Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 17:00:14   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

JOJ opäť získala ocenenie Superbrands!

  Autor: TV JOJ , e-mail: info@joj.sk Přidané: 23.03.2021



Komisia expertov, tzv. Brand Council programu Slovak Superbrands, udelila tento rok už tretí raz (2019, 2020, 2021) ocenenie spoločnosti JOJ Group ako uznanie za dlhodobú kvalitu a služby značky JOJ, ktoré ponúka svojim divákom.


Cieľom programu Superbrands je nielen vzdať hold najúspešnejším značkám v oblasti brandingu, ale taktiež uviesť do pozornosti spotrebiteľov a odbornej verejnosti mimoriadne silné značky pôsobiace na slovenskom trhu a prezentovať príklady hodné nasledovania pre účastníkov trhu, ktorí by sa radi rozvíjali a inšpirovali od najlepších.

„Tento mesiac sme s televíziou JOJ oslávili 19. narodeniny a titul Superbrands patrí medzi ďalšie milé ocenenia našej snahy neustále prekonávať svoje hranice a nezísť z vlastných hodnôt, čo sú piliere, na ktorých značka JOJ postavila svoj úspech a originálny príbeh. Máme za sebou mimoriadne náročný rok. Kríza ovplyvnila mnohé životy a odvetvia, televízne nevynímajúc, no počas celého roka sme si uvedomovali našu úlohu – nielen ako jedného z najväčších zamestnávateľov, ale i spoločníka milióna ľudí. Urobili sme všetko pre to, aby sme chýbajúce príležitosti poskytli aj kreatívnym profesiám a zároveň divákom čo najplnohodnotnejšiu spoločnosť, bez prerušenia premiérového programu aj v najkritickejších časoch. O to viac si vážime, že to neuniklo pozornosti ani marketingových expertov a aj tento rok ocenenie Superbrands udelili práve nám.“

Marcel Grega, generálny riaditeľ JOJ Group


„Uznanie hodnoty, kvality a sily našej značky odborníkmi z B2B brandže nás teší, rovnako ako nás teší divácke uznanie našej ponuky zhodnotené v číslach sledovanosti a tiež spokojnosť našich obchodných partnerov a klientov s našou spoluprácou. Unikátnosťou značky JOJ je, že ako najväčšia mediálna skupina na slovenskom trhu zviditeľňujeme mnohé iné značky. Televízie JOJ Group a náš silný online v platforme Valetin kombinuje silnú zapamätateľnosť a efektivitu komunikácie inzerujúcich značiek prostredníctvom videoobsahu, ktorý dokáže najlepšie sprostredkovať emóciu, a práve ňou značky masovo zasiahnu spotrebiteľov v televízii, zacielia v online a zinteragujú v social. To všetko ponúkame pod značkou JOJ, ktorá je aj tento rok „Superznačkou.“

Martin Heržo, obchodný riaditeľ JOJ Group


Superbrands je najuznávanejšou nezávislou globálnou autoritou v oblasti hodnotenia a oceňovania obchodných značiek. Titul Superbrands je znakom špeciálneho postavenia a uznania vynikajúcej pozície značky na lokálnom trhu. Pečať Superbrands získajú len značky s výnimočnou povesťou – zákazníci si s nimi vždy spájajú významné hodnoty a majú k nim osobný vzťah. Od svojho vzniku vo Veľkej Británii si projekt získal celosvetové uznanie a dnes je cena Superbrands Award uznávaná ako špeciálne ocenenie, ktoré na základe jednotných kritérií a metód každoročne oceňuje najlepšie z najlepších značiek v takmer 90 krajinách na piatich kontinentoch.


Redakcia TV JOJ, 22. 3. 2021


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
25.03.2021 • Jake Gyllenhaal na Prima ZOOM
24.03.2021 • Kuře roztančí na Velikonoční pondělí Hana Zagorová, Monkey Business i Aneta Langerová
23.03.2021 • ČT uvede rozhovory na dva metry s Jiřím Suchým, Zdeňkem Svěrákem a Jiřinou Bohdalovou
23.03.2021 • RTVS pripravila špeciálny program k 200. výročiu nezávislosti Grécka
23.03.2021 • Tvoja tvár znie povedome prepísala niekoľkoročné rekordy a v nedeľu večer suverénne zvíťazila
22.03.2021 • Denis Šafařík se v novém dokumentu ČT Španělská chřipka představí jako Franz Kafka

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist