Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 20:07:36   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Čtyři nové hudební stanice Deluxe Music volně z družic Astra 1KR, 1L a 1N

  Autor: Petr Miklík , e-mail: Petr.Miklik@seznam.cz Přidané: 29.01.2023


Nezávislá mediální společnost High View, zastřešující značkou Deluxe Music zahájila volné zkušební vysílání čtyř nových lineárních televizních stanic různých hudebních žánrů - Deluxe Dance By Kontor, Deluxe Flashback, Deluxe Rap, Deluxe Rock - na družicích Astra 1KR, 1L a 1N na orbitální pozici 19,2° východně.


Dne 26. 1. 2023 lucemburský satelitní provozovatel SES informoval, že společnost High View rozšířila své dlouholeté obchodní partnerství s mediální skupinou SES Germany a novou smlouvou si zabezpečila dodatečné kapacity na satelitu Astra na orbitální pozici 19,2° východně, aby navíc mohla šířit nové nabídky. Pro příjem čtyř nových programů je třeba satelitní receiver s podporou HD. Podle informací společnosti SES nové stanice zahájí řádné vysílání dne 1. 2. 2023. Marketing nových stanic i Deluxe Music zajistí Sky Media.

Co nabídnou čtyři nové stanice? Deluxe Dance By Kontor bude vysílat aktuální taneční hity, přes klubovou klasiku a hudbu pro večírky až k taneční populární hudbě. V programu budou mít své zastoupení i exkluzivní bloky s diskžokeji. Deluxe Flashback bude vysílat různou hudbu ze čtyř uplynulých desetiletí s těžištěm na roky v devadesátých letech minulého století a v prvním desetiletí nového století. Program Deluxe Rap bude tak pestrý jako sám HipHop - mezinárodní, německý rap, stará škola, klasika, Rhythm & Blues a soul. Deluxe Rock bude vysílat hudbu od kultovního rocku a alternativy přes německý rock až k aktuálnímu rocku a novým trendům.

Společnost Deluxe Television s r. o. začátkem roku 2013 podala žádost o insolvenci a od té doby hledá nové investory. Mediální skupina High View převzala stanice společnosti Deluxe Television na jaře roku 2013. Deluxe Music se během několika let etablovala jako oblíbená hudební stanice. Kanál Deluxe Music poprvé zahájil vysílání dne 1. 4. 2005. Od konce roku 2012 stanice Deluxe Music vysílá v digitálním standardu, v platformě HD+ a ve vysokém rozlišení.

Kanál Deluxe Music je také zastoupen v kabelových sítích, ve streamovacích platformách, např. Zattoo, Waipu TV, Magenta TV. V různých platformách lze kanál přijímat i v Rakousku, ve Švýcarsku, na Slovensku, v Estonsku, ve Španělsku, v Litvě a v Polsku.

V červenci roku 2020 společnost High View zahájila vysílání volně přijímatelné (FTA) stanice Schlager Deluxe na družici Astra na orbitální pozici 19,2° východně. Kanál nabízí aktuální šlágry, německou populární hudbu, kultovní šlágry a šlágry pro večírky.

Internet (informace o příjmu): www.deluxemusic.de/empfang.


Parametry příjmu Deluxe Dance By Kontor SD, Deluxe Flashback SD, Deluxe Rock SD, Deluxe Rap SD (zkušební vysílání): družice: Astra 1L, transponder: č. 118, kmitočet 12,699 GHz, vertikální polarizace, Symbol Rate: 23500 kSymb/s, FEC: 3/4, norma: DVB-S2/8PSK; MPEG-4/SD, volné (FTA) vysílání.

Parametry příjmu Deluxe Music SD: družice: Astra 1N, transponder: č. 87, kmitočet: 12,148 GHz, horizontální polarizace, Symbol Rate: 27500 kSymb/s, FEC: 3/4, norma: DVB-S/QPSK; MPEG-2/SD, volné (FTA) vysílání.

Parametry příjmu Deluxe Music HD: družice Astra 1KR, provider: SES, transponder: č. 55, kmitočet: 10,803 GHz, horizontální polarizace, Symbol Rate: 22000 kSymb/s, FEC: 3/4, norma: DVB-S2/8PSK, kódované vysílání- platforma HD+.

Parametry příjmu Schlager Deluxe SD: družice Astra 1KR, transponder: 63, provider: SES, kmitočet: 10,921 GHz, vertikální polarizace, Symbol Rate: 22000 kSymb/s, FEC: 7/8, norma: DVB-S/QPSK; MPEG-4/SD, volné (FTA) vysílání.


S využitím zdroje: Infosat.de, 26. 1. 2023, volně upraveno a doplněno


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
21.01.2023 • Společnost Eutelsat úspěšně vyřadila z provozu satelit Eutelsat 5 West A
12.01.2023 • Radio Free Europe otevírá novou pobočku pro Bělorusko v Litvě
09.01.2023 • Skylink: Leden plný filmových hitů pro všechny diváky
01.01.2023 • Aktualizováno: ČT3 skončila vysílání na satelitech Astra 3B, Thor 6 a Thor 7
01.12.2022 • BBC ze satelitu už jen ve vysokém rozlišení - do konce roku 2023
27.11.2022 • Pořady Servus TV v UHD1 by Astra/HD+ z družice Astra 1L

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist