Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 18.04.2024 - 21:34:18   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 24. 3. 2021

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 20.03.2021



Herec Bohumil Klepl, odborník na britskou královskou rodinu Kamil Rodan a zápasnice MMA Sandra Mašková se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 24. března ve 21.35 hod. na Primě.


Bohumil Klepl – sice se narodil v Moskvě, ale už jako malý se s rodinou přistěhoval do Česka. Spoustu let patří mezi naše nejznámější a nejpopulárnější herce. Bohumil nebo také Bob Klepl. Ještě nedávno šel z role do role, doslova každý večer účinkoval buď v Praze, nebo i tři sta kilometrů od ní, aby již brzy ráno stál před kamerou televizního seriálu. Není divu, že pak intenzivně bojoval s chronickou únavou a syndromem vyhoření. V této souvislosti Bohumil vypráví, co mu jednou řekl režisér Miloš Forman: „Vy z toho Východu se pořád prožíváte, ničíte se, pijete do toho – o tom ale herectví není! Herectví je o řemesle, to musíte zvládnout i bez těchhle emocí.“ Dnes na to herec reaguje takto: „Já jsem s ním tenkrát nesouhlasil, ale dnes, s odstupem času, vidím, že měl pan Forman pravdu. Herectví by mělo být především řemeslo, a už vůbec by se člověk u toho neměl ničit.“ V té době ještě herec netušil, že divadelníci teď budou mít od jeviště více než roční povinnou pauzu. I tu se ovšem Bohumil snaží aspoň částečně vyplnit prací a ve spolupráci se Studiem Dva natáčí loutkové večerníčky pro děti i dospělé, které sám píše a režíruje.


Kamil Rodan – historik a odborník na britskou královskou rodinu. V současnosti neexistuje společensky třaskavější téma než televizní rozhovor Oprah Winfreyové s vévodkyní Meghan a princem Harrym. Ten se uskutečnil přibližně ve stejnou dobu, kdy uplynula roční lhůta, kterou pár dostal od britské královny, aby si rozmyslel své životní priority, a svět po něm zůstal v šoku. V Británii po jeho odvysílání páru velmi citelně klesla popularita, z miláčků se stali odpadlíci, a v souvislosti s vyjádřeními na jejich adresu musel ukončit své účinkování v televizi oblíbený moderátor Piers Morgan. „Britská monarchie má stejně jako všechny instituce podobného druhu své příznivce i odpůrce. Druhá polovina 20. století přinesla tolik odhalení intimního rázu, že ta nová již málokoho překvapí. Britové jsou z období rozvodové krize mezi Charlesem a Dianou zvyklí na útoky mnohem horšího kalibru. Domnívám se, že poznámky vévodkyně ze Sussexu vůči některým členům rodiny Britové, ale zejména příslušníci královské rodiny, vnímají jako zoufalé výkřiky ženy, která si, jak ostatně sama v rozhovoru přiznala, vysnila svět, o kterém nic nevěděla,“ hodnotí interview expert na šlechtické rody, včetně těch britských, znalec podrobností a souvislostí seriálu Koruna a český historik Kamil Rodan.


Sandra Mašková – zápasnice MMA, která se ráda svléká. Jako vítězka světových her v kickboxu je Sandra známá až mužsky tvrdými údery, nesmiřitelností se soupeři a taktikou zarputilé vytrvalosti. V poslední době, i vzhledem ke koronavirovým restrikcím, však na sebe strhává pozornost nejen tělem bojovnice, ale rovněž svým nahým tělem. Jako fanynka otužování nafotila sérii nahých fotek na sněhu, a kromě zveřejňování fotek na Instagramu, který její účet vzhledem k lechtivému obsahu už několikrát zablokoval, nemá Sandra ani problém si erotikou přivydělat. Kromě uvedené sociální sítě totiž fotkami zásobuje i platformu Only Fans, nabízející ještě dráždivější potěšení placeným uživatelům. „Mé obsahy, které zamýšlím přenést na sociální sítě, nebudou pornografického rázu, ale zároveň se tam nebudu zdráhat, co se týče nahoty, a budu pracovat s fantazií. Nechci se ukázat v plné parádě, to je pouze pro mého vyvoleného, ale nebojím se nahoty jako takové,“ představila Sandra svůj nový podnikatelský záměr.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 24. března ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima, 19. 3. 2021


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
23.03.2021 • Tvoja tvár znie povedome prepísala niekoľkoročné rekordy a v nedeľu večer suverénne zvíťazila
22.03.2021 • Denis Šafařík se v novém dokumentu ČT Španělská chřipka představí jako Franz Kafka
18.03.2021 • Někdo to rád Bezruč - 75 let ostravského divadelního fenoménu
18.03.2021 • Michal David – žít tak, jak se má
17.03.2021 • RTVS pripravila pre divákov aj poslucháčov počas veľkonočných sviatkov pestrú ponuku programov
17.03.2021 • Prima v dubnu uvede dva nové pořady a na ráno přidává oblíbené vlajkové seriály

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist