočnosti sa to odohráva na troch pódiách v jednom priestore. Ambíciou programu je mapovať aktuálnu známu i nepoznanú hudobnú scénu predovšetkým na Slovensku, obohatenú aj o hostí z Českej republiky. Účinkujúci sú nosným prvkom prezentujúcim svoju vlastnú tvorbu a ľudský potenciál, navyše reprezentujú rôzne žánre. Na troch pódiách stoja v jednom čase nositelia najsilnejších mien na hudobnej scéne, ale aj úplní nováčikovia, ktorí majú šancu zaujať, či presadiť sa. Ich hostiteľom je Peter Bič.

Výsledkom je inšpiratívna relácia, nezabudnuteľný hudobný zážitok a prierez tým najlepším, čo v súčasnosti môže v oblasti hudobnej tvorby Slovensko ponúknuť.

„Mám z toho veľmi dobrý pocit. Zmenili sme priestor, natáčame v štúdiách RTVS v Košiciach. Je to výborný priestor, čo sa týka zvuku a obrazu. Účinkujúci si to veľmi pochvaľovali, mne samému sa to veľmi páčilo. Teším sa z umelcov, ktorí v tejto sérii budú účinkovať," poznamenal Peter Bič.

Peter Bič je hudobník, ktorý sa už 20 rokov aktívne pohybuje na česko-slovenskej hudobnej scéne, je rešpektovaným gitaristom a skladateľom. Peter Bič hral resp. sa podieľal na mnohých hudobných projektoch, preto je pre hudobníkov veľkých mien i nováčikov relevantným partnerom v hudbe aj pri rozhovoroch.

„V novej sérii sme sa presunuli do Štúdia RTVS Košice, kde sú po rekonštrukcii vytvorené dobré podmienky aj na produkcie takéhoto rozsahu. Som veľmi rád, že hudobníci, umelci, kameramani, režiséri a ďalší ľudia z umeleckého i televízneho prostredia, ktorí sú z rôznych kútov Slovenska, majú šancu spoznať naše štúdio v jeho plnej novej kráse. Vieme, že živá a koncertná kultúra dnes naozaj neprežíva ľahké časy. Aj preto som rád, že v relácii pokračujeme a prispievame tým k pomoci našim hudobníkom," povedal riaditeľ Štúdia RTVS Košice Jozef Puchala.

Všetko podstatné (vrátane zákulisia) môžete vidieť na Facebooku a Instagrame relácie. Vystúpenia z prvej série si môžete pozrieť aj na YouTube relácie.


Bratislava, 14. október 2020, Rozhlas a televízia Slovenska


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.10.2020 • Země v nouzi se vrací: ČT24 nabídne v neděli pohled vědců na druhou vlnu pandemie
15.10.2020 • Česká televize opět pomáhá - vrací se UčíTelka, přímé přenosy bohoslužeb i rozšířený servis pro hendikepované
15.10.2020 • Obľúbené seriály Sestričky a Oteckovia pokorili všetky doterajšie jesenné rekordy
14.10.2020 • O Oscara bude bojovat koprodukční film Šarlatán
14.10.2020 • Poldu sledovalo v neděli večer přes milion diváků, CNN Prima NEWS dosáhla v pondělí celodenního share 0,96 %
13.10.2020 • Show Jana Krause – 14. 10. 2020

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist