Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 13:55:35   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 2. 11. 2022

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 28.10.2022



Herec Jakub Kohák, herečka Yvetta Blanarovičová a biolog Roman Figura se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 2. listopadu ve 21.35 hod. na Primě.


Jakub Kohák – režisér, herec, komik, moderátor. Každý všední den účinkuje v ranní show rádia Evropa 2, pravidelně se objevuje v divadelních představeních improvizační show Partička, píše knihy, se svojí partnerkou vychovává dva syny a 10. října oslavil 50. narozeniny! Jakub Kohák chtěl být v dětství profesionálním basketbalistou. To mu ale nakonec nevyšlo. „Sport jsem měl rád. Přišlo mi to mužné a drsné. Hrál jsem i fotbal, který mi docela šel, ale máma mi ho zakázala. Do jisté míry měla pravdu. Říkala, že je to drsný sport, že tě někdo může schválně nakopnout nebo zfaulovat. Zažil jsem to a nebylo to úplně pro mě,“ přiznává. Jakub se proslavil nejen svým smyslem pro humor, ale také typickým vyjadřováním, ve kterém hraje roli i jeho vada řeči. Zadrhávání sice částečně zvládl zmírnit, ale problém nikdy úplně neodezněl. „Já jsem zadrhával vždycky. Toho jsem se nezbavil. Ono je to tam furt. Už ale tomu nepřikládám žádnou váhu, naopak jsem si z toho udělal svoji přednost.“


Yvetta Blanarovičová – herečka a zpěvačka, která hostuje v Divadle Broadway a koncertuje s kapelou a s filharmonií. Od roku 2008 se aktivně věnuje své nadaci La Sophia, která pomáhá hudebně a sportovně nadaným dětem rozvíjet svůj talent. Čeští diváci ji znají především jako představitelku čertíka z filmové pohádky Princezna ze mlejna režiséra Zdeňka Trošky z roku 1994 nebo čarodějnici Černavu z pohádky O princezně Jasněnce a létajícím ševci a z řady televizních seriálů. Herečka, kterou milují pro její nezaměnitelné pohádkové postavy především děti, nedávno oslavila 59. narozeniny. Svým věkem se nijak dramaticky nezabývá, i když tvrdí, že čím je člověk starší, tím je namáhavější být v kondici. A přestože to neměla vždy jednoduché, života si naplno užívá.


Roman Figura – biolog. „Šimpanzům těžko můžete přiřknout plná ‚lidská práva‘, museli by pak také nést zodpovědnost za své chování. Lidoopí práva bychom jim však přiznat měli,“ říká Roman Figura z katedry filozofie a dějin přírodních věd na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy. „Už Darwin si povšiml, že mnozí živočichové si pohlavního partnera nevybírají podle nějakých užitečných kritérií, ale podle toho, jak pestře je partner zbarvený, jak tančí nebo zpívá. Podobně jako u lidí: muž partnerku potěší spíše kyticí neužitečných, ale krásných květin než střeleným kancem.“


Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 2. listopadu ve 21.35 hod. na Primě. Užijte si nové díly se zajímavými hosty a všetečnými otázkami Jana Krause.


Filip Budák, Marketingový a PR konzultant, SOLOOTIONS powered by FTV Prima, 27. 10. 2022


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
27.10.2022 • Televízne spravodajstvo RTVS je už tri roky najobjektívnejšie
26.10.2022 • Nový mysteriózny kriminálny seriál Lovec
25.10.2022 • Prima SHOW slaví 1. narozeniny. Divákům nadělí reality show LIKE HAF
22.10.2022 • Show Jana Krause – 26. 10. 2022
20.10.2022 • Životní styl první republiky odhalí nový dokumentární cyklus České televize
19.10.2022 • Sledujte štart Svetového pohára v alpskom lyžovaní a výkony Petry Vlhovej na obrazovkách RTVS

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist