Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 11:00:34   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Finále Super Bowl opět v přímém přenosu a s českým komentářem

  Autor: Telly/Dizzy Media , e-mail: info@telly.cz Přidané: 10.02.2023



V neděli 12. února se koná 57. finále Národní ligy amerického fotbalu (NFL). Takzvaný Super Bowl je ve Spojených státech dlouhodobě nejsledovanější sportovní akcí. Diváci televize Telly uvidí finále v přímém přenosu a s českým komentářem.


V letošním finále se proti sobě utkají týmy Kansas City Chiefs a Philadelphia Eagles. Předzápasové studio začne na kanálu Premier Sport 2 v neděli 12. února v 23:40 hodin, přímý přenos samotného utkání pak začíná v 00:30 s plánovaným koncem kolem páté hodiny ranní.

Finále se odehraje v Arizoně ve městě Glendale na stadionu State Farm Stadium s kapacitou 72 200 diváků. Ani jeden z finalistů tak nebude mít výhodu domácího prostředí. O tradiční halftime show se letos postará popová zpěvačka Rihanna.

Český přímý přenos bude komentovat expert na NFL a bývalý hráč Prague Black Panthers Jan Štiegler a Ladislav Fabo. Společně s nimi budou ve studiu také hosté Ondřej Horák, Martin Hamza a Jan Dundáček. Zajimavostí je, že Jan Dundáček se bude věnovat rozborům s elektronickou tužkou.

„Super Bowl je celosvětový fenomén, který i přes noční vysílací čas láká stále více českých diváků. Zájem samozřejmě není tak velký jako u finálových zápasů v hokeji či fotbale, ale je podobný jako u některých atraktivních zápasů fotbalové Ligy mistrů,“ říká šéf marketingu televize Telly Jan Schöppel.

Poprvé se Super Bowl odehrál mezi týmy Green Bay Packers a Kansas City Chiefs 15. ledna 1967 na stadionu v Los Angeles. Super Bowl se pravidelně umísťuje mezi nejsledovanějšími pořady ve Spojených státech, sledovanost od roku 1972 neklesla pod 50 milionů diváků.

Loňský Super Bowl se stal nejsledovanějším pořadem v historii americké televize - finálový zápas si pustilo 111,5 milionu diváků.


O Telly

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech Premier Sport 1 HD a Premier Sport 2 HD a na stanici Nova Sport 3 HD a Nova Sport 4 HD. Ty obsahují například fotbalovou Champions League UEFA, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL nebo zápasy UFC. Telly je také poskytovatelem pevného internetového připojení. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR.


Jan Schöppel, marketingový ředitel Telly, 9. 2. 2023


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
10.02.2023 • Show Jana Krause – 15. 2. 2023
09.02.2023 • Fortuna liga štartuje už zajtra jarnú časť súťaže. V zápase mesiaca sa proti Dunajskej Strede postaví úradujúci šampión
06.02.2023 • Kto klame? Ona alebo on? Pondelkové večery na Markíze budú patriť podmanivému dramatickému seriálu Klamstvo
04.02.2023 • Show Jana Krause – 8. 2. 2023
02.02.2023 • Zakázaná historie na Prima ZOOM
01.02.2023 • Toulavá kamera slaví dvacáté výročí. Diváky vzala už na více než šest tisíc míst po celém Česku

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist