Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 10:37:39   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nova sport dnes představila svůj program

  Autor: PR Press Galaxie sport , e-mail: novasport@nova-sport.cz Přidané: 09.09.2008



Vedení populární satelitní a kabelové televize Galaxie sport dnes na tiskové konferenci v pražském hotelu Intercontinental představilo programové schéma a novinky ve vysílání stanice Nova sport, která začne vysílat od 4. 10. 2008:


Premier League

Přímé přenosy z anglické Premier League se staly nedílnou součástí vysílacího schématu a budou pilířem programu NOVA SPORT. V průběhu let jsme rozšířili počet přímých přenosů z každého kola na 5, což umožní divákům vidět během sezóny až 190 zápasů. Shrnutí každého kola nabízíme divákům v podobě pravidelného diskusního pořadu EXTRA TIME, ve kterém se s našimi hosty ohlédneme za nejdůležitějšími momenty každého kola. Novinkou bude pravidelné nedělní STUDIO PREMIER LEAGUE, ve kterém přivítá dvojice moderátorů mnoho zajímavých hostů.

Atraktivní bude také rozbor zápasu pomocí virtuálního grafického systému. Na všechny studiové pořady jsme připravili nové dekorace.


NHL

NHL (National Hockey League) NHL je další ze špičkových programů, který divákům nabízíme již od roku 2002. Do dnešního dne jsme odvysílali přes 600 přímých přenosů. I v nadcházející sezóně budeme NHL věnovat velký prostor a každý týden odvysíláme 4 přímé přenosy. I nadále zůstane součástí vysílání každý den zpravodajský magazín NHL News (18:00), pravidelný týdeník NHL POWERPLAY (dříve Týden v NHL) a soutěžní pořad NHL Gól měsíce (1x měsíčně). Celkem se plánuje 100 přímých přenosů základní části, 30 přímých přenosů play-off + finálová série.


NHL v Praze

Nova sport, jako exklusivní mediální partner, bude vysílat přímým přenosem oba zápasy NHL v Praze, 4. a 5. 10. 2008. NHL neoddělitelně patřila ke Galaxii sport a stejně tak patří k Nova sportu, a proto jsme rádi, že můžeme našim diváků tento jedinečný zážitek zprostředkovat. Přímý přenos s moderovaným studiem a zajímavými hosty začíná na Nova sportu v 17:45 hod.


FA Cup

Novou velice zajímavou programovou akvizicí pro příští roky je anglický FA CUP. Prestiž této soutěže je v Anglii minimálně stejná, jako samotná Premier League. V každé sezóně odvysíláme 60 přímých přenosů z FA CUPu, včetně Superpoháru (Community Shield), ve kterém se každoročně na stadionu ve
Wembley utkává vítěz FA Cupu s vítězem Premier League. Souhrn dění v FA CUPu uvidí diváci v rámci pravidelného pořadu EXTRA TIME. V rámci přenosů z anglického fotbalu budeme vysílat ročně též 5 - 6 přímých přenosů zápasů anglické fotbalové reprezentace.


Ligue 1

Další fotbalovou novinkou, která ještě rozšíří počet přímých přenosů z elitních fotbalových soutěží, je francouzská Ligue 1. Od letošní sezóny vysíláme pravidelně každou sobotu večer přímý přenos z této kvalitní fotbalové soutěže. Kvalitu Ligue 1 dokládají úspěchy francouzského národního týmu, který v minulých letech získal tituly mistrů světa i Evropy. To svědčí o skvělé úrovni francouzského fotbalu a samotné ligy, která byla odrazovým můstkem pro mnoho současných hvězd fotbalového světa.


Barca TV

Poslední fotbalovou novinkou je vysílání atraktivních nezkrácených záznamů zápasů španělského velkoklubu FC Barcelona. Každý čtvrtek od 21:25 odvysíláme vybrané utkání tohoto klubu z letošní sezóny Champions League nebo nevyšší španělské Primera Division. Záznamy zápasů dvojnásobného vítěze


Ligy mistrů

budou určitě pro každého fotbalového fanouška svátkem.


NBA + WNBA

NBA + WNBA „Americké nedělní večery“ - v rámci nedělních večerů věnovaných americkým sportům budeme i v letošní sezóně vysílat přímé přenosy z nejprestižnější basketbalové soutěže světa NBA, ve které se utkávají hvězdy, jako jsou LeBron James, Kobe Bryant, Kevin Garnett, Jao Ming, Ray Allen nebo Paule Pierce. Špičkový basketbal plný skvělých akcí si během let získal mnoho příznivců, a proto opět přineseme divákům 24 přímých přenosů základní části, 14 přenosů play-off a kompletní finálovou sérii. Souhrn dění v NBA divákům zprostředkujeme v rámci pravidelného pořadu NBA Action.

Zároveň jako každý rok odvysíláme vybrané zápasy ženské basketbalové soutěže WNBA, ve které se v minulosti velice dobře předvedly i české hráčky.

Součastí nedělních večerů amerických sportů jsou i přenosy z nejpopulárnějších amerických sportů – NFL (National Fotbal League) a MLB (Major League Baseball). Přenosy z NFL jsme v minulém roce zařadili jako programovou novinku a tento program si okamžitě získal velkou oblibu mezi fanoušky kontaktních sportů. I v další sezóně budeme vysílat 17 přímých přenosů základní části, 7 přenosů
z play-off a nejsledovanější událost sezóny NFL SuperBowl.


MLB

Přímé přenosy z Major League Baseball nám doplňují nedělní večery věnované americkým sportům. Do našeho programu patří už třetí rok. Nova sport odvysílá 17 přímých přenosů základní části, 7 přímých přenosů play-off a každý týden přinese magazín NFL Game Day. Dále přímý přenos NFL SuperBowl - 24 přímých přenosů základní části, 6 přímých přenosů play-off, přímý přenos MLB All Star Game, každý týden Magazín MLB a záznamy MLB Světové série


Golf

PGA European Tour - obliba golfu v České republice i Slovenské republice každým rokem stoupá. Golf již přestává být vnímán jako sport určený pro elitu, jako tomu bylo v devadesátých letech, ale postupně se otevírá širším vrstvám obyvatel. Také zájem televizních diváků o atraktivní golfové přenosy je velký. Nova sport zařazuje golf mezi stálé programové prvky a v následujících letech bude vysílat sérii přímých přenosů z nejatraktivnějších 11 turnajů evropské PGA Tour. Golfoví nadšenci se mohou také opět těšit na přímé přenosy z nejslavnějšího golfového turnaje světa, The Open (British Open). K tomu všemu získala Nova sport exkluzivní vysílací práva na Czech Golf Open. Přímé přenosy doplní pravidelné golfové magazíny Inside PGA a European PGA Tour.


ATP Masters Series

10 turnajů serie ATP Masters stále zůstává důležitou součástí našeho vysílání. Našim divákům zprostředkováváme špičkové turnaje s účastí nejužší světové špičky, včetně českých hráčů. Každý rok odvysíláme celkem 200 přímých přenosů. Uzavřením tenisové sezóny je listopadový Turnaj mistrů, který diváků zprostředkujeme také v přímém přenosu.


Zpravodajství - Sport 21, Sport expres

V programovém schématu sportovního kanálu NOVA SPORT nemůže chybět pravidelné sportovní zpravodajství. Každý den bude naše sportovní redakce připravovat aktualizovaný zpravodajský pořad SPORT EXPRES a hlavní večerní moderovanou relaci SPORT 21, kde se představí čtveřice sportovních moderátorek.

Sport Expres - pravidelné 10minutové sportovní zpravodajství (bez moderace), aktualizované zprávy každou lichou hodinu, scroll lišta s aktuálním výsledkovým servisem, aktualizace 4-6x denně

Sport 21 - hlavní zpravodajská relace sportovního kanálu (20 minut), každý den ve 21:00 živě moderovaný pořad (4 moderátorky), 1/3 obsahu hlavní události z ČR a SR, 2/3 obsahu zahraniční události, příspěvky od komentátorů z odvysílaných přímých přenosů, moderní grafika, výsledkové tabulky, animace.


Součástí našeho vysílání je i velké množství doplňkových pořadů a přímých přenosů z různých sportovních oblastí – motorismus, volejbal, poker, bojové sporty nebo pořady o extrémních sportech. Každý divák si tak může vybrat pořad o sportu, který je pro něj nejzajímavější. Výhledově usilujeme o ještě větší programovou rozmanitost, tak abychom divákům nabídli také pořady z dalších sportů:

Beachvolejbal
7 turnajů Nestea European tour
Cyklistika
Tour de Swiss
La Volta a Catalunya
Motorsport
Grand Prix Formule 1 (přímé přenosy tréninků a kvalifikace)
FIM Motocross World Championship MX2
Indy Car Series
LeMans Series
Speedway Elite Series (plochá dráha)
Sporovní magazíny
Motor World
World Football Show
Gillette World Sport
Sport Plus
ATP Tennis
Trans World Sport
Inside PGA
European PGA Tour
World Poker Tour
World Series of Poker
Wide World of Fights
Knockouts


Komentátorský tým - Nova Sport

Za 6 let vysílání si Galaxie sport vytvořila profesionální tým komentátorů rozdělených do redakcí dle jednotlivých sportů. Stejný tým 25 sportovních komentátorů bude připravovat přímé přenosy na programu Nova sport:

Fotbal: Viktor Blažek, Slavo Jurko, Vlastimil Kaiser, Jakub Otava, Petr Mikolanda, Václav Pilný, Tomáš Radotínský

Motorismus: Michal Beran, Jiří Hejtík, Tomáš Richtr

NHL: Tomáš Borovec, Matěj Gáborík, Roman Jedlička, Tomáš Lörincz, Marek Matušica, Filip Šedivý, Jan Velart, Václav Bubník, Radek Hovorka

Tenis: Matěj Gáborík, Marek Matušica, Vojtěch Bidrman, Martin Pouva

Golf: Petr Uhlík, Petr Janouch

Poker: Tomáš Kvapil, Luděk Staněk

MLB: Vojtěch Bidrman


PR Galaxie sport, 9. 9. 2008


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 9   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
12.09.2008 • První neděle na JOJ PLUS [ 25 ]
10.09.2008 • Vrcholná sezóna DTM 1995 ve vysílání SPORT 5
04.09.2008 • Fotbal v září na Galaxii sport [ 3 ]
03.09.2008 • Přímé přenosy F3 Euro Series s českou účastí a nový magazín v programu SPORT 5
01.09.2008 • Zpravodajství České televize dnes přechází na nový formát 16:9. [ 2 ]
01.09.2008 • SPORT 5 startuje do druhé etapy svého vysílání [ 1 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Premier League Middlesbrough-Arsenal dne 13.12.08 

13.12.2008 14:27 • neregistrovaný
Ozvěna ze stadionu je natolik silná, že není slyšet komentátora přenosu.Je zapotřebí,aby zvukař vyvážil celý přenos. V opačném případě je komentátor zbytečný.
Josef Zahradník Letohrad 189.
 
 
  pre neregistrovaneho 18:40 

29.10.2008 19:00 • ® Fenix
tak tu si to naladíš, stačí si len vybrať :D
Televizi NOVA Sport naladíme na satelitu ve třech platformách:
- v digitální platformě českých televizních a rozhlasových stanic na satelitu Astra 1E, 23,5 st. východně na tr. 11,876 H, SR 27500, FEC 3/4, V-PID 2912, A-PID 2913-4, v kódu CryptoWorks. Pro občany v ČR i SR je možnost uzavřít abonenci pro individuální příjemce u distributorů přístupových karet Skylink (TradeTec a Towercom, součást balíčku programů MULTI) a karet diGITALlink (Media Vision).
- v platformě UPC Direct na satelitu Astra 1G, 19,2 st. východně na tr. 12,304 H, SR 27500, FEC 3/4, V-PIDy 101, A-PID 111, v kódu CryptoWorks a Nagravision 3. Pro občany v ČR a SR je možnost abonence základní programové nabídky Rodina.
- v platformě DIGI TV na satelitu Intelsat 10-02, 1,0 st. západně na tr. 12,643 V, SR 27500, FEC 3/4, V-PID 612, A-PID 845, v kódu Nagravision 2 a 3. Pro občany v ČR a SR je možnost abonence základního programového balíku.
 
 
  dotaz 

29.10.2008 18:40 • neregistrovaný
prosim na jake frekvenci vysila nova sport.
 
 
  hlavně platit a neotravovat 

10.09.2008 15:25 • neregistrovaný
20.července jsem si dovolil dotaz na Trade and technology,jestli Galaxie v novém nebo případně Eurosport půjde přes jejich karty někdy v HD kvalitě,zatím stále intenzivně pracují na odpovědi pro mě.
 
 
  Nevíte jestli budou vysílat v 16:9 i NHL a NBA? 

10.09.2008 08:44 • neregistrovaný
Nevíte jestli budou vysílat v 16:9 i NHL a NBA?
 
 
  srapat na ruskú ligu šak je to pomalá hra 

10.09.2008 07:30 • neregistrovaný
srapat na ruskú ligu šak je to pomalá hra extraliga je lepšia sk aj cz
 
 
  KHL 

09.09.2008 18:13 • neregistrovaný
KHL maš na Hotd birdu ndkndovane na SPORT PLANETA.
 
 
  A KHL není,to ať jdou někam. 

09.09.2008 15:29 • neregistrovaný
A KHL není,to ať jdou někam.
 
 
  A KHL nebude tak to je teda škoda. 

09.09.2008 15:25 • neregistrovaný
A KHL nebude tak to je teda škoda.
 
 
Celkový počet komentářů: 9 / zobrazují se: 1 ... 9

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist