Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 14:48:44   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 18. 1. 2023

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 14.01.2023



Herečka Jitka Čvančarová, herečka a modelka Mariana Konečná a Zdeněk Veselý alias raper Redzed se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 18. ledna ve 21.40 hod. na Primě.


Jitka Čvančarová – herečka a zpěvačka. „Je hezké, že s někým navážete přesně tam, kde jste před pěti lety skončili v půlce věty. Nečekala jsem to,“ říká představitelka Johany ze seriálu Černé vdovy, který se brzy vrátí na obrazovky TV Prima. Druhá řada bude opět plná nadsázky, což jí vyhovuje. „Myslím si, že humorem se dá spousta věcí posunovat. To se ukázalo třeba u seriálu Most!, kde jsme měli výrazně kontroverzní témata. Ale protože si tam dělali legraci všichni ze všech, tak to nikoho nepohoršovalo. Nikdo si nemohl stěžovat. To je možná cesta, jak lidem něco říct. Humorem.“ V březnu pětačtyřicetiletou herečku známe i jako vynikající zpěvačku. A také jako vyslankyni dobré vůle UNICEF a patronku sdružení DEBRA. Ráda si klade vysoké cíle, a když se pro něco rozhodne a na něco kývne, tak do toho jde naplno. Nejdůležitější ze všeho je pro ni ale její rodina. „Všechno, co jsem si kdy přála, mám! Přeji si jen, ať to vydrží,“ říká.


Mariana Konečná – představitelka krásky Evy z filmu Discopříběh. Loni na podzim uplynulo 35 let od premiéry tohoto filmu, kde zazářila (tenkrát ještě pod příjmením Slováková) jako osudová kráska Eva. Tehdy působila jako modelka a objevila se i ve videoklipu kapely Elán. „Myslím, že mě pan režisér obsadil spíše na základě toho. Na natáčení vzpomínám ráda, i proto, že to bylo období mé první lásky. Nezamilovali jsme se do sebe s Rudolfem, ale s klukem, který místo něj četl pasáže ve scénáři na čtených zkouškách,“ vypráví Mariana. Ta musela během natáčení zvládat i školu a učitelé jí filmovou ,kariéru dávali pořádně sežrat – občas i plakala. Dnes žije s rodinou v Bratislavě a je v domácnosti. „Jsem už příliš stará na to, abych pracovala někde do sedmnácti hodin, a ještě nedostatečně oceněná. Budu raději žít skromněji a v klidu,“ dodává.


Redzed – raper a hudební producent, který se jmenuje Zdeněk Veselý, je mu čtyřiadvacet, pochází z vesnice Starovice v okrese Břeclav, má rád Ozzyho, Led Zeppelin a rap. Říká si Redzed a měsíčně si ho na streamovací platformě Spotify pustí téměř jeden a čtvrt milionu lidí. Jeho skladba Rave in the Grave má přes 47 milionů přehrání a k tomu 13 milionů zhlédnutí na YouTube. „Lidi v mém okolí se smáli, že jsem snílek, ale pak mi jednou v pubertě učitel na kytaru po zahrání nějaké složitější písně od Metallici řekl, že ve mně talent vidí a že by to mohlo mít budoucnost.“ Redzed nakonec vsadil na kombinování rapu s metalem, zpívá v angličtině a vydělává statisíce korun. Loni měl koncert v Los Angeles a letos chystá turné po Evropě.


Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 18. ledna ve 21.40 hod. na Primě. Užijte si nové díly se zajímavými hosty a všetečnými otázkami Jana Krause.


Filip Budák, Marketingový a PR konzultant, SOLOOTIONS powered by FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
18.01.2023 • ČT vybrala pětici hudebníků pro národní kolo Eurovize - přihlásilo se rekordních 170 písní
16.01.2023 • Česká televize bude vysílat olympijské hry až do roku 2032
16.01.2023 • Ivan Trojan míří coby Docent na obrazovky ČT - v minisérii Jiřího Stracha začne vyšetřovat na konci ledna
12.01.2023 • Nedal šancu Nemocnici ani Vlhovej: Štart dobovej rodinnej ságy Dunaj, k vašim službám rozdrvil konkurenciu
12.01.2023 • Příběh vyměněných dětí pokračuje - oblíbené Kukačky se vrací na obrazovku třinácti novými díly
10.01.2023 • TV Markíza a Voyo prinesú čerstvé rozhovory s princom Harrym

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist