Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 20:44:40   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 10. 3. 2021

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 06.03.2021



Herečka Tereza Kostková, moderátor Libor Bouček a dobrodruh Arthur Sniegon se představí v Show Jana Krause. Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 10. března ve 21.35 hod. na Primě.


Tereza Kostková – herečka, která vloni čtyři měsíce točila hlavní roli v seriálu televize Prima Hvězdy nad hlavou. Na začátku tohoto roku si zahrála v česko-slovenském filmu. Pravidelně moderuje v rozhlasu. Na nedostatek práce si Tereza Kostková nemůže stěžovat ani v současných pandemicky ztížených podmínkách. „Popravdě – mám největší stres z toho, že žádný stres nepociťuji. I když je někdy hodně práce nebo mám víc závazků, vždy se mi to podaří nějak skloubit a nijak se z toho nenervuji,“ říká populární herečka. Je možné, aby ji všechna práce, kterou dělá, ještě vůbec bavila? „Se mnou to je v tomto ohledu velmi snadné, protože nedělám nic, co by má srdeční záležitost nebyla. Všechno, do čeho se pustím, mě musí naplňovat a bavit. A to se děje,“ odpovídá bez zaváhání. Ačkoli tvrdí, že jde o pouhou shodu náhod, zůstává Tereza v zaměstnání tak trochu i v soukromí: její životní partner je totiž režisér.


Libor Bouček – populární moderátor zábavných i zpravodajských pořadů. „A začalo jaro. Kolem. Jiřák se zaplnil lidma a i přes chmury kolem nás je vidět víc úsměvů, když sundáme na možný moment roušku. Období nového života. Počátek.“ Takto začíná jedna ze zpráv, kterou Libor Bouček nedávno vyslal po sociálních sítích. A pokračuje v poněkud slavnostnějším duchu – oznámením narození syna Alberta, který přišel na svět 16. února. A jak moderátor prožívá svou novou roli? „Zatím spí a jí a občas propukne v pláč. Vše má před sebou a my budeme přihlížet a podporovat a cizelovat rodičovství. Je zde. Proměnil naši úsečku v trojúhelník. Je zdráv,“ prozradil s tím, že v pořádku je i jeho manželka. Na rodičovskou dovolenou se Libor s největší pravděpodobností ale nechystá; v posledním roce je na obrazovce vidět prakticky každý den – jako tvář zpravodajské stanice CNN Prima NEWS.


Arthur Sniegon – dobrodruh a aktivista. Už jako malé dítě se Arthur rozhodl, že až vyroste, bude dobrodruhem z povolání: „V šesti letech jsem si usmyslel, že si postavím na Borneu v pralese dům na stromě. Takových ,až budu velký’ bylo a je bezpočet: projet na hřbetu ochočeného losa celou Sibiř, překonat s malou karavanou velbloudů středoasijské pouště a pohoří, přepádlovat na kajaku souostroví Aleuty z Aljašky na Kamčatku, podniknout entomologickou expedici do těch nejodlehlejších koutů Amazonie.“ Tuto myšlenku Arthur realizoval ve velkém – již několik let v Africe intenzivně zachraňuje slony ohrožované pytláky a ze všech sil se je snaží ochránit před masovým vybíjením. Kvůli slonům se také do střední Afriky odstěhoval téměř nastálo. Kromě bohulibé činnosti zaujal veřejnost vizuálním deníkem, z nějž je možno dozvědět se například, k čemu se používá vylouhovaný sloní trus, kdy je osel jako dopravní prostředek lepší než motorka, která havěť se dá bez problémů pozřít či proč si nás místní lidé častou pletou s Číňany.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 10. března ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima, 5. 3. 2021


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.03.2021 • Prima MAX uvede premiéry oscarových filmů Muž v pozadí a Tvář vody!
06.03.2021 • V únoru rostly CNN Prima NEWS, Prima KRIMI i Prima MAX, web CNNPrima.cz opět pokořil rekord
05.03.2021 • Víťazný návrat obľúbeného komediálneho seriálu Horná Dolná
02.03.2021 • Školy jsou zavřené a tak je tu pro děti UčíTelka - od zítřka opět na obrazovce ČT :D
02.03.2021 • Česká televize vyráží do boje o České lvy
02.03.2021 • Futbaloví fanúšikovia sa môžu aj v nasledujúcich rokoch tešiť na exkluzívne prenosy RTVS

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist