Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 23.04.2024 - 23:01:36   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Televize Nova představila programovou nabídku podzimní sezony

  Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 12.08.2022


Televize Nova představila programovou nabídku podzimní sezony. Novými díly závěrečnou řadou vyvrcholí fenomenální Policie Modrava, druhou řadou pokračuje hit loňského podzimu, seriál Pan profesor s Vojtěchem Dykem, nové případy budou řešit v jednom z nejsledovanějších krimi seriálů posledních let Specialisté.


TV Nova nabídne i další sérii oblíbené kulinářské reality show MasterChef Česko a vrátí se také kuchaři na cestách v Souboji na talíři. Nejdéle uváděný a dlouhodobě nejsledovanější denní seriál v české televizní historii Ulice vstupuje do své osmnácté sezony. Na obrazovky budou také uvedeny dvě seriálové novinky z tvůrčí dílny oceňovaných režisérů Bisera A. Arichteva, Tomáše Pavlíčka a Marka Najbrta – O mě se neboj s Veronikou Arichtevou nebo komediální krimi s Tatianou Dykovou Případy mimořádné Marty. Ve vývoji a výrobě na další měsíce jsou desítky nových projektů, bude se tedy na co těšit i v roce příštím!

„Naše letošní podzimní nabídka je bez přehánění nebývale pestrá a bohatá. V podstatě až do konce roku budeme denně uvádět premiéry nových dílů oblíbených seriálů, reality show nebo zábavních formátů,“ říká ředitelka programu TV Nova Silvia Majeská a dodává: „Vedle pokračování programových stálic, jež opanovávaly sledovanost v uplynulých sezonách, nabídneme letos i dva úplně nové hrané seriály se zaměřením na celou rodinu. Televize Nova tak potvrzuje svou stávající pozici největšího producenta hrané tvorby v Česku a v příštích sezonách tento status ještě významně posílíme. Už na tom ostatně ve výrobě pracujeme.“

Ve fázi vývoje a výroby pro rok 2023 a další sezony jsou aktuálně desítky původních projektů hrané tvorby, včetně vůbec prvního dobového seriálu TV Nova s pracovním názvem Obchodní dům, velkolepého návratu Kriminálky Anděl nebo rodinného seriálu Jedna rodina z pera Lucie Konečné, jež stála mimo jiné za veleúspěšnou Ordinací v růžové zahradě 2. V současné době se například také natáčí druhá řada oblíbeného krimi seriálu Odznak Vysočina.


Policie Modrava, která už od svého uvedení suverénně opanovala hlavní vysílací čas tuzemských televizí a také její letní reprízy kralují nedělením večerům, se definitivně loučí. Čtvrtá, osmidílná řada fenomenálně úspěšného seriálu bude tou závěrečnou. „Seriál se uzavře čtyřicátým dílem, který je podle mě poměrně dojemný, víc ale prozrazovat nebudu. Nicméně čtyřicet dílů je dost a nechci, aby se seriál vyčerpal a úroveň šla níž,“ říká režisér seriálu Jaroslav Soukup. „Je málo režisérů, kteří dokázali opakovaně stvořit divácké hity. Na to musíte mít obrovskou chuť diváky strhnout a zároveň jim rozumět. Možná proto je Police Modrava už mnoho let nejočekávanější událostí. Premiérové díly budou poslední, tak ať si je diváci náležitě užijí,“ doplňuje Michal Reitler, ředitel vývoje TV Nova.

Populární Vojtěch Dyk se vrací za katedru v nové řadě rodinného seriálu Pan profesor, který se stal diváckým hitem loňského podzimu. Nekonvenční učitel Marek se v deseti premiérových dílech vzdává statusu svobodného mládence a učí se být ve vztahu s Karolínou (Beata Kaňoková). „Se školou má osobní zkušenost každý. Právě proto oslovuje Pan profesor generaci rodičů i žáků. Hlavní hrdina do jisté míry zastupuje obě generace – navenek je dospělým učitelem, ale chová se spíš jako teenager,“ shrnuje kreativní producent seriálu Michael Bütow.    

Detektivní Specialisté se na obrazovkách poprvé objevili v roce 2017 a seriál se záhy zařadil mezi vůbec nejúspěšnější seriály svého žánru. Letos na podzim se diváci dočkají osmé řady. „Specialisté stojí na zajímavých současných případech, jsou pevně ukotveni v aktuálním společenském dění a ukazují všechny stránky lidské povahy. Díky tomu zůstávají natolik divácky atraktivní,“ říká kreativní producentka seriálu Heike Richter-Karst.

Do podzimního vysílání TV Nova jsou připraveny také dva zcela nové seriály. Pod první z novinek, romanticko – komediálním seriálem O mě se neboj, je podepsán jeden z nejvyhledávanějších režisérů současnosti Biser A. Arichtev. Děj bude v osmi dílech sledovat životní a vztahové kotrmelce rozvádějící se matky dvou dětí v podání Veroniky Arichtevy. „Doufám, že si diváci naše postavy oblíbí a s pobavením budou sledovat jejich vtipné, napínavé, ale i romantické životní zvraty,“ uvádí režisér.

Děj osmidílného komediálního krimi seriálu Případy mimořádné Marty pak shrnuje představitelka titulní role Tatiana Dyková: „Myslím si, že je to báječně namíchaná komedie a kriminálka, ve které se aktéři musí vypořádat s neustále prudící dvakrát rozvedenou matkou tří dětí, která je geniálním, ale zároveň nezkrotitelným živlem posouvajícím jednotlivá vyšetřování neskutečně rychle kupředu.“ „Je to seriál, který v sobě kombinuje napětí, detektivku a humor. Naše hlavní postava je zároveň ztřeštěná, zábavná a inteligentní a způsob, kterým přichází na řešení případů, je geniální,“ říká jeden ze dvou režisérů Případů mimořádné Marty Marek Najbrt (Protektor, Čertí brko, Kancelář Blaník), držitel tří Českých lvů. Marka Najbrta režijně doplnil Tomáš Pavlíček (Chata na prodej, Parádně pokecal).

Na začátku jsou stovky nadšených amatérských kuchařů, na konci jeden splněný sen. Kulinářská show, která učarovala nejen milovníkům dobrého jídla, MasterChef Česko se vrací na obrazovky a přinese řadu nových výzev. „Tentokrát budeme hodně cestovat a hledat exotické prvky v rámci české kuchyně. Když se totiž řekne česká kuchyně, všichni si představíme knedlíky nebo smažák. Chceme ale ukázat, že tím česká gastronomie nekončí,“ popisuje režisér Radovan Síbrt.

Kuchařští kamarádi Radek Kašpárek, Jan Punčochář a Přemek Forejt budou znovu cestovat po republice, poznávat zajímavé podniky i jejich kuchyni a snažit se vybraná jídla sami připravit v premiérové řadě kulinářské show Souboj na talíři, jež patřila k největším hitům loňského podzimu.

Diváci se dočkají také nových dílů vědomostní soutěže Na lovu, kterou TV Nova poprvé uvedla loni na podzim a která se ihned stala nedílnou součástí podvečerního programu pro téměř třetinu diváků u televizních obrazovek. Ti se letos seznámí s novým lovcem a na sobotní večery jsou pro ně připraveny neméně divácky vyhledávané Hvězdné speciály. V nich se objeví první liga českého showbyznysu, jako například Vojta Kotek, Táňa Dyková, Janek Ledecký, nebo moderátor kultovních soutěží Riskuj! a Videostop Jan Rosák.

Příslovečné plnoletosti se letos na podzim dočká fenomén tuzemské audiovize Ulice, která vstupuje do osmnácté sezony. „Hrdinové Ulice se stali nedílnou součástí nespočtu domácností. Mnohé z nich znají diváci spoustu let, viděli je vyrůstat, prožili s nimi jejich životní peripetie a jsou jim hodně blízko. My jako tvůrci se snažíme, aby si každý divák v pestrém uličním světě našel tu svou postavu a příběh, který ho vtáhne,“ říká kreativní producentka nejdéle uváděného českého seriálu Silvia Klasová.


PR Press TV Nova, 11. 8. 2022






  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
15.08.2022 • Nedeľné večery na Markíze budú patriť fantastickým premenám vo veľkolepej zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome
12.08.2022 • Špeciálne prekvapenie pre fanúšikov seriálového hitu Oteckovia: Celovečerné finále s veľkým návratom obľúbených postáv
08.08.2022 • RTVS si pripomenie osobnosť kardinála Jozefa Tomka v televíznom aj rozhlasovom vysielaní
02.08.2022 • RTVS poteší divákov v auguste zápasmi z tretieho predkola Európskej ligy a Európskej konferenčnej ligy
01.08.2022 • TV Dajto a Voyo prinesú ďalšiu futbalovú lahôdku, zápas ŠK Slovana Bratislava v boji o skupinovú fázu Európskej ligy UEFA
31.07.2022 • Nová Farma sľubuje množstvo prekvapení: Drsnú reality šou bude prvý raz moderovať muž!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist