Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 13:13:44   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Stanice a vysílače | Články
 

Už tři roky v poutech na Prima KRIMI slavíme s rekordní sledovaností

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 07.04.2021


Od Velikonočního pondělí v roce 2018, kdy začala vysílat Prima KRIMI, uplynuly už tři roky a divácky oblíbený kanál slaví další narozeniny. Divákům nadále nabízí seriálové stálice jako Námořní vyšetřovací služba, Closer: Nové případy, Případy inspektora Lynleyho nebo Sběratelé kostí. Ty se v kombinaci s novinkami, jakými jsou závěrečné dvě řady seriálu Cardinal nebo premiérové případy série V mysli pachatele, těší narůstající divácké oblibě.


Za posledních dvanáct měsíců dosáhl share kanálu v hlavním vysílacím čase rekordních 3,13 % v CS 15+ (meziroční nárůst o 0,58 p. b.). Kanál se dlouhodobé přízni diváků těší nejen v prime time, ale i průměrná celodenní sledovanost za poslední rok překonala rekordy a dosáhla share 3,12 % v CS 15+ (meziroční nárůst o 0,52 p. b.). Stejně dobré výsledky má kanál i v cílové obchodní skupině 15–69 s podílem na sledovanosti ve výši 3,07 % v celodni (meziroční nárůst o 0,42 p. b.) a 3,12 % v prime time (meziroční nárůst o 0,46 p. b.). Diváky na kanálu oslovují jak minisérie vysílané o víkendových večerech, tak seriálové stálice ve všední večery.

Nejsledovanějším pořadem za poslední rok byla premiérová epizoda Zločinů z vřesovišť s podtitulem Slepé místo, kterou v neděli 13. 12. 2020 sledovalo 231 000 diváků v CS 15+ (share 5,64 %). Ve všední dny baví diváky především Námořní vyšetřovací služba, jejíž nejsledovanější díl si v pátek 5. 3. 2021 nenechalo v totožné cílové skupině ujít 200 000 diváků (share 4,17 %).

„Jsme rádi, že Prima KRIMI oslovuje stále více diváků, k čemuž letos na jaře jistě přispělo premiérové uvedení závěrečných dvou řad populárního seriálu Myšlenky zločince nebo nové řady oblíbené Vůně zločinu. U diváků pak bodovaly Námořní vyšetřovací služba i víkendové série, třeba premiérové epizody Vražd podle Agathy Christie,“ říká Roman Mrázek, programový ředitel skupiny Prima.

Novinky jsou pro diváky Prima KRIMI připraveny i v dubnu a květnu. Od 18. dubna naváže na premiérovou třetí řadu série Cardinal: Sbohem, lásko, její zbrusu nové pokračování – Cardinal: Než přijde noc. Diváci se tak s detektivem Johnem Cardinalem a jeho parťačkou Lisou Delormeovou opět vydají na mrazivý kanadský sever, kde zločin rozhodně nespí. Na přelomu měsíce, 24. dubna a 1. května, se pak opět ocitnou V mysli pachatele, která je ve dvou premiérových epizodách znovu přivítá v drsné irské přírodě.

Osmý kanál skupiny Prima začal vysílat na Velikonoční pondělí 2. dubna 2018, zaměřen je převážně na zahraniční seriály s detektivní tematikou a navazuje na jejich předchozí úspěchy na kanálu Prima LOVE. Grafiku pro Prima KRIMI vytvářelo audiovizuální studio DEPARTMENT. Grafika od světově uznávaného ilustrátora Pavla Fuksy staví na aktuálně populárním stylu grafiky 60. a 70. let minulého století. Hlavní grafický motiv kanálu Prima KRIMI je oko, které je neustále zvídavé a pátrající. Grafika kanálu byla oceněna na Venice TV Award 2018, kde získala cenu v kategorii Program Promotion, a na Art Directors Club Czech Republic Creative Awards 2019, kde získala stříbrné ocenění v kategorii Motion Design. Nominována byla i na cenu Czech Grand Design 2018. Hudbu k novému kanálu složil Jan P. Muchow, držitel čtyř ocenění Český lev za nejlepší filmovou hudbu.

(Zdroj: ATO-Nielsen Admosphere, živě + TS0-3, poslední rok = 1. 4. 2020 – 31. 3. 2021, ke dni 1. 4. 2021)


Hana Růžičková, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima, 6. 4. 2021





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
31.03.2021 • Prima COOL vstupuje do puberty! 12. narozeniny oslaví několika novinkami… #necosechysta
05.03.2021 • Televízia JOJ oslavila 19. narodeniny!
01.02.2021 • Prima ZOOM dnes slaví 8. narozeniny
20.11.2020 • Regionálnítelevize.cz bude mít nové studio ve východních Čechách
22.09.2020 • Digitální rozhlas dělá další krok kupředu - spouštíme 10 nových vysílačů DAB+ sítě ČRo
05.08.2020 • Rozhlasové vysielače v Banskej Štiavnici a v Trebišove prejdú generálnou obnovou anténnych systémov

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist