Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 16:05:40   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

To nejlepší z Rally Transorientale, vrcholu sezóny maratónských soutěží, na SPORT 5

  Autor: PR Press SPORT 5 , e-mail: info@sport5.cz Přidané: 11.12.2008


Po zrušení letošního ročníku Rally Dakar patřila k vrcholům sezóny v maratónských automobilových a motocyklových soutěžích Rally Transorientale. Po trase dlouhé více než 13 000 kilometrů vedla své účastníky z Petrohradu do Pekingu náročnými, rozmanitými etapami na území Ruska, Kazachstánu a Číny. Cestu za úspěchem českých a slovenských motocyklistů a truckerů mohli díky každodenním sestřihům televize SPORT 5 sledovat také motorističtí příznivci v Čechách a na Slovensku. Sestřih těch úplně nejzajímavějších momentů Transorientale Rally 2008 nyní můžete znovu sledovat na SPORT 5.

Sestřih divácky nejatraktivnějších záběrů z Transorientale Rally ve vysílání SPORT 5, jediné české satelitní a kabelové televize zaměřené výhradně na motoristický sport a motorismus, shlédněte v pátek 19. prosince v 17:05 hodin.


Již potřetí organizovala Scania závod mladých řidičů kamionů, Young Truck Driver Competition. Na startu závodu, který měl ověřit řidičské umění a zručnost mladých truckerů, se jich sešlo sedmadvacet. Celá akce přitom vycházela z idejí, že právě řidiči kamionů jsou základními články transportních operací a že zkušení a trénovaní řidiči mnohem spíše dokáží lépe zabránit nehodám a ušetřit lidské životy, stejně jako dokáží efektivněji pracovat se spotřebou a šetřit životní prostředí. Závodu Young Truck Driver Competition se mohou účastnit řidiči těžkých trucků mladší 35 let, kteří se kvalifikovali z regionálních kol. V mezinárodním finále pak řidiči kamionů soutěží v manévrování truckem, v jízdě na co nejnižší spotřebu, v ohleduplné jízdě a v servisování vozu.

Reportáž ze závodu vysílá SPORT 5 v pondělí 15. prosince v 17:05 hodin.


Schloss Dyck Classic Days jsou tři poslední roky německou alternativou známějšímu britskému Goodwood Festival. Na jeden víkend v roce se pitoreskní zahrady vodního hradu Dyck se staletou historií promění v mekku milovníků historických vozů. Reportáž z této akce sledujte na SPORT 5 v pondělí 15. prosince v 18:20 hodin.

Magazín Motorvision v úterý 16. prosince představí BMW 3 Series a Alfa Romeo Mito, nový, stylový vůz nejmenší kategorie. Porovná také rodinné vozy Opel Zafira a Volkswagen Touran a zaměří se na Peugeot 308CC, kterému se podařilo vnést svěží vítr do třídy variabilních kabrioletů a coupé. O test Lotus Exige se postaral syn legendy formule 1 Mathias Lauda. Motorvision přinese reportáž z akce Red Bull X-Fighters, akrobatů na dvou kolech.

V diskusním pořadu O čem se mluví probereme problematiku automobilů pro handicapované spoluobčany. Jak vlastně takové auto na ruční řízení vzniká a jaký je rozdíl ve výuce handicapovaných v autoškole?

O tom si budeme povídat s hosty Josefem Hurtem a Pavlem Pemlem ve čtvrtek 18. prosince v 18:20 hodin SPORT 5.


Nově se ve vysílání SPORT 5 objevuje magazín Německé závodní série. Každý jeho díl se věnuje tomu nejlepšímu z daného závodu a přináší kromě sestřihu akčních momentů také rozhovory s jezdci či záběry vyhlášení vítězů. První díl magazínu rekapituluje závody Seat Leon Supercopa a Porsche Carrera Cup na Hockenheimringu a BFGoodrich Langstreckenmeisterschaft na Nürburgringu.

Sestřihy z německých závodních sérií sledujte na SPORT 5 v pátek 19. prosince v 18:20 hodin.


Kódovaný program SPORT 5 je distribuován na novém transponderu satelitu ASTRA 1E, na orbitální pozici 23,5 st. vých., frq. 11,876 H, SR 27500, FEC 3/4 a přístup k němu umožňují karty Trade and Technology/Skylink a karty Gital.

SPORT 5 je zařazen do nabídky Sport O2 TV.

SPORT 5 je přístupný také klientům UPC ČR sítě – digitální TV a dále v kabelových sítích BKS Capital Partners Praha, HDD Praha, Kabel servis Praha, Planet A Praha, WMS s.r.o. Most, SELF servis Brno, Smart Comp Brno, STARNET České Budějovice, J.Ouda Klášterec nad Ohří, PODA Ostrava, MATTES AD Frýdek-Místek, Kabel Ostrov, s.r.o. Ostrov, Mame Moravské Budějovice, TRI R, a.s. Bratislava a SWAN, a.s. Bratislava.


PR Press SPORT 5, Zuzana Havelková, BPA sport marketing a.s.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
14.12.2008 • 18 filmových premiér v lednu na HBO [ 10 ]
10.12.2008 • Dokumentární filmy a grotesky na Publicu [ 1 ]
07.12.2008 • Závodník Jarek Janiš hostem diskusního pořadu O čem se mluví
04.12.2008 • TV Barrandov zveřejnila program na úvodní den a na první týden vysílání [ 2 ]
04.12.2008 • Classica HD do konce roku z družice Astra 19,2° východně
04.12.2008 • Přímé přenosy Speedcar Series nově v programu SPORT 5

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist