Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 03:34:17   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Ze světa | Články
 

Dlouho očekávané 75. ceny Emmy živě díky AMC na Spektrum Home

  Autor: AMC/KNKTR , e-mail: info@knktr.cz Přidané: 11.01.2024


Letos to bude 75. ročník galavečera udílení prestižních cen Emmy, které dostanou ti nejlepší tvůrci, jenž dokázali televizní diváky zaujmout v hlavním vysílacím čase. Čeští diváci budou moci galavečer sledovat v přímém přenosu na televizní stanici Spektrum Home 16. ledna od 1:00 do 5:00 hodin středoevropského času a celým slavnostním programem je provede moderátor Libor Bouček.


Volejte Saulovi je jedním z nejoblíbenějších seriálů stanice AMC. I proto byl vybrán mezi nejlepší v kategoriích "Vynikající dramatický seriál", "Vynikající herec v hlavní roli v dramatickém seriálu" či "Vynikající herečka ve vedlejší roli v dramatickém seriálu". Celkem získal 8 nominací.

Předávání cen Emmy, které je známé také jako televizní Oscary, se bude vysílat v přímém přenosu v zemích střední Evropy, včetně České republiky, Slovenska, Rumunska, Maďarska, Slovinska, Chorvatska, Srbska a Bulharska. 75. ročník cen Emmy ocení americké televizní pořady vysílané v hlavním vysílacím čase mezi 1. červnem 2022 a 31. květnem 2023. O nejlepších rozhodnou odborníci Americké televizní akademie, která má zhruba 20 000 členů. V Česku budou moci celý galavečer fanoušci sledovat na televizní stanici Spektrum Home za doprovodu oblíbeného moderátora Libora Boučka.

Slavnostní předávání cen se letos uskuteční v losangeleském divadle Peacock Theatre a moderovat jej bude komik Anthony Anderson. Ten se objevil ve filmech Já, mé druhé já a Irena, Scary Movie 3, Klokan Jack a v minulosti získal sedm nominací na cenu Emmy za nejlepšího herce v hlavní roli v komediálním seriálu, tři nominace na Zlatý glóbus a tři nominace na cenu kritiků za svou populární roli v seriálu "black-ish". "Když jsou nedávné problémy našeho průmyslu za námi, můžeme se vrátit k tomu, co máme rádi – oblékání se do krásných rób a k dostávání cen. Neexistuje lepší slavnostní okamžik, který by spojil tvůrčí komunitu, než 75. ročník udílení cen Emmy," uvedl s odkazem na nedávnou stávku hollywoodských scenáristů moderátor Anthony Anderson.

Slavnostní ceremoniál začne v úterý 16. ledna v 1 hodinu ráno středoevropského času průvodem po červeném koberci. Ceny se pak budou předávat mezi 2. a 5. hodinou. V úterý večer ve 22:00 bude také odvysílána 60minutová rekapitulace ze slavnostního večera.


Společnost AMC Networks získala 8 nominací:

Volejte Saulovi získalo 7 nominací a jednu nominaci získala nová sezóna souvisejícího web seriálu Volejte Saulovi Filmmaker training. Dále byl pak nominován pořad z portfolio AMCNI Život v sevření mrazu, který se stal vlajkovou lodí seriálů televizní stanice Spektrum. Ten získal 2 nominace. Nová sezóna bude na televizní stanici Spektrum vysílána v letošním roce.

PROMO: https://youtu.be/tYrazjdE25U


PROGRAM 75. ročníku předávání cen Emmy

1:00 - 2:00 hodin - Slavní na červeném koberci
2:00 - 5:00 hodin - Slavnostní předávání cen Emmy
22:00-23:00 hodin - 60minutový sestřih z galavečera


Nominace na cenu Emmy 2023 (8)

• Nejlepší dramatický seriál
• Nejlepší herec v hlavní roli dramatického seriálu (Bob Odenkirk)
• Nejlepší herečka ve vedlejší roli dramatického seriálu (Rhea Seehorn)
• Nejlepší scénář dramatického seriálu (2x)
• Nejlepší mix zvuku
• Nejlepší obrazový střih
• Nejlepší krátký komediální, dramatický nebo varietní seriál (Volejte Saulovi: Filmmaker Training)


O AMC NetworksInternational - Central and NorthernEurope

AMC Networks International - Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společností na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic, které se zaměřují na střední a východní Evropu. Současně portfolio AMCNI - Central and Northern Europe nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film +. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky a trhy v různých jazycích. Je dostupný na celé řadě platforem, včetně HD služeb, a nabízí verze pro mobilní telefony. AMC Networks International (AMCNI) je globální divize AMC Networks a je dodavatelem uznávaných zábavných pořadů pro předplatitele ve více než 130 zemích. AMCNI zahrnuje globální značky a také tak populární stanice s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací naleznete na www.amcnetworksinternational.com.


Veronika Ježková, Account manager, KNKTR, 11. 1. 2024


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
27.12.2023 • Hlavním leitmotivem největší mezinárodní přehlídky hudebních a tanečních pořadů na světě bude záznam ČT slavného Händelova oratoria Mesiáš
24.12.2023 • Tradiční relace NDR Info „Gruß an Bord/Pozdrav na palubu“ na KV, DAB+, na satelitu a na internetu oslaví sedmdesátku!
28.10.2023 • Satelit a kabelová televize zůstávají na prvním místě v Německu
14.09.2023 • Dva nové satelity společnosti Eutelsat připravené ke komerčnímu provozu
30.07.2023 • Družice Eutelsat 10B přešla do komerčního provozu
13.07.2023 • Seriál Better Call Saul získal 7 nominací na cenu Emmy!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist