Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 12:18:35   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

SPI International představuje streamovací službu FilmBox+

  Autor: SPI International/WS Czech , e-mail: info@filmbox.cz Přidané: 19.02.2021


Společnost SPI International spustila 18. února 2021 novou a vylepšenou streamovací službu FilmBox+. Kombinuje video na vyžádání a živé vysílání programů, a je dostupná prostřednictvím webu, na platformách partnerských operátorů i v mobilních a televizních aplikacích.


Celosvětově spuštěná nová streamovací služba FilmBox+ od SPI International slučuje živé vysílaní programů s rozsáhlou knihovnou obsahu na vyžádání. FilmBox+ nahrazuje online aplikaci FilmBox Live a přináší vylepšené uživatelské rozhraní, dostupnost na více obrazovkách a pečlivě vybraný obsah zahrnující filmy, televizní seriály, dokumenty a další. Od 18. 2. 2021 mohou zákazníci využívat službu přímo přes web filmbox.com nebo v aplikaci FilmBox+ na zařízeních připojených k internetu, jako jsou chytré telefony, tablety a chytré televize, stejně jako na platformách partnerských operátorů.

„Těší nás, že můžeme uvést náš zcela nový produkt FilmBox+, který od dnešního dne nahradí FilmBox Live. FilmBox+ se je dostupný přes operátory a partnerské platformy a poskytuje plynulý a ucelený zábavný zážitek, který staví diváky do centra zájmu,“ uvedl Berk Uziyel, CEO společnosti SPI International.

FilmBox+ se řídí heslem „Home of good movies“. Přináší pečlivě vybraný obsah na vyžádání (on-demand) hollywoodskými trháky se světoznámými hvězdami počínaje a artovou tvorbou konče, stejně jako další tematickou zábavu. Služba také nabízí živé kanály vysílající 24 hodin denně po 7 dní v týdnu. Další funkcí služby FilmBox+ jsou takzvané Smart Collection Channels, tedy obsah sestavený editory FilmBox podle naladění, žánru nebo k určité příležitosti. V rámci služby FilmBox+ bude tato funkce spuštěna v průběhu roku.

Ve službě FilmBox+ se soustředí rozmanitý obsah vyhovující různým diváckým návykům, dostupný s flexibilitou videí on-demand. Kdykoli a kdekoli otevírá divákům přístup k tisícovkám populárních snímků či seriálů a k více než osm živým kanálům.


O SPI International

SPI International je globální mediální společnost provozující 42 televizních kanálů na šesti kontinentech. FilmBox je její vlajkovou lodí. SPI je jedním z největších agregátorů nativního obsahu v Ultra HD kvalitě na světě. Ve spolupráci s více než 700 operátory na celém světě využívá SPI nejmodernější technologie, které poskytují 90 milionům předplatitelů přístup k SPI lineárnímu obsahu a on-demand obsahu včetně živého streamování UHD programů a FilmBox kanálů na jakémkoli zařízení připojeném k internetu prostřednictvím velkých globálních poskytovatelů streamingových služeb, jako i místních poskytovatelů OTT. SPI nejnověji přidala do svého portfolia Film1 – prémiovou filmovou službu v Holandsku včetně čtyř filmových stanic a digitálních služeb. Více než 25 let je SPI International předním distributorem divadelních filmů a televizních programů na mezinárodním trhu. Pevné spojenectví SPI s hlavními dodavateli licencí poskytují nepřekonatelný a lehko rozpoznatelný obsah s vysokou poptávkou.


Marek Němec, Head of Client Services, WS Czech, 18. 2. 2021


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.02.2021 • HBO GO nově nabízí slovenský dabing i titulky
17.01.2021 • SCANDI 2021 proběhne online ve virtuálním kinosále Edisonline
04.01.2021 • Discovery a Vodafone oznamují uzavření klíčové partnerské dohody včetně nové streamovací platformy discovery+
11.12.2020 • Koncerty českých a slovenských hvězd u Vás doma - na Skylink Live TV
07.12.2020 • Televizní pirátství vzrostlo o stovky procent
03.12.2020 • Telly rozšiřuje prostor pro nahrávání pořadů na 100 hodin

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist