Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 16:13:20   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Změna vlastnictví společnosti DIGI je dokončena

  Autor: DTV News , e-mail: info@dtvnews.hu Přidané: 05.01.2022


DIGI Telecommunications Services Ltd. a dceřiné společnosti společnosti se staly 100% vlastníky společnosti 4iG Plc. poté, co se finanční uzavření transakce oznámené v březnu loňského roku uskutečnilo 3. ledna. Se změnou vlastnictví odejdou vedení a dozorčí rady mediální skupiny RCS & RDS. Provozní řízení a řídící úkoly společnosti Digi byly svěřeny Gyöngyvovi Papp-Gerleimu, který pochází z Antenna Hungaria, aby vedl telekomunikační a mediální skupinu.


Budoucím cílem 4iG je zvýšit předplatitelskou základnu DIGI mezi maloobchodními a obchodními předplatiteli a dále rozšířit síť a služby společnosti v Maďarsku. Po finančním uzavření transakce se digi telecommunications services Ltd. a její dceřiné společnosti – Invitel Zrt., DIGI Infrastructure Zrt. a i-TV Zrt. – staly 100% vlastníky skupiny 4iG. Hodnota transakce je 625 milionů eur, což je jedna z největších akvizic v Maďarsku za poslední roky.

Podle strategické dohody se státem převede 4iG v prvním čtvrtletí roku 2022 své domácí a západobalkánské telekomunikační zájmy na Antenna Hungária Zrt., s níž 4iG získá většinový podíl ve společnosti. Díky úspěšné akvizici DIGI a transakci antenna hungária se 4iG stane jednou z největších telekomunikačních společností v Maďarsku a založí novou regionální telekomunikační skupinu se sídlem v Budapešti.

"Naše společnost dosáhla dalšího milníku nákupem společnosti DIGI. Jsme součástí zrodu nové telekomunikační skupiny. Obchodní portfolia společností Invitech, DIGI, Antenna Hungária a AH NET, stejně jako vysoce kvalitní infrastruktura a profesionální personál společností se budou skvěle doplňovat, což naši skupinu nasměruje na novou cestu růstu," – zdůraznil Gellért Jászai, prezident a generální ředitel společnosti 4iG Plc. v souvislosti se včerejším oznámením.

"Největším aktivem společnosti Digi jsou její zaměstnanci a partneři. Nadále spoléháme na jejich loajalitu, práci a odborné znalosti, abychom společně založili maďarskou telekomunikační společnost číslo jedna, která by se díky svým rozsáhlým službám mohla během několika let stát jedním z předních hráčů v regionu. Věříme společnosti a odhodlání zaměstnanců, kteří zde pracují," – zdůraznil Gyöngyvér Papp-Gerlei, nově jmenovaný generální ředitel společnosti DIGI Telecommunications Ltd., který také hovořil o svých plánech pro společnost: "Hledáme užší možnosti spolupráce s maďarskými a mezinárodními poskytovateli mediálních služeb, rádi bychom v krátkodobém horizontu rozšířili nabídku online programů digi o exkluzivní obsah, který by byl k dispozici výhradně předplatitelům DIGI. Kromě toho bychom rádi představili novou obchodní filozofii skupiny, která poskytuje předvídatelnou a předvídatelnou spolupráci pro naše strategické partnery," přidal jednatel.

DIGI obsluhuje více než 1,1 milionu předplatitelů po celé zemi a má více než 2,5 milionu předplatných (RGU). Většina sítí provozovaných společností DIGI je založena na pokročilé technologii optických vláken. Počet zaměstnanců Digi Group v Maďarsku přesahuje 2 700. V loňském roce činily konsolidované tržby maďarských zájmů mediální konotace 70 miliard HUF a upravený EBITDA dosáhl 19 miliard HUF. DIGI jich má 61, zatímco její dceřiná společnost Invitel má dalších 16 kanceláří zákaznických služeb ve velkých městech Maďarska.


Farkas Attila, dtvnews.hu, 4. 1. 2021; na příspěvek upozornil Zetor25, děkujeme


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
06.01.2022 • Nové stanice Nova Sport 3 SK a Nova Sport 4 SK prinášajú to najlepšie z európskeho futbalu a reklamu iba pre Slovensko
17.12.2021 • RT Deutsch i ze satelitů Eutelsat 9B a 16A
16.12.2021 • RT Deutsch ze satelitu Express AM 8 [ 1 ]
13.12.2021 • AMC Networks International a Skylink rozšiřují před svátky své partnerství obsahu na vyžádání o populární stanice
08.12.2021 • Slovenská veřejnoprávní televize RTVS vybrala M7 pro satelitní distribuci všech svých kanálů [ 1 ]
07.12.2021 • Kanály Prima SHOW a Prima STAR od 7. prosince na platformě Skylink

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist