Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 02.05.2024 - 12:06:33   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Télédiffusion d’Algérie rozšiří nabídku kanálů na televizní orbitální pozici 7/8° západně pro alžírské diváky

  Autor: Petr Miklík , e-mail: Petr.Miklik@seznam.cz Přidané: 17.02.2024


Alžírský veřejnoprávní vysílatel - Télédiffusion d’Algérie (TDA), rozšířil své obchodní partnerství se společností Eutelsat Communications, která je kótovaná na burze v Paříži a Londýně pod titulem ETL, aby zvýšil transponderovou kapacitu na satelitu EUTELSAT 7 West A. Tato nová dlouhodobá smlouva posílí televizní a rozhlasové kanály TDA na orbitální pozici 7/8° západně, která je čelní orbitální pozicí pro tuto zemi.


V současnosti TDA vysílá širokou nabídku asi 26 volně přijímatelných (FTA) veřejnoprávních a privátních televizí i rozhlasových programů ve standardním a vysokém rozlišení. Dodatečná kapacita na orbitální pozici 7/8° západně společnosti umožní zlepšení jejího nabízeného obsahu (počtu programů) pro publikum v celé zemi a na dalším území na Středním východě a v severní Africe. S rostoucí řadou asi 15 privátních kanálů, které jsou dostupné na základě předplatného (pay-as-you-go), společnost TDA poskytne koncovým uživatelům větší zážitek, aby zajistila lepší služby pro své klienty.

Orbitální pozice 7/8° západně je přední satelitní pozice pro publikum v Alžírsku, která pokrývá 97 % domácností se satelitním receiverem, a čelní orbitální pozicí pro celé území Středního východu a severní Afriky. Vysílatelům nabízí největší exkluzivní pokrytí signálem v regionu, publikum dává přednost orbitální pozici 7/8° západně díky jedinečné řadě asi 900 televizních kanálů vysílající z orbitální pozice 7/8° západně.

Laurence Delpy, generální ředitel oddělení pro televizní obchodní činnost společnosti Eutelsat, řekl: “TDA je dlouholetým obchodním partnerem společnosti Eutelsat. Byli jednou z prvních významnějších vysílacích společností v arabském světě, které nám svěřily své televizní a rozhlasové kanály, a jsme hrdí na to, že je můžeme podporovat na jejich vysílací cestě. Tímto novým závazkem jsme potěšeni, že s nimi můžeme nadále spolupracovat, protože upevňují svoji nabídku na naší bohaté televizní orbitální pozici 7/8° západně, která poskytuje větší uživatelský zážitek pro publikum na celém území v Alžírska i v zahraničí."


O Eutelsat Group

Eutelsat Group je globálním lídrem v satelitních telekomunikacích, poskytující propojovací a vysílací služby v celém světě. Mediální skupina byla vytvořena sloučením společnosti Eutelsat a telekomunikační společnosti OneWeb v roce 2023. Stala se prvním plně sjednoceným satelitním operátorem GEO-LEO s flotilou třiceti pěti geostacionárních satelitů a sestavou na nízkých oběžných drahách (LEO) více než 600 satelitů. Mediální skupina adresně vychází vstříc potřebám klientů ve čtyřech klíčových vertikálách televizních služeb, kde se distribuuje více než šest tisíc pět set televizních kanálů, a na vysoce rostoucím trhu konektivity v oblasti mobilního propojení, pevného propojení a vládních služeb.

Jedinečná soustava aktiv společnosti Eutelsat Group na oběžné dráze umožňuje poskytovat sdružená řešení vycházející vstříc požadavkům globálních klientů. Sídlo společnosti je v Paříži a mediální skupina Eutelsat Group zaměstnává více než 1700 lidí ve více než padesáti zemích. Mediální skupina se zavázala k poskytování bezpečného, odolného a ekologicky udržitelného propojení, aby pomohla překonávat mosty v digitální propasti. Společnost je kótovaná na burzách v Paříži a Londýně pod titulem ETL. Internet: www.eutelsat.com.


S využitím zdroje: tisková zpráva Eutelsat Group, 15. 2. 2024, volně upraveno a zkráceno


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.02.2024 • JOJ Svet pribudol do ponuky operátora Skylink
06.02.2024 • Skylink rozšířil svou nabídku o atraktivní tituly Apple TV+
30.01.2024 • Únorové novinky na freeSATu
30.01.2024 • Únorové novinky na Skylinku
25.01.2024 • Skupina Nova naďalej posilňuje ponuku v oblasti športu. Spustí stanice Nova Sport 5 a Nova Sport 6
19.01.2024 • France Télévisions představuje plán na vysílání UHD

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist