Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 08:42:56   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause - 2. 6. 2021

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 29.05.2021



Zpěvačka Anna K, herec Karel Heřmánek mladší a koreanistka Nina Špitálníková se představí v Show Jana Krause. Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 2. června ve 21.35 hod. na Primě.


Anna K – aktuální hit Na malou chvíli napsala populární zpěvačka jako obvykle s životním partnerem Tomášem Varteckým. Poprvé ale její hudbu produkoval držitel pěti Grammy, americký producent Chris Lord-Alge, a tak není divu, že se skladba stala jednou z nejhranějších v českém éteru za loňský i letošní rok. Měla naplánovanou spoustu koncertů, jenže je zhatila pandemie a pro oblíbenou zpěvačku nastalo období náročnější, než si dovedla představit. Na otázku, zda zpětně vnímá i nějaká pozitiva lockdownů, odpovídá zcela jasně: „Nic si až tak nevybavuju. Chodila jsem se psem do lesa, což dělám vždycky, ale tentokrát to bylo tak nějak jiné. Připadala jsem si jako robot, a hlavně strašně sama. Za normálních okolností to miluju, ale nějak jsem to už nedávala. Když se v lese objevil v dálce člověk, obcházeli jsme se na kilometr, abychom se vyhnuli jeden druhému. Ani jsme se nezdravili, připadala jsem si jako prašivá. Báli jsme se jeden druhého i v tom lese, za slunečného dne.“ Nepříznivé období zdá se být zažehnáno a Anna K se už nemůže dočkat živých koncertů – první z nich odehraje už 1. července.


Karel Heřmánek mladší – herec říká, že mít slavné rodiče (herce a televizní hlasatelku) nebyl v dětství žádný med. Přesto se rozhodl tatínka následovat, herectví studoval v Praze a New Yorku, stal se hercem a nedávno po rodičích převzal i vedení Divadla Bez zábradlí. „Tatínek s maminkou divadlo vedli třicet let. Poslední roky pro ně byly nesmírně stresující, kupil se jeden problém za druhým, hlavně táta z toho byl hodně unavený a neměl už chuť dál pokračovat. Byla možnost firmu prodat, to mi ale přišlo škoda, protože jsem přesvědčený, že je na čem stavět. Máme dobrý repertoár, široký okruh diváků, zkrátka vybudovanou rodinnou značku. S bratrem Josefem jsme se rozhodli do toho jít, protože sám bych to nezvládl. Pepa se víc stará o provoz divadla, já spíš řeším produkci,“ mluví o své nové roli Karel. Kromě vedení divadla je ovšem vytížen i jako herec – zkouší nové inscenace, účinkuje v televizi a ve filmu. V tomto roce se objevil už ve třech seriálech a premiéru čeká film Zátopek, v němž Karel rovněž hraje.


Nina Špitálníková – koreanistka a autorka úspěšné knihy Svědectví o životě v KLDR. Nina byla v KLDR na dvou studijních stážích, a tak měla vzácnou příležitost poznat nejméně svobodnou zemi světa jak za vlády Kim Čong-ila, tak jeho syna Kim Čong-una. Své zážitky a postřehy vydala ve dvou úspěšných knihách Mezi dvěma Kimy a Svědectví o životě v KLDR. Druhá z nich obsahuje sedm sugestivních rozhovorů se severokorejskými uprchlíky a je nominována na cenu Magnesia Litera, která bude udělena 8. června. „Severní Koreu rozhodně nemiluju a její režim považuju za mimořádně zvrhlý, ale prostě se jí věnuju v dobách, kdy ještě byla součástí jednotné Koreje, a inklinuju ke korejskému národu a jeho kultuře. Když jsem v Severní Koreji byla poprvé a zažila na vlastní kůži všednodennost režimu, zjistila jsem, že se chci zajímat o tamní lidi. Většina badatelů a novinářů v téhle oblasti řeší především velká témata, jako jsou politická setkání a jaderné zbrojení, ale mě zajímalo třeba to, co prožívá místní žena, když je těhotná,“ představuje svou profesi i knihy Nina.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 2. června ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.

Kraus je COOL – reprízy oblíbené show můžete sledovat také každé úterý ve 21.45 hod. na Prima COOL.


Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima, 28. 5. 2021


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
31.05.2021 • Televize Prima začala natáčet pátou sérii krimiseriálu Polda
29.05.2021 • Televize Prima natáčí novou seznamovací show: První večeře se Zdeňkem Pohlreichem
28.05.2021 • VOYO ponúkne atraktívne zápasy z tenisového grandslamu Roland Garros, finálové súboje odvysiela aj TV Dajto
28.05.2021 • Eva Urbanová v srdci Nepomuku - slavná pěvkyně vystoupí u příležitosti tří set let od blahořečení Jana Nepomuckého
26.05.2021 • TV Markíza prinesie naživo vyvrcholenie prestížnej Ligy majstrov
26.05.2021 • Sobotní dopoledne bude na ČT2 patřit motorismu - startuje nový pořad Auto moto svět

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist