Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 07.05.2024 - 15:06:45   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Svátek zamilovaných na TV Nova aneb láska má tisíc podob!

  Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 11.02.2022


Dříve, než dojde na první máj, dokonce ještě, než se přiblíží MDŽ, nám jako každý rok zaklepe na dveře sv. Valentýn a s ním i svátek všech zamilovaných. Jenže láska může mít mnoho podob, a proto si televize Nova pro své diváky připravila tu nejpestřejší nabídku pořadů napříč všemi stanicemi.


TV Nova – romantika je základ

Svatý Valentýn je přeci jen zejména svátkem zamilovaných, ale i všech, kteří lásce fandí. A právě pro ně TV Nova nachystala oblíbené love story už na neděli 13. února, a to hned od rána – v 8:55 romantický film Útok na lásku, v němž budou hledat svou osudovou lásku bývalá tanečnice a špičkový hokejista, ve 12:35 komedii s příznačným názvem Na sv. Valentýna, v níž se diváci mohou těšit nejen na Ashtona Kutchera, Jessicu Alba a další filmové hvězdy. A v podvečer v 17:10 to bude Deník princezny 2: Královské povinnosti s Anne Hathaway, která si v nové roli princezny Genovie musí poradit s další nechtěnou královskou povinností, najít si do třiceti dnů ženicha. I princezny to v životě nemají jednoduché, jen v případě šťastných konců jsou jejich svatby trochu velkolepější.

Ale romantika kvete i v běžných českých domácnostech. Například v Ulici období kolem 14. února přímo vybízí k vyznání lásky, ale i k zásadnějším vztahovým rozhodnutím. Tak třeba Mário (Jiří Kniha) sebere odvahu a požádá o ruku Áju (Bára Mudrová). Když ji žádal poprvé, byl odmítnut, ale časy se snad mění. Stále je ale otázkou, jak na jeho žádost Ája zareaguje tentokrát. Hodně nečekaně se ale vysloví i Mirek (Daniel Bambas), který vůbec nepochybuje o tom, že je Magda (Veronika Čermák Macková) láskou jeho života. Magda sice Mirka také miluje, na druhou stranu není ale jisté, zda jí nabídkou nezaskočil nebo jestli si dokonce Mirka nemyslí, že na podobná rozhodnutí není právě ten nejvhodnější čas. Jak tedy zareaguje na otázku, kterou rozhodně nečeká? A kdo další ještě v Ulici už brzy vysloví tu zásadní otázku: Vezmeš si mě?


Nova Lady – ta pravá na svatého Valentýna

Kde jinde by měli diváci hledat romantické filmy a seriály než na Nova Lady? Už v neděli 13. února ve 20:30 zde mohou vidět film Valentýnská růže, ve kterém bude krásná květinářka Helen pátrat po pravé lásce, aniž by tušila, že ji má blíž, než si myslí. Další dokonalá romantika startuje na Nova Lady přímo v den všech zamilovaných 14. února, a to seriál plný lásky Vyměněné osudy. Je o složitých životních rozhodnutích, propletených osudech a rodičích, kteří jsou rozpolceni mezi svými dětmi a svým srdcem.


Nova Cinema – láska, která uchem prochází

Ani Nova Cinema nezůstane v rámci svátku lásky pozadu. Divákům nabídne 12. února. ve 20 hodin romantickou hudební podívanou Yesterday. Film o lásce s originálním námětem, který je navíc plný nesmrtelných písniček od Beatles.


Voyo – více lásky už prostě jinde nenajdete

Na Voyo je více než 190 zahraničních i českých filmových titulů a seriálů s romantickou tématikou, od historických po současné, plné nejoblíbenějších hereckých hvězd. Z této nabídky si na sv. Valentýna musí vybrat i ten nejnáročnější divák toužící po troše (filmové) lásky. Nechybí zde například šesti Oscary ověnčený filmový muzikál La La Land s Ryanem Goslingem a Emmou Stone v hlavních rolích, který líčí vášnivý milostný vztah od rozvíjející se lásky až po trpké zklamání z nenaplněných ambicí, skvělá romantická komedie Za všechno může Valentýn, klasický romantický příběh Kráska a zvíře o zakletém princi uvězněném v podobě zvířete, kterého může vysvobodit pouze pravá láska nebo romantická komedie Všechno nebo nic s Táňou Pauhofovou a Klárou Issovou v hlavních rolích. A nechybí zde ani Baby, která nebude ani na Valentýna sedět v koutě! Ano, také kultovní Hříšný tanec s Patrickem Swayzem a Jennifer Greyovou si mohou diváci na Voyo připomenout.

A co diváky čeká v oblíbeném seriálu Ordinace v růžové zahradě 2? Ani její příznivci nebudou ochuzeni o velké city. Spolu s oblíbenými hrdiny mohou prožít lásku romanticko-komickou – po dlouhých a zábavných peripetiích se nedávno konečně vzali doktor Vojta Kratochvíl (Ivan Lupták) a zdravotní sestra Radka (Anna Julie Slováčková). V Ordinaci se dále rýsuje láska, kterou nikdo nečekal – po Mázlovi stále truchlící Alena (Michaela Badinková) se romanticky, k velkému šoku okolí i jí samotné, sbližuje s mladým medikem Ondřejem (Jiří Böhm). A konečně tu máme příběh plný flirtu, erotického pnutí a prudkých vzplanutí. V tom nemůže mít prsty nikdo jiný než věčný svůdce Jáchym Kalina (Lukáš Hejlík)! Objektem jeho zájmu ovšem není zatím nic netušící manželka Eva (Patricie Pagáčová), nýbrž jedna ze studentek medicíny, které jsou v nemocnici na stáži a právě Jáchym je má na starost. Bude to Dominika (Tereza Těžká), nebo snad Bianka (Rosalie Malinská)?


Nova Action – tak trochu jiné bušení srdce

Jsou i jiné důvody, než je například žádost o ruku, které zejména mužům rozbuší srdce do vysoké frekvence, nahrnou krev do tváří a zúží hrdlo, v den sv. Valentýna, konkrétně ve 21:40. Jedním z nich může být nával adrenalinu při sledování opravdu urputné a nelítostné reality show Souboj Titánů. V této sportovní soutěži musí účastníci překonat své vlastní limity a zvládnout extrémně fyzicky i psychicky náročné úkoly, a to vše pod moderátorskou taktovkou herce a profesionálního wrestlera Dwayne Johnsona, známého pod přezdívkou The Rock! Jen z pohledu na něj musí účastníkům stoupnout tlak na nejvyšší možnou mez nebo naopak spadnout srdce do kalhot, byť by i sebe více hořelo touhou po vítězství.


Nova Sport – pro někoho jediná láska

Láska na celý život má mnoho podob, a proto všem fanouškům, kterým se zapalují lýtka, jen když zaslechnou slovo sport, TV Nova přináší i v tyto dny plnou náruč nikoliv růží nebo aster, ale toho nejlepšího tenisu, fotbalu nebo zámořského hokeje. A to samozřejmě na stanicích Nova Sport. Jestliže někomu srdce bije pro tenis, tak si na Nova Sport 1 nebo na Voyo během dne může pustit přímé přenosy z turnaje ATP 250 z Kataru. Pokud někdo horuje spíše pro „kulatý nesmysl“, pak ať rozhodně nevynechá na Nova Sport 3 a Nova Sport 4 večerní přímé přenosy ze španělské La Ligy a italské Serie A. Ani milovníci hokeje nepřijdou zkrátka, valentýnská noc totiž bude patřit NHL – ve 2:05 se na Nova Sport 1 a Voyo utkají týmy Minnesoty a Detroitu a pokud někoho vášnivá noc nenechá spát ani poté, nabízí se další zápas NHL na Nova Sport 2 a Voyo mezi San Jose Sharks a Edmontonem Oilers ve 4:05 hod.


PR TV Nova, 10. 2. 2022


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.02.2022 • Počas prvého olympijského týždňa zaujalo divákov :Športu najmä zjazdové lyžovanie, hokej a biatlon
12.02.2022 • Show Jana Krause – 16. 2. 2022
09.02.2022 • Interaktívna súťažná šou Čo ja viem prichádza na obrazovky RTVS s 9. sériou
08.02.2022 • Od středy začne na Nova Lady přijímat pacienty nejkvalifikovanější lékařský tým Nemocnice Chicago Med!
08.02.2022 • Skupina Markíza bola aj v januári jasným trhovým lídrom celodenne aj v prime-time
08.02.2022 • Seriál Duch přilákal k obrazovkám 1 242 000 diváků

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist