Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 00:11:10   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Nový program CANAL+ Action od konce února přinese na obrazovky exkluzivní premiéry i akční klasiku

  Autor: 2media , e-mail: info@2media.cz Přidané: 21.02.2023


Mezinárodní mediální gigant CANAL+ rozšiřuje své aktivity v České republice a na Slovensku. Po úspěšném uvedení sportovního programu CANAL+ Sport s přenosy z anglické Premier League začne 28. února vysílat nový program CANAL+ Action zaměřený na akční filmy a seriály. Veškerý obsah bude mít český dabing.


„Nabídka skupiny CANAL+ je celosvětově do značné míry založena na atraktivních sportovních přenosech, filmech a seriálech. Vždy samozřejmě záleží na místních podmínkách, nicméně jsme přesvědčeni, že tato kombinace může dobře fungovat i u nás. Po loňském úspěšném vstupu do oblasti sportovního vysílání bychom se chtěli letos etablovat také na poli filmů a seriálů. Akční žánr se nám vzhledem k široké oblibě a kompatibilitě se sportem jeví pro start ideální. Věříme, že kvalitní obsah, navíc bez častého přerušování reklamními bloky v rámci jednoho pořadu, diváci ocení," říká Ladislav Řeháček, VP CANAL+ Luxembourg pro ČR a Slovensko.

Odkaz na videoupoutávku CANAL+ Action: https://youtu.be/wcdH75e_S7I

Nový program CANAL+ Action nabídne vybrané tituly exkluzivně v české a slovenské premiéře – například v předvečer březnového udílení Cen Akademie to bude akční komedie Všechno, všude, najednou, která je nominována na Oscara hned v 11 kategoriích. Diváci si tak budou moci naplno vychutnat aktuální filmový hit sklízející obdiv a chválu nejenom od návštěvníků kin, ale také od kritiků.

Kromě premiérových titulů CANAL+ Action uvede také oblíbené akční evergreeny s hvězdnými herci. V březnu to budou třeba blockbustery Postradatelní 2: Zpět do války a Plán útěku se Sylvesterem Stallonem, Arnoldem Schwarzeneggerem a dalšími legendami. Během prvního měsíce vysílání bude k vidění také oscarový Revenant Zmrtvýchvstání s oceněným Leonardem DiCapriem nebo diváky výborně hodnocený kanadský seriál Plán B o tom, co všechno může způsobit návrat v čase a změna běhu událostí.

„Těší mě, že se nám podařilo pro CANAL+ Action získat bohatý a pestrý obsah. Na své si přijdou zájemci o čerstvé tituly, které mnohdy překračují samotný žánr akčních filmů a seriálů, ale i milovníci klasických snímků. Díky spolupráci se sesterskou společností STUDIOCANAL i produkcím, na kterých se sami podílíme, budeme po startu průběžně nabízet i množství exkluzivního a původního obsahu,“ konstatuje Aleš Fabík, exkluzivního a původního obsahu,“ konstatuje Aleš Fabík, manažer projektu z CANAL+ Luxembourg.


CANAL+ Action bude od 28. února dostupný prostřednictvím satelitní i internetové televize platforem Skylink a freeSAT. Od 1. března také u poskytovatelů T-Mobile, Slovak Telekom a DIGI TV.

(Na webu satCentrum pod záložkou TV program v Bonusu si už nyní můžete stáhnout březnový programový přehled této stanice - pozn. redakce satCentrum)


O CANAL+

CANAL+ je jedna z největších mediálních značek na světě a přední evropský hráč v produkci a distribuci televizního obsahu. Působí ve více než 40 zemích a po celém světě má celkem 22 milionů předplatitelů. V České a Slovenské republice vysílá TV programy CANAL+ Sport a CANAL+ Action.


Alice Titzová, 2media.cz, 21. 2. 2023




  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
23.02.2023 • CANAL+ Action odstartuje za týden na Skylinku
22.02.2023 • Družice SES-18 a SES-19 připraveny k vynesení na oběžnou dráhu
20.02.2023 • Nabídka pořadů ve velmi vysokém rozlišení - i ze satelitů Hot Bird 13 a Astra 1
13.02.2023 • Telly rozšiřuje svou programovou nabídku: přichází nový erotický balíček Red a programy Prima Show a Star
08.02.2023 • Výpadek arabského televizního satelitu BADR-6
07.02.2023 • STORY4 HD nově na Skylinku [ 2 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist