Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 16:51:20   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

TNS SK už má vybrané účastníky peoplemetrového měření

  Autor: Redakce , e-mail: redakce@satCentrum.com Přidané: 25.01.2004


Od našeho slovenského kolegy a čtenáře jsme dostali kopii dopisu, kterým společnost TNS SK oslovuje vybrané domácnosti s prosbou o spolupráci. Jak nám píše, sice se v poslední době hodně hovoří o peoplemetrovém měření, ale ještě se nikdy nestkal s někým, koho by oslovili. Až nyní, vybrali si ho mezi 8000 rodinami na Slovensku. Děkujeme za dopis a autora raději ponecháváme v anonymitě, aby nedošlo k nějakému porušení pravidel průzkumu. Po určitém čase se nám však slíbil opět ozvat s popisy dojmů, jak se na Slovensku měří... A zde je dopis agentury, která je průzkumem pověřena:


Vážená pani, Vážený pán,

dovoľte mi, aby sme sa na Vás obrátili s prosbou o spoluprácu pri mimoriadne významnom výskumnom projekte peoplemetrového merania - t.j. elektronického merania sledovanosti televíznych staníc. Pri tomto výskume oslovujeme viac ako 8000 náhodne vybraných domácností a Vaša je jednou z nich.

V období od 22.1.2004 až 31.3.2004 Vás navštívi v našom zastúpení spolupracovník - anketár spoločnosti TNS SK, s.r.o. Preukáže sa Vám preukazom spoločnosti TNS, prípadne občianskym preukazom. Pre kontrolu práce našich anketárov Vás prosíme o potvrdenie tohto listu Vaším podpisom. Tak budeme vedieť, že náš pracovník Vás skutočne kontaktoval, či už mu rozhovor poskytnete, alebo nie.

Radi by sme sa Vám na úvod v krátkosti predstavili a odpovedali Vám na Vaše otázky, ktoré by Vás určite zaujímali. Spoločnosť Taylor Nelson Sofres vznikla v roku 1997 fúziou britskej agentúry Taylor Nelson AGB a francúzskej agentúry Sofres. Zaoberá sapredovšetkým výskumom trhu a poradenstvom v oblasti marketingu. Nadvazujúc na dlhoročnú tradíciu oboch materských firiem, v priebehu niekoľkých rokov nadobudla pozíciu svetového lídra v poskytovaní marketingových informácii. Taylor Nelson Sofres je akciovou spoločnosťou a jej akcie sú kótované na londýnskej burze. V súčasnosti má zastúpenie v 53 krajinách vrátane Slovenskej republiky.

Slovenská pobočka -TNS SK - je členom Slovenskej asociácie výskumných agentúr SAVA. V minulom roku spoločnosť PMT s.r.o. vypísala výberové konanie na dodávku údajov o sledovanosti televízie prostredníctvom tzv. peoplemetrov - zariadení na automatické zaznamenávanie sledovanej televíznej stanice. V spoločnosti PMT s.r.o. majú zastúpenie STV, TV Markíza, TV JOJ, TA 3 a Asociácia mediálnych agentúr, ktorá zastupuje desať najväčších mediálnych agentúr na Slovensku. Spoločnosť PMT, s.r.o. podpísala v decembri 2003 zmluvu s výskumnou agentúrou TNS SK, s.r.o. na projekt peoplemetrového výskumu sledovanosti televízneho vysielania na Slovensku. Z toho vyplýva, že tento projekt bude realizovať naša spoločnosť - TNS SK, s.r.o.

Výskum sa bude realizovať celkom v 636 obciach z celého Slovenska, vybraných na základe regiónu a počtu obyvateľov. Spoločnosť TNS SK s.r.o. je členom Slovenskej asociácie výskumných agentúr (SAVA ) a vo všetkých výskumoch v oblasti spotrebiteľského trhu a verejnej mienky dodržiava základné štandardy tohoto združenia, ako aj prijatý medzinárodný etický kódex - 4CG/ESGMAR. To znamená, že poskytuje svojím klientom garanciu, že výskumy budú vykonávané korektne, podľa prijatých základných princípov a zásad.

Jedným z pravidiel, ktorými sa riadime je to, že s údajmi účastníkov výskumu zaobchádzame ako s dôvernou informáciou a nikdy ich neposkytujeme iným spoločnostiam. Vami poskytnuté informácie sa použijú výlučne v kombinácii s informáciami pochádzajúcimi od ostatných členov panelu.

Informácie o podpísaní zmluvy a začatí realizácie výskumu, prebehli vo všetkých slovenských televíznych staniciach, boli publikované články v periodikách a na internetových stránkach. V prípade záujmu, môžete navštíviť našu internetovú stránku www.tns-global.sk, prípadne nás telefonicky kontaktovať na číslach: 0902/486 328, alebo na pevnú linku: 02/5249 7086.

TNS pôsobí vo viac ako 50 krajinách. TNS na Slovensku je zapojená do činnosti v organizáciách SAVA a ESOMAR. Adresa sídla TNS SK, s.r.o. je Štefánikova 19, 814 94 Bratislava 1, Slovensko.

TNS SK, s.r.o., v Bratislave, 15.1.2004


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
25.01.2004 • Čechy zajímají domácí zprávy, politiku však moc pozorně nesledují
16.01.2004 • Zimné prázdniny v znamení Markízy
15.01.2004 • Major Zeman přilákal nejvíce diváků
15.01.2004 • Silvester 2003 na Markíze najsledovanejší v jej histórii
13.01.2004 • Linczényiová novou šéfredaktorkou spravodajstva TV Markíza
13.01.2004 • Hokej, olympijské hry, fotbal i krasobruslení

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist