Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 12:29:52   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

UPC Slovensko odpovedá

  Autor: PR Press UPC Slovensko , e-mail: info@upc.sk Přidané: 07.11.2003



Dnes po prvýkrát prinášame odpovede na otázky adresované UPC Slovensko, ktoré ste nám zaslali do redakcie servera satCentrum, alebo ste ich uviedli v diskusii pod odpoveďami kolegov z Čiech. Post tlačového hovorcu UPC Slovensko nedávno prevzal pán Jaroslav Kollár, ktorý nám prisľúbil spoluprácu.


Odpovede UPC Slovensko na otázky www.satCentrum.sk


TV Romantica mení od septembra svoju tvár. Nebudete jednať s Zone Vision o jej opätovnom zaradení do ponuky UPC Direct?

O zmenách v ponuke kanálov budeme zákazníkov včas informovať. V súčasnosti nepripravujeme zaradenie TV Romantica do ponuky.


Internet v káblovkach UPC - Chello sa dobre uchytil aj v Bratislave. Určite by sa našli záujemcovia aj v iných mestách Slovenska. Neplánujete pripojenie aj inde? Ak áno, tak kde a približne v akých termínoch?

Ponuka služby internetového pripojenia chello v ostatných slovenských mestách závisí od dopytu po službe chello a investičných nákladov do modernizácie siete káblových rozvodov.


Nedávno bol zvolený nový riaditeľ ČT, pán Jiří Janeček. Nezahájite s ním rozhovory o možnosti zaradenia českej verejnoprávnej televízie do kábloviek UPC na Slovensku? Alebo dokonca do UPC Direct?

Určite by sme boli radi, keby sa programy ČT mohli objaviť aj v rámci UPC Direct, nakoľko sú veľmi žiadane od našich zákazníkov.


Český teleshopingový kanál NAT1 zahájil vysielanie a má vraj záujem byť aj v sieťach UPC. Spolupracuje vraj so slovenskou reklamnou spoločnosťou TVA (či tak nejako...) Objaví sa i na satelite?

Zatiaľ nás uvedená spoločnosť neoslovila.


Nepočítate so zaradením nejakej inej cudzojazyčnej televízie do paketu UPC Direct? Záujem by bol hlavne o BBC World, ESPN sport, Fox, ITV, Nickelodeon či hudobná TMF a iste i ďalšie ...

Ponuka sa neustále skvalitňuje a otázka zaradenia týchto televíznych kanálov do UPC Direct závisí od výsledku rokovaní. Takéto rokovania prebiehajú každý rok a ak bude niečo nové, môžete si byť istý, že Vás o tom budeme informovať.


Nedala by sa pridať do UPC i nejaká domáca slovenská televízia - Markíza, JOJ, Music Box alebo STV?

Pravdepodobne máte na mysli UCP Direct. Zaradenie uvedených televízií do tejto ponuky je podmienené ich záujmom. Ak budú mať záujem, UPC Slovensko im samozrejme, v rámci štandardných obchodných podmienok, poskytne priestor na zaradenie do UPC Direct.


National Geographic Channel sľuboval na svojom webe český dabing svojho vysielania, a to už od júla. Zatiaľ sme ale žiadnu zmenu na UPC Direct nezaznamenali. Prečo?

Je to otázka pre zástupcov kanálu National Geographic, internetová adresa tejto stanice je www.nationalgeographic.com/channel/


Budú sa meniť prístupové karty abonentov UPC Direct alebo sa plánuje prechod na iný systém kódovania, ako sme toho svedkami napr. u poľskej "Wizji", nemeckého Premiere či ruského NTV plus? Znížil sa počet "čiernych" divákov UPC Direct?

Neustále pracujeme na ochrane vysielacieho systému služby UPC Direct, samozrejme o detailoch sa nemôžeme s Vami podeliť.


Nechystáte zaradenie aj nejakého ďalšieho erotického, resp. pornokanálu, nie len Private Gold?

V súčasnosti nie, ale nie je vylúčené, že sa tak v budúcnosti nestane. Bude to záležať od požiadaviek zákazníkov.


Zaradíte Stanicu O, príp. Discovery Channel niekedy do rozšíreného balíka UPC? A čo SuperMax, na ktorý sa pýtajú aj ľudia v ČR? Podľa ohlasov na tomto webe je to veľmi žiadaná stanica, tak prečo ju nezaradíte NASPÄŤ?!

Aj v tomto prípade to bude záležať od zákazníkov a ich požiadaviek a taktiež od rokovaní a požiadaviek distributérov týchto staníc.


Čo budete robiť pre udržanie svojich verných zákazníkov? Pre nových robíte veľa, ale pre nás čo platíme už pár rokov stále nič. Napríklad nejaká vernostná zľava alebo niečo také. Teraz sa mi napríklad vyplatí ukončiť zmluvu a založiť si novú, pretože budem mať nejaké zľavy i keď len na pár mesiacov, alebo aktiváciu zdarma. Čo vy na to?

Bude to Vaše rozhodnutie – avšak môžeme Vás uistiť, že UPC Slovensko sústavne skvalitňuje úroveň svojich sluzieb a ponuku, len v uplynulom roku boli do ponuky káblovej TV zaradené štyri nové stanice – Galaxie Sport, hudobný kanál VH1, slovenská hudobná stanica Music Box a teleshopingová stanica TVA. UPC Slovensko tak vytvára priestor na vznik nových zaujímavých médií, ktoré na slovenskom zatiaľ absentujú, čím vytvára aj nové podnikateľské možnosti.


Jaroslav Kollár, UPC Slovensko


Prečítali ste si prvé odpovede nového tlačového hovorcu UPC Slovensko, pána Jaroslava Kollára, ktoré exkluzívne poskytol nášmu serveru. Ďakujeme za ne a oceňujeme, že je konečne aj na Slovensku človek, ktorý bude s nami komunikovať, podobne, ako to už dlhé mesiace robí jeho český kolega, tlačový hovorca UPC ČR, a.s. pán František Malina. No a teraz máte možnosť sa pána Kollára opýtať na všetko, čo vás zaujíma okolo káblovej siete UPC, internetu Chello alebo UPC Direct.

A ešte na úplný záver: Zaujíma vás, aký je program celého radu satelitných a káblových televízií na tento mesiac? A čo budú dávať v nasledujúcom mesiaci? Dozvedieť sa to môžete už dnes, pokiaľ si tu na webe v sekcii TV k stiahnutiu stiahnete prehľady programov TV staníc na mesiac november či december. Ide o kanály Animal Planet, Club, Discovery Channel, Eurosport, Hallmark, HBO, HBO2, AXN, Private Blue, Private Gold, Reality TV, Romantica, Spektrum a SuperMax. Na rovnakom mieste tiež pre vás prinášame týždenné podrobné vysielacie prehľady ďalších troch televízii: Galaxie Sport a metropolitných TV Praha a Hradec Králové.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 8   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
10.11.2003 • UPC Slovensko odpovedá (2.časť) [ 8 ]
07.11.2003 • Prima připravuje nový pořad s moderátorkou Simonou Krainovou
07.11.2003 • Komerční televize minulý týden posílily
06.11.2003 • TV JOJ a TA3 založili alternatívnu peoplemetrovú spoločnosť SATO- EMS
06.11.2003 • Televize Prima je mediálním partnerem 44. ročníku Mezinárodního filmového festivalu filmů pro děti a mládež
06.11.2003 • Předání 10. výročních cen MTV EMA proběhne již dnes!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  AKO? 

10.11.2003 14:33 • zolo
niekolkokrat p. kollar povedal/napisal, ze ak bude zaujem zo strany divakov.. fajn, este povedzte ako sa ma ten zaujem prejavit, simply.. how to get a message through?.. zastavovat vas na ulici a povedat vam, ze mam zaujem o super max a hlavne bbc prime alebo iny english speaking mainstreamovy - alebo plnoformatovy sa tomu hovori? - kanal? nespominam si, ze by ma za posledne 3 roky upc kontaktovala a xcela vediet o ake kanaly mam zaujem..
 
 
  Rozhlasove stanice 

09.11.2003 13:40 • Robert
Pan Kollar, kedy konecne vratite do bratislavskej siete UPC zahranicne rozhlasove programy ?
 
 
  Lidé z UPC 

08.11.2003 16:13 • martin
Myslím, že pán, který odpovídal na dotazy, nemá v takové společnosti pracovat. není to člověk na svém místě a pokud je jich tam takových víc, tak se nedivím, proč je to tak špatná společnost. Ti lidé mají neustále pracovat na tom, aby nabízeli divákům za jejich peníze to nejkvalitnější¨, co můžou a né čekat, až se jim nějaká televize sama ozve, anebo jednat se společnostmi jednou za rok!!!!!!! Už, aby tu byla nějaká konkurence!
 
 
  stanovisko upc 

08.11.2003 08:05 • tvrdy
Načo sú dobré takéto rozhovory, ktoré nič nepovedia. Tie odpovede sú také, aké by som Vám vedel povedať aj ja a určite by som ich povedal trocha obšírnejšie. Neviem či sa jedná o prvý rozhovor s týmto hovorcom, ale upc asi nie je také arogantné k zákazníkom, ako ho vykresluje pán hovorca. Asi nečaká len na to čo jej iní ponúknu, ale oslovuje aj sama tieto spoločnosti a ak tak nerobí asi to nie je dobré a preto aj ponuka či už v upc direckt, alebo v ktv je stále slabšia. plne sa stotožňujem s názormi v predchádzajúcich ohlasoch (prepáčte prečítal som si ich až teraz).
 
 
  dopyt velky , modernizacia zia ... 

07.11.2003 23:50 • anonym
dopyt velky , modernizacia ziadna
 
 
  Posledná odpoveď 

07.11.2003 11:43 • Karol
p.Kollár posledná otázka znela" čo budete robiť pre udržanie nás verných zákazníkov. Či aj pre nás budú nejake zľavy. Úplne ste sa vyhol odpovedi . Alebo si myslíte, že sme blbci ? Oceňujem cez to všetko , že "konečne je niekto ochotný vôbec komunikovať s nami zákazníkmi UPC. Doposiaľ bolo na slovenskej strane hrobové ticho. Odpovede sú opatrné a vyhýbavé , alibistické, ale aj tak je to pokrok , že sa vôbec niekto unúval konečne odpovedať a vzal tú odvahu komunikovať s tými ktorí Vás živia za nemalé peniaze. Nečakajte , že napríklad JOJ príde za Vami a bude Vás žiadať aby ste ju zaradili do UPC to musíte Vy sami ísť za nimi a vyvíjať iniciatívu JOJ kóduje karty nepredáva zbavuje sa divákov lebo všade prístupná nieje.Záujem je veľký . Tak niečo robte! To,že by ste boli radi keby programy ČT by sa mohli oobjaviť v ponuke UPC je pekné aj my by sme boli radi ale to od Vás nestačí Vy pre to niečo musíte urobiť ! Čo sa týka záujmu Vaších klientov o zaradenie Super Max a ďaľších resp. dabingu NGC tam je to jasné ale nič sa nedeje tak o aký záujem ešte čakáte od svojich zákazníkov ? Robili ste medzi nami nejaký prieskum aby ste to zistili ? Tak ho urobte ! Ak sledujete pripomienky ľudí tak Vám predsa musí byť všetko jasné ak nie tak tam nemáte čo robiť. Pre svojich starých zákazníkov musíte niečo robiť a nielen rozvíjať bombastickú reklamu pre získanie nových. PLatíme dosť na to aby sme mohli žiadať to čo nám v programovej skladbe chýba. Hovg.
 
 
  dalsie otazky 

07.11.2003 09:47 • DD
Pan Kollar, prestante trepat hluposti a povedzte konecne nieco konkretne.
Ohanate sa, ze ste pridali TVA, pritom TVA je absolutne o nicom, a nepoviete pri tom, ze Vam za prenos TVA plati, podobne ako Vam plati Deutsche Welle, za to, ze sirite ich signal.
Kedy uz budu v rastri UPC stanice, ktore si mozu naladit zakaznici inych kabloviek: Cartoon Network/TCM, Stanice O, AXN ? Kedy ponuknete zakaznikom kabloviek tie programy, ktore mate aj na satelite: animal planet, national geographics, discovery ?
 
 
  POSLEDNI DOTAZ 

07.11.2003 08:55 • wolf
No - koukám, že si mohou p.Malina + p.Kollár podat ruku. Stejné neuplné a platonické odpovedi. Zvlášt ta poslední, na kterou p.Kollár zřejmě nedovedl odpovědět (nebo nechtěl?). Zmohl se jen "bude to Vaše rozhodnutí" a dál nic, to znamená zřejmě, že dal pisateli skrytě najevo "...ano, máte pravdu.Zřejmě na tom budete lépe,když se odhlásíte/přihlásíte" a pak už dál následují tlachy o tom,že pribúdajú nové stanice do ponuky....(ale ty pribúdajú i lidem,bezohledu na to,zda jsou ve "společenství" měsíc, nebo 5let,takže zbytečné plýtvání slovy...)
Nicméně se "tam" konečně někdo rozhoupal a dostal i dost odvahy se pouštět do odpovídání dotazů,což zřejmě bylo nutností. (někdo přece se musí starat o své ovečky, mohlo by se stát,že kdyby UPC Slovensko dělalo mrtvýho brouka, tak by ty jejich ovečky se mohli na celý UPC vy....t :-)
 
 
Celkový počet komentářů: 8 / zobrazují se: 1 ... 8

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist