Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 21:32:32   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Bavte se a pomáhejte!

  Autor: PR Press ČT , e-mail: info@czech-tv.cz Přidané: 11.03.2004



10. března 2004 startuje již tradiční kampaň dlouhodobé veřejné sbírky Pomozte dětem, organizované Českou televizí a Nadací rozvoje občanské společnosti (NROS). Pod heslem Bavte se a pomáhejte! vyvrcholí sbírkou v přímém přenosu na Pondělí velikonoční.

12. dubna budou mít diváci České televize možnost zapojit se do sbírky již od rána, kdy začne Česká televize vysílat Studio Pomozte dětem. Konečná částka bude opět zveřejněna ve finále večerního pořadu.

Novinkou je podvečerní pořad Televizního studia Ostrava. Kuřecí svět rekordů začíná v 18.05 na ČT1 a diváci by si neměli nechat ujít moderátory Aleše Juchelku a Romana Pastorka spolu s Vojtěchem Bernatským a Petrem Svěceným. Se skupinami Buty, Kryštof, Rock ´n Roll Band Marcela Woodmana a mnoha dalšími účinkujícími budou spolu s diváky usilovat o překonání „rekordu“ ve vybraných penězích pro děti.

Sbírka v přímém přenosu pokračuje a vrcholí velkým večerním pořadem z Kavčích hor. Ve 21 hodin na ČT1 čeká na diváky Kuře na 6 způsobů s moderátory Marcelou Augustovou a Tomášem Hanákem. Na pódiu i u telefonů v call centru se vystřídají skupina Chinaski, Mig 21, Hana Hegerová, Marie Rottrová, Kamil Střihavka, Pavel Dobeš, Jiří Schmitzer, Pavel Liška, Tomáš Matonoha, Anna K., Ivan Hlas, Gothard, Slovácké divadlo z Uherského Hradiště a další. Pořad je také poděkováním všem, kteří se na sbírce podílejí v průběhu roku, proto nebudou ani letos chybět zástupci spojenců sbírky. Otázkou zůstává, zda i v tomto roce Tomáš Hanák prohraje sázku. Šance na výhru má letos vysoké, diváci by do konce pořadu museli překonat loňskou částku, která přesáhla 11 miliónů Kč. Jestli Tomáš Hanák poprvé zvítězí, se však dozvíme až ve finále pořadu!

Sbírkové akce, na kterých je možné na konto přispět, se konají v průběhu celého roku ve všech regionech České republiky. V době kampaně budou kasičky např. v hypermarketech Tesco a speciální sbírkovou akci pro Kuře chystají i letos Junáci. Informace o všech akcích spojenců a podrobné informace o projektu Pomozte dětem na www.pomoztedetem.cz.


Projekt Pomozte dětem:

Pomozte dětem je dlouhodobá, veřejná sbírka organizovaná Českou televizí a Nadací rozvoje občanské společnosti. Za 5 let sbírka vybrala a rozdělila celkem 46 387 503 Kč. Sbírka pomáhá dětem: s vývojovými a výchovnými problémy, žijícím mimo vlastní rodinu, týraným, zneužívaným a zanedbávaným, s tělesným, duševním nebo smyslovým postižením, dětem ohroženým různými formami závislosti, dětem nacházejícím se v jiných nepříznivých životních podmínkách.


Martin Krafl, tiskový mluvčí ČT, 10. března 2004


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
04.03.2004 • Formula 1 opäť na obrazovkách TV Markíza
04.03.2004 • Prezident republiky hostem pořadu Otázky Václava Moravce
03.03.2004 • Letošní nejsledovanější dokument: Stalin
02.03.2004 • Česká televize si chce půjčit peníze
02.03.2004 • Dokument o Dianě sledovalo 750 000 diváků
27.02.2004 • STV už neplánuje nakrúcať televízne inscenácie [ 1 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist