Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 07:22:16   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Telly připravila pohodovou letní kampaň, zdůrazňuje jednoduchost svých služeb

  Autor: Telly , e-mail: info@telly.cz Přidané: 23.06.2021


Televizní operátor Telly spouští svou novou letní kampaň. Ústředním sloganem je „Užijte si dobře naladěné léto!“. Součástí kampaně jsou slevy i dárkové sady pro nové zákazníky. Po jarní kampani, která komunikovala otevřenost a férovost nyní Telly akcentuje téma jednoduchosti, protože ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je krása. Kampaň začíná 22. června a potrvá do září.


Všechny prvky kampaně se objeví výhradně v online prostředí prostřednictvím statických i dynamických bannerů. Reklamní kampaň připravila agentura Grizzlink také pro Facebook a Instagram.


Jednoduchá instalace

Kampaň cílí na nové zákazníky placené televize i ty, kteří už výhody placené televize využívají například u konkurenčních operátorů. Přejít na Telly je snadné a instalaci internetové televize zvládnou zákazníci sami během pár okamžiků. Stejně snadné to může být také u satelitní televize. Pokud má již zákazník nastavený svůj satelit na pozici 1°W (satelity Thor nebo Intelsat), stačí mu pouze samoinstalační CA modul za 50 Kč měsíčně nebo set-top box Kaon, který mu Telly zapůjčí zcela zdarma. Instalace a zapojení je pak otázkou několika minut.

„Pro nové zákazníky jsme si připravili velmi atraktivní nabídku, při jejím plném využití téměř 6 000 Kč za 2 roky a navíc získají hodnotné dárky,“ říká Jan Schöppel, marketingový ředitel Telly.


Atraktivní cenová nabídka

Kromě vyššího komfortu při prvním zapnutí láká Telly především na zvýhodněnou cenu. Balíček Střední lze zakoupit se slevou 50 Kč, balíček Velký dokonce se slevou 100 Kč. K tomu získají zákazníci Telly aplikace až na 4 zařízeních zdarma a dárky, která navodí tu pravou letní pohodu - houpací síť, vějíř a otvírák na pivo nebo limonádu. Všichni zákazníci Telly navíc mohou využívat výhod věrnostního programu Telly klub. Více informací o kampani naleznete zde: https://telly.cz/akcni-nabidka.

Tu pravou televizní pohodu si zákazníci vychutnají s vyladěnou programovou nabídkou, která čítá například kanály Eurosport s Olympijskými hrami v Tokiu nebo Tour de France, Premier Sport s přenosy Premier League a UFC nebo dokumentárními kanály Discovery a National Geographic.


Telly nabízí až 130 programů

Zákazníci Telly mají k dispozici až 130 programů, z toho 79 v HD, a mohou Telly sledovat na 4 různých zařízeních. Telly nabízí příjem televizního signálu prostřednictvím satelitu nebo přes internetové připojení. Internetovou Telly naladíte s využitím set-top boxu Arris na každém televizoru.

Kromě toho lze televizi Telly sledovat v aplikacích pro chytré televizory Samsung, LG, Android TV, dále na Apple TV, Xboxu, Chromecastu nebo na Android set-top boxech. Sledovat můžete i prostřednictvím webového prohlížeče (Chrome, Firefox, Edge, Opera a dalších) a na mobilech a tabletech Android, iOS, iPadOS a Windows 10.

Internetovou Telly lze sledovat ve vysokém rozlišení i v místech se slabším internetem, protože k HD obrazové kvalitě postačuje i nízká rychlost připojení již od 3,5 Mbps.


O Telly

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a na stanici Premier Sport HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL nebo zápasy UFC. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR.


Jan Schöppel, marketingový ředitel Telly,
Martin Žemlička, Beaufort, 22. 6. 2021






  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.06.2021 • Bibel TV i nadále ve standardním rozlišení z družice Astra 1N
28.05.2021 • Minimax a CANAL+ Domo pro všechny diváky
25.05.2021 • Sport a dětské pořady pro více zákazníků Skylinku
17.04.2021 • Televízia WAU oslavuje svoje 8. narodeniny!
03.04.2021 • Telly slaví roční výročí rebrandingu z DIGI, přinesla nový sportovní obsah a zavedla smlouvy bez vázanosti
31.03.2021 • Nový ceník a přehled programových balíčků Skylinku pro Českou republiku od 1. 5. 2021

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist