Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 13:36:43   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

M7 uzavírá dohodu s TV OSEM o satelitní distribuci na satelitu ASTRA 3B (23,5° východně)

  Autor: M7/Skylink/WS Czech , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 12.11.2021


Lucemburská skupina M7, vlastněná společností CANAL+ a jedním z předních evropských poskytovatelů placené televize, uzavřela víceletou smlouvu se slovenským lifestylovým kanálem TV OSEM o volné satelitní distribuci v HD rozlišení prostřednictvím platformy M7 na satelitu ASTRA 3B na orbitální pozici 23,5° východně.


Od roku 2010 nabízí TV OSEM slovenským a českým divákům pořady zaměřené na zdraví, životní styl, hudbu, folklór a ezoterická témata. Většina vysílání je interaktivní – diváci se mohou účastnit samotného vysílání tím, že zavolají do studia. V zájmu hladkého přechodu od stávajícího poskytovatele satelitního vysílání zahájí TV OSEM vysílání prostřednictvím platformy M7 již od 1. prosince.

V rámci dohody se společností M7 Group bude TV OSEM zařazena do EPG Skylinku, předního poskytovatele televizního vysílání na Slovensku a v České republice, který obsluhuje více než 1,5 milionu televizních domácností. M7 Platform Services poskytuje komplexní distribuční řešení, které umožňuje TV OSEM dodávat kanál také externím operátorům na Slovensku a v České republice.

„Jsme skutečně potěšeni, že si nás TV OSEM vybrala pro další satelitní distribuci prostřednictvím ASTRA 23,5° východně, a těšíme se na úspěšnou spolupráci. Navíc jsme velmi rádi, že můžeme našim předplatitelům služby Skylink na Slovensku a v České republice nabídnout možnost sledovat TV OSEM ve vynikající HD kvalitě obrazu prostřednictvím vyhrazené pozice EPG,“ říká Jaromír Glisník, člen představenstva M7 Group.

Peter Borovička, generální ředitel TV OSEM, dodává: „Hlavním důvodem pro uzavření partnerství se společností M7 je, že nám zajišťuje kvalitní satelitní distribuci TV OSEM pro co nejvyšší počet diváků na Slovensku a v České republice. Nejen pro domácnosti se satelitním příjmem Skylink TV, ale také pro externí operátory v našem regionu. Společnost M7 je pro tento účel velmi zkušeným a důvěryhodným partnerem, a proto se těšíme na dlouhodobou spolupráci.“

TV OSEM bude vysílat přes ASTRA 3B na 23,5 stupních východní délky, transpondér: č. 3.221, frekvence: 12,109 GHz; polarizace horizontální; symbolová rychlost: 29 900 kSymb/s; FEC: 2/3; modulace: DVB-S2/8PSK; MPEG-4/HD.


M7 Group je značka společnosti Canal+ Luxembourg S. à r.l., která je součástí skupiny CANAL+ Group, jednoho z největších evropských provozovatelů satelitních a IP televizních platforem se sídlem v Lucembursku. Skupina M7 Group používá v různých zemích různé značky: Skylink a freeSAT v České republice a na Slovensku, Canal Digitaal v Nizozemsku, TV Vlaanderen a TeleSat v Belgii, HD Austria v Rakousku, Direct One v Maďarsku a Focus Sat v Rumunsku. Všechny značky nabízejí balíčky šité na míru klientům přizpůsobené místní kultuře a jazyku v těchto zemích. V současné době M7 Group poskytuje více než 3 milionům předplatitelů stovky satelitních a IP rozhlasových a televizních služeb v digitální a HD kvalitě. Od roku 2011 poskytuje skupina M7 Group širokopásmové a telefonní služby také svým zákazníkům v Nizozemsku a Belgii. M7 Platform Services poskytuje provozovatelům vysílání komplexní distribuční řešení pro příjem DTH, kabelové televize a IPTV www.m7group.eu.


Marek Němec, Head of Client Services, 12. 11. 2021


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
12.11.2021 • HSE si zajišťuje satelitní kapacity na družicích Astra 1
05.11.2021 • Wir24 TV HD z družice Astra 1N
03.11.2021 • Shop LC a SES Astra podepsali smlouvu o vysílání ve vysokém rozlišení
05.10.2021 • HBO MAX dnes představila svou streamovací platformu
24.09.2021 • SR doporučuje přejít na HD příjem ze satelitu Astra 1L
21.09.2021 • RTLplus s novým názvem RTLup z družic Astra 1KR a Astra 1L

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist