Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 05:22:52   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Premiérová zábava na Minimaxu: Se sněžným klukem v neviditelném městě - dobrodružný dárek ke Dni dětí

  Autor: KNKTR , e-mail: info@knktr.cz Přidané: 31.05.2023


Nevinné bytosti, které věří v nadpřirozené schopnosti a radují se z maličkostí. I tak by se dalo popsat dětské vnímání světa, od kterého bychom se my dospělí měli leccos naučit. Právě k Mezinárodnímu dni dětí, který se každoročně slaví 1. června, připravila televizní stanice Minimax nový dobrodružný seriál Sněžný kluk a neviditelné město. Těšit se můžete na dvě desetidílné série, vždy v 17:00 hodin.


Kouzelný svět na dosah

Skupina přátel Yi, Jin a Peng mají poněkud netradičního přítele. Je jím chlupatý bílý yeti jménem Everest, s nímž se rozhodnou prozkoumat celý kouzelný svět. Ten je jim však nečekaně blízký. Bájný svět tvorů jim všem nabízí nové výzvy a nečekané situace. Můžete se těšit na pořádnou dávku dobrodružství, které vám zaručí blázniví kamarádi: Yi, zručný houslista, tvrdohlavý, ale empatický vůdce brigády tvorů; Jin, Yinův milenialský kamarád, který se touží stát lékařem a pomáhat ostatním, ale ve druhém díle se rozhodne věnovat se spíše výzkumu tvorů; Peng, Jinův bratranec, který je trochu rošťák, ale na oplátku hledá zábavu na každém kroku a v každé situaci; a v neposlední řadě yeti Everest, huňaté bílé stvoření, které si nelze nezamilovat. Už se nemůžete dočkat příběhů, které si pro vás tato zábavná skupina připravila?


Proč vlastně oslavujeme Den dětí?

Vše začalo na Světové konferenci pro blaho dětí v roce 1925 v Ženevě. Zástupci 54 zemí se zabývali otázkami chudoby, dětské práce, vzdělávání a všech oblastí, které se týkaly dětí a jejich blaha. Po této konferenci se několik zemí rozhodlo připomínat význam ochrany dětí, a tak vznikl Mezinárodní den dětí, který po společné dohodě připadl na 1. června. V Česku se Mezinárodní den dětí slavil až v roce 1952. Tento den by však neměl být o zasypávání dětí sladkostmi a drahými dárky, ale o boji za jejich práva, přístupu ke vzdělání bez ohledu na jejich původ a oslavě jejich dětské bezstarostnosti. V mnoha ohledech se od nich máme co učit i my dospělí. Nezapomínejme proto na své nejmenší a vezměme je na výlet, vymysleme společně nějaké aktivity nebo se alespoň na chvíli přenesme do světa fantazie a dobrodružství, který je dětem tak blízký.

Dobrodružné putování party kamarádů a jejich chlupatého společníka Everesta můžete sledovat v novém seriálu Sněžný kluk a neviditelné město na televizní stanici Minimax už 1. června v 17:00 hodin.


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International - Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společností na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic, které se soustřeďují na střední a východní Evropu. Současně portfolio AMCNI - Central and Northern Europe nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film +. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky a trhy v různých jazycích. Je dostupný v celé řadě platforem, včetně HD služeb a nabízí verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divize AMC Networks a je dodavatelem uznávaných zábavných pořadů pro předplatitele ve více než 130 zemích. AMCNI zahrnuje globální značky a také populární stanice s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací naleznete na www.amcnetworksinternational.com.


Veronika Ježková, Account Manager, KNKTR, 29. 5. 2023


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
27.05.2023 • Sama doma slaví jubileum. Poprvé se divákům pořad představil před pětadvaceti lety
27.05.2023 • Show Jana Krause – 31. 5. 2023
23.05.2023 • Formule1 se řítí na Spektrum Home. Diváci se mohou těšit na tři velké ceny
22.05.2023 • Show Jana Krause – 24. 5. 2023
16.05.2023 • RTVS na vrchole rebríčkov sledovanosti počas víkendu
14.05.2023 • Show Jana Krause – 17. 5. 2023

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist