Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 15:06:33   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Stanice a vysílače | Články
 

RTVS od 10. júna opäť ponúkne divákom televízny okruh Trojka

  Autor: RTVS , e-mail: info@rtvs.sk Přidané: 03.06.2022


RTVS vracia divákom obľúbený televízny okruh Trojka, ktorý opäť ponúkne pútavé programy z archívov, televízne záznamy rozhlasových relácií i premiérové programy. Trojku si diváci RTVS budú môcť naladiť od spustenia promo vysielania 7. júna. Plnoformátové vysielanie nanovo odštartuje 10. júna o 6.00 h.


Tímu Trojky sa opäť podarilo z televízneho archívu vybrať poklady, ktoré majú diváci veľmi radi. Na obrazovky sa vráti Nemocnica na okraji mesta, ktorá bola počas troch rokov vysielania Trojky zatiaľ najúspešnejším seriálom. Pri opätovnej výstavbe vysielacej štruktúry chce dramaturgia Trojky zachovať vybudovaný divácky návyk. Piatkový večer teda zostáva hudobný a zábavný. V prvý deň obnoveného vysielania 10. júna odštartuje Trojka večer Legendami popu s Lojzovcami, ktorí v tomto roku oslavujú 40. výročie svojho vzniku. Na program bude nadväzovať premiéra relácie Ľuba Beláka Kde bolo, tam bola, v ktorej budú spomínať členovia skupiny Lojzo. Sobotný večer bude otvárať spomínaná Nemocnica na okraji mesta, na ktorú nadviaže premiérová relácia Vtipnejší zostáva s Rasťom Piškom a archívna relácia Takí sme boli, 11. júna s Marínou Kraľovičovou k jej významnému životnému jubileu. V nedeľu večer sa na obrazovky vrátia obľúbené seriály Četnické humoresky a Chobotnica a následne v premiére aj televízny záznam obľúbenej rozhlasovej relácie Nočná pyramída.

Pondelkový večer budú pravidelne otvárať Četnické humoresky a na svoje si prídu aj diváci kvalitnej filmovej tvorby. Trojka prinesie v pondelky vo vysielaní aj hodnotné filmy zo SFÚ. Utorkové a štvrtkové večery budú patriť seriálu Ranč Pri zelenej sedme a následne aj relácii Mojich sedem divov. Stredajšie večery budú dokumentárno-publicistické a odštartujú ich Príbehy slávnych, ktoré časom postupne vystriedajú aj epizódy z cyklov Nevyjasnené úmrtia, Rodinné striebro či Predčasné úmrtia. Po Príbehoch slávnych bude v stredy na Trojke nasledovať Klub na Trojke s Katkou Brychtovou a Marcelom Hanáčkom. V uplynulých dňoch sa relácia pod názov Klub 24 venovala najmä situácii na Ukrajine a s ňou spojenými témami. Klub na Trojke sa teraz vracia k svojmu pôvodnému zameraniu a od jesene chystá aj novinky. V stredy prinesie Trojka aj Bakalárske návraty, záznam rozhlasovej relácie Hosť Nory Gubkovej a obľúbené Okná vesmíru dokorán.

Vo vysielacej štruktúre Trojky sa mení program o 18.00 h. Od opätovného spustenia až do konca roka poteší divákov každý pracovný deň kultová Doktorka Quinnová. Pokračovať budú aj relácie, Bolkoviny, Hoplá! či Vadkerti talkshow, z ktorej mnohé časti rozoberajúce medziľudské vzťahy a rôzne problémy sú aktuálne aj v dnešných časoch. Vo vysielaní majú naďalej svoje stále miesto aj záznamy obľúbených rozhlasových relácií Nočná pyramída a Hosť Nory Gubkovej.

„Loviť v televíznom archíve je pre nás dosť veľké dobrodružstvo. Vždy sa tešíme, keď objavíme nový formát, ktorý bol v minulosti veľmi sledovaný a zakaždým sme radi, že môžeme divákom opäť ponúknuť niečo, čo malo v minulosti obrovský úspech. Nádejáme sa, že si nás diváci, ktorí radi sledovali poklady z archívu, opäť naladia,“ hovorí intendantka Trojky Judita Gembická.

Programová služba RTVS Trojka bude dostupná na všetkých distribučných platformách. Vysielanie programovej služby Trojka začne 10. júna o 6:00 ráno a bude zaradené v ponuke satelitnej televízie Skylink, vo verejnoprávnom DVB-T multiplexe, ako aj v ponuke IPTV a káblových spoločností. Všetky technické informácie potrebné k naladeniu Trojky cez anténu alebo prostredníctvom satelitného vysielania sú dostupné na webe https://www.rtvs.sk/trojka/ako-naladit.


Bratislava, 2. jún 2022, Rozhlas a televízia Slovenska


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.06.2022 • Signál Rádio nově spouští digitální vysílání DAB+
31.05.2022 • Novú televíziu Markíza KRIMI bude šíriť drvivá väčšina najvýznamnejších operátorov
30.05.2022 • Programové změny ve Skylinku od 14. 6. 2022
18.05.2022 • Nová televízia Markíza KRIMI odštartuje už v pondelok 6. júna 2022
16.05.2022 • Asociace komerčních televizí slaví 5 let a přináší celou řadu novinek
12.05.2022 • Media Club opět posiluje na trhu rádií - zastupuje dvě nejposlouchanější soukromé stanice

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist