Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 13:40:38   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Máme rádi Jiřinku v neděli ve 20.15 na Primě!

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 30.04.2021


Nový boyband? Bouček, Brzobohatý, Kotek a Prachař oblékli skafandry a nazpívali pro „Bohdalku“ píseň k devadesátinám! Unikátní spojení hlasů a osobností dala nevědomky dohromady Jiřina Bohdalová. Její blížící se životní jubileum přivedlo Jakuba Prachaře k nápadu složit pro herečku narozeninovou píseň. K jejímu napsání oslovil Ondřeje Brzobohatého, zapojil i Libora Boučka a Vojtu Kotka a vznikla píseň Vystřelená, která bude mít premiéru v pořadu Máme rádi Jiřinku už v neděli ve 20.15 hod. na Primě!


„Píseň vznikla tak, že se mě Jiřina před rokem zeptala, jestli jí složím písničku k devadesátinám. A já jsem na to zapomněl. A pak mi volal Kuba, že má nápad udělat jí písničku do pořadu Máme rádi Jiřinku. Já jsem nápad uchopil, oslovil jsem Orchestr Gustava Broma a společně s Liborem a Jakubem jsme dopsali text. Potřebovali jsme silný herecký projev, tak toho se ujal Vojta,“ popsal vznik písně Vystřelená Ondřej Brzobohatý.

V textu písně vzdávají pánové české herecké legendě hold. „Ta píseň popisuje realitu. A sice, že Země je naší Jiřince malá. Na Zemi ve svém oboru dokázala to, co žádná jiná, a proto by měla dobýt vesmír,“ říká spoluautor textu Libor Bouček, pro nějž je účast v hudebním klipu premiérou. „Zpívám fantasticky, ale jen pro úzkou skupinu lidí. Řekl bych – pro fajnšmekry. Byla to pro mě taková malá premiéra,“ říká pobaveně moderátor a tvůrce pořadu Máme rádi Jiřinku.

Píseň všichni drželi před Jiřinou Bohdalovou do poslední chvíle v tajnosti, byla tak posledním z mnoha překvapení, kterých se jí během natáčení pořadu Máme rádi Jiřinku dostalo. „Nemůžu uvěřit, že se to mezi tolika lidmi dokázalo utajit. V našem národě se ve většině všechno vykecá. Udělali krásnou písničku, která se dá zpívat. Jojo, musím říct, že mě dostali. A to je dobře, člověk má štěstím i brečet,“ sdělila s dojetím v hlase Jiřina Bohdalová v reportáži pořadu SHOWTIME.

K písni Vystřelená vznikl dokonce i videoklip. V něm se Jiřinka a její boyband podívají do vesmíru. Oblékli proto kosmické skafandry a pod vedením videokouzelníka Michala Orsavy naplnili slova písně. „Byl problém, abychom se do toho vešli, je to opravdu skafandr, do kterého lezli herečtí kosmonauti. Chlapci vypadají skvěle s tím, že největší jsem si vzal automaticky já. Vidět nás všechny ve skafandru je fakt velmi silný zážitek, a taky to vyžaduje ironii, kterou jsme prokázali. Klip vystihuje skutečnost, že jsme si Jiřinku užili na Zemi, a teď si jí užijí v galaxii,“ vzpomíná na natáčení Libor Bouček.

„Já jsem si to natáčení fakt užil, dlouho jsem netrénoval, ale strašně se mi zlepšil zpěv. V takové sestavě se už asi nikdy nepotkáme, to by nikdo nezaplatil,“ nešetří humorem sobě vlastním Jakub Prachař.

Videoklip k písni Vystřelená bude mít premiéru na YouTube v den narozenin Jiřiny Bohdalové, tedy v pondělí 3. května. VIDEO ukázka ke stažení: https://we.tl/t-ql3An17MIL

Máme rádi Jiřinku uvede televize Prima v předvečer hereččina životního jubilea, tedy v neděli 2. května, v hlavním vysílacím čase 20.15 hod.


Máme rádi Jiřinku

Jiřina Bohdalová oslaví 90. narozeniny na Primě! Televize jí k výročí natočila speciální pořad Máme rádi Jiřinku
Nejpopulárnější česká herečka, první dáma českého humoru, paní Jiřina Bohdalová, brzy oslaví neuvěřitelné 90. narozeniny. K této příležitosti natočila televize Prima jako jediná s oslavenkyní speciální pořad MÁME RÁDI JIŘINKU! Adaptaci oblíbeného zábavného pořadu stanice uvede v předvečer hereččina životního jubilea, tedy v neděli 2. května v hlavním vysílacím čase ve 20.15 hod.

Autorem televizní narozeninové oslavy Jiřiny Bohdalové je moderátor Libor Bouček, kterého s ní pojí přátelství i vzájemný respekt. „Jiřinka je obdivuhodná. Můj obdiv má mnoho let, snad od chvíle, kdy jsem ji začal vnímat. A cítím vděk za to, že mám možnost být v její blízkosti, a snad mohu říct, že naše náklonnost je vzájemná. Pochopitelně mi udělalo radost, že Jiřinka s mým nápadem adaptovat pořad Máme rádi Česko, ve kterém už několikrát soutěžila, do její televizní narozeninové oslavy nadšeně souhlasila. Vytvořila neopakovatelnou atmosféru, snažili jsme se ji překvapovat, a ona překvapila nás. Ale jsem rád, že nám dovolila něco, co povolí málokomu – dojmout ji. Měl jsem možnost vidět ji během jediného večera šťastnou, překvapenou i dojatou,“ říká moderátor pořadu a autor myšlenky Libor Bouček.

Boučkova slova potvrdila i sama oslavenkyně. „Držela jsem se, ale dostali mě. Já nemám moc ráda překvapení, ale kluci mi tady přichystali tolik hezkých chvil, až mě to dojalo. Připomněli mi, co jsem už dávno zapomněla. Překvapilo mě, co jsem toho natočila,“ přiznala po natáčení Jiřina Bohdalová, která na řadu vědomostních otázek o sobě samé skutečně neznala správnou odpověď. I tak téměř tříhodinové natáčení ustála s elegancí a grácií. „Všechny pobavila ještě před natáčením, když do studia odmítla židli s tím, že přece není stará. A v tom má sakra pravdu,“ prozradil Libor Bouček.

Tým v soutěži Máme rádi Jiřinku vytvořila Bohdalová spolu s žokejem Josefem Váňou, hercem Filipem Blažkem a kapitánem týmu Vojtou Kotkem. Znalosti o sobě samé změřila s týmem Jakuba Prachaře ve složení Táňa a Vojtěch Dykovi a Ondřej Brzobohatý. Na Jiřinku čekali i další nečekaní hosté. A jedním z překvapení byla i narozeninová píseň, kterou si s Maxibandem Jana Maxiána střihli Vojta Kotek, Jakub Prachař, Ondřej Brzobohatý a Václav Noid Bárta.


Kateřina Kotalová, PR Manager, SOLOOTIONS powered by FTV Prima, 30. 4. 2021





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
04.05.2021 • Německé versus ruské utrpení na Prima ZOOM
30.04.2021 • Show Jana Krause – 5. 5. 2021
29.04.2021 • RTVS v novej relácii Dedovizeň ukáže príbehy národnostných menšín na Slovensku i krajanov vo svete
28.04.2021 • RTVS predstaví zaujímavé miesta Bratislavy v novej dokumentárnej sérii Metropola
27.04.2021 • Slunečná hlásí 100. díl ve vysílání
26.04.2021 • Šou Záhady tela bola najsledovanejším nespravodajským programom RTVS

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist