Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 04:55:35   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Stanice a vysílače | Články
 

Sedm let filmového štěstí oslavila Prima MAX

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 21.11.2022


Filmy na MAX si diváci užívají už sedm let. V neděli 20. listopadu totiž v pořadí pátý kanál skupiny Prima oslavil další narozeniny. Pro diváky si připravil na listopad i prosinec celou řadu oceňovaných snímků, mezi nimi nechybí ani oblíbené české tituly a samozřejmě premiérové filmy.


Narozeniny kanál slaví i novou marketingovou kampaní s podtitulem „Sedm let filmového štěstí“. Za posledních dvanáct měsíců vzrostl share kanálu v celodni na historicky nejvyšší hodnotu – 3,20 % v CS 15–69.

„Těší nás, že diváky filmový obsah stále baví a popularita kanálu Prima MAX roste. V naší obchodní cílové skupině 15–69 dosáhl kanál za posledních dvanáct měsíců na historicky nejlepší share, 3,20 % v celodni. Od samého začátku svého vysílání se Prima MAX drží přehledného vysílacího schématu, ve kterém si každá divácká skupina najde to své. Dokazují to koneckonců i velmi žánrově různorodé tituly, které se za poslední rok těšily největší sledovanosti,“ říká Roman Mrázek, programový ředitel skupiny Prima.

Oslavu sedmých narozenin kanálu podporuje také marketingová kampaň, zdůrazňující žánrovou pestrost, kterou Prima MAX divákům svými filmy přináší. Komunikační mix kampaně zahrnuje printové inzerce, venkovní reklamu po celé České republice i silnou komunikaci na sociálních médiích. Všechny vizuály spojuje jednotný slogan, který si hraje se šťastnou narozeninovou číslovkou sedm: „Sedm let filmového štěstí.“

Narozeninový měsíc odstartovala Prima MAX 1. listopadu, a to doslova tornádem ve snímku 13 minut. V premiérovém Léku na život nabídla 10. listopadu dramatickou návštěvu v tajemné léčebně. 16. listopadu přenesl kanál diváky do 22. století v premiéře snímku Ad Astra: Osudová mise v hlavní roli s Bradem Pittem. V rámci programu narozeninového měsíce nemohly chybět ani oceňované snímky, například Tři billboardy kousek za Ebbingem (14. listopadu), Skrytá čísla (23. listopadu ve 20.00) nebo Zlo s lidskou tváří (24. listopadu ve 22.00). Na Mikuláše se pak v premiérovém thrilleru Noční bouře představí Nicolas Cage a na obrazovky o dva dny později dorazí i nová francouzská komediální detektivka Záhada v Saint-Tropez.

Pátý kanál s převážně filmovým obsahem své vysílání zahájil 20. listopadu 2015 českou televizní premiérou hitu Vlk z Wall Street, kterou si nenechalo ujít 135 tisíc diváků v CS 15+ s podílem na sledovanosti 3,98 %. Už od začátku vysílání se Prima MAX drží ustáleného vysílacího schématu – pondělky jsou věnovány lehčímu žánru. Úterky se nesou v duchu akčních filmů, zatímco středy se blýskají exkluzivním obsahem v podobě oscarových a hollywoodských trháků. Čtvrteční večery ovládly české filmy, ať už se jedná o žhavé novinky či již legendární klasiky. Od pátku do neděle diváky čeká pestrá nabídka filmových hitů.

Podobně jako ostatní značky z portfolia skupiny Prima se také Prima MAX divákům ukazuje i mimo televizní obrazovky. Letos proběhl pod taktovkou agentury SOLOOTIONS již šestý ročník tradičního letního MAX kina na střeše Centra Černý Most, které divákům každý čtvrtek v průběhu léta nabízelo filmové trháky ke zhlédnutí zcela zdarma na místě s jedinečnou atmosférou.

Zdroj: ATO-Nielsen Admosphere, živě + TS0-3, ke dni 4. 11. 2022


Hana Růžičková, Marketingový a PR konzultant, FTV Prima, 21. 11. 2022


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
29.10.2022 • Rádio_FM oslavuje 18. narodeniny
19.10.2022 • Spravodajská televízia JOJ 24 si získala svoje publikum
19.09.2022 • JOJ Group predstavuje novú stanicu JOJ 24 vo svojom portfóliu
31.08.2022 • Na Telly se vrací přenosy Formule 1 a kanály skupiny AMC Networks International
10.08.2022 • Skupina Markíza je oddnes ešte krajšia a modernejšia, divákom sa predstavila v úplne novom vizuálnom šate
13.07.2022 • České Radiokomunikace otestují digitální rozhlasové vysílání ve standardu DRM

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist