Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 21:18:50   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Finále Ligy mistrů bude v Česku exkluzivně vysílat stanice Nova Sport 3

  Autor: Telly , e-mail: info@telly.cz Přidané: 27.05.2022



Finále Ligy mistrů UEFA, nejprestižnější fotbalové soutěže, proběhne v sobotu 28. května od 21:00 hodin. K vidění bude výhradě na stanici Nova Sport 3, kterou naladí diváci televizních operátorů Telly, O2 TV, Vodafone a T-Mobile.


Přímý přenos začíná ve 20:00 speciálním předzápasovým studiem, samotné utkání mezi Liverpoolem a Realem Madrid má naplánovaný začátek o hodinu později. Podle organizátorů půjde o jeden z globálně nejsledovanějších fotbalových zápasů, po celém světě by jej mělo sledovat 380 milionů diváků.

Finále se původně mělo hrát v Petrohradu, po útoku Ruska na Ukrajinu ale UEFA rozhodla, že dějištěm bude pařížský stadion Stade de France. Ten finále Ligy mistrů naposledy hostil před 16lety, kdy bezmála 80 tisíc diváků vidělo bitvu mezi týmy FC Barcelona a Arsenal FC. Stade de France má kapacitu 81 tisíc diváků, v roce 1998 se zde hrálo Mistrovství světa.

Čeští diváci mohou zápas sledovat výhradně na kanálu Nova Sport 3. Tuto sportovní stanici v České republice nabízí čtyři operátoři Telly, O2 TV, Vodafone a T-Mobile.

„Už letošní semifinále Ligy mistrů bylo dle našich statistik nejsledovanější fotbalovou událostí letošního roku. A předpokládáme, že sobotní finále zaujme fanoušky ještě více,“ věří Jan Schöppel, šéf marketingu televize Telly.


Sportovní balíček lze objednat jednoduše online

Jak sledovat (nejenom) finále Ligy mistrů? Jednoduše zakoupením balíčku Sport online od televizního operátora Telly. Balíčky lze v akční nabídce zakoupit na 14 dní za 200 Kč, na 30 dní za 250 Kč a na 365 dní za 2 500 Kč. Sportovní balíček lze jednoduše objednat online na webu telly.cz/sport a zaplatit platební kartou VISA, MasterCard nebo mobilními platbami Apple Pay a Google Pay s automatickou opakovanou platbou po skončení daného období.

Nové balíčky Sport online lze sledovat v širokém portfoliu aplikací, které Telly nabízí. V chytrých televizích Samsung, LG, Android TV, na Android set-top boxech, Apple TV, webových prohlížečích nebo mobilech a tabletech s operačními systémy Android, iOS a Windows 10. Sledovat lze až na 2 zařízeních.


O Telly:

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech Premier Sport 1 HD a Premier Sport 2 HD a na stanici Nova Sport 3 HD a Nova Sport 4 HD. Ty obsahují například fotbalovou Champions League UEFA, anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL nebo zápasy UFC. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR.


Jan Schöppel, marketingový ředitel Telly, 26. 5. 2022


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
29.05.2022 • Show Jana Krause – 1. 6. 2022
24.05.2022 • Cena Pavla Kouteckého pro Jednotku intenzivního života
22.05.2022 • RTVS uvedie v televíznej premiére ocenený dokument Čiary
22.05.2022 • K osmdesátému výročí heydrichiády uvede ČT premiérové dokumenty Kuratorium a Fotografové smrti
21.05.2022 • Show Jana Krause – 25. 5. 2022
21.05.2022 • Evropské fotbalové ligy o víkendu vrcholí, v italské a britské se rozhodne o titulu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist