Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 13.05.2024 - 20:10:08   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

UPC odpovídá – 29.část

  Autor: PR Press UPC ČR , e-mail: zakaznicke.centrum@upc.cz Přidané: 13.05.2004


Dostali jsme pro vás další odpovědi na dotazy, směřující ke kabelové společnosti UPC a její satelitní službě UPC Direct. Od podzimu odpovědi dělíme na technické, které jsme přesunuli na web satCentrum, zatímco programové otázky budou nyní uveřejňované zde, který jsme od začátku září vytvořili pro články o terestrické, kabelové a DVB-T televizi.

Tímto se původní web satCentrum očistil od příspěvků, které neměly těsnou návaznost na satelitní šíření signálu. Určitě jste tuto změnu zaregistrovali a věříme, že vám bude vyhovovat. Kdo si však bude chtít přečíst odpovědi na technické otázky, má i nyní možnost - v nedávno publikovaném článku UPC odpovídá - 28.část na webu satCentrum. Doufáme, že jsme tak vyhověli všem diskutujícím, kteří nechtěli na odborném satelitním webu mít otázky k programu, zatímco sem se hodí a určitě si je rádi přečtete.

Ale nyní už předáváme slovo tiskovému mluvčímu společnosti UPC Česká republika, a.s., dr. Františkovi Malinovi:


Jaké jsou ceny za vaše služby v souvislosti se změnami DPH?

Naše společnost promítla nové sazby DPH plně do cen za jednotlivé služby. Od 1.května 2004 se tedy snížila cena za satelitní televizi UPC Direct a za jednotlivé nabídky vysokorychlostního kabelového internetu chello a zvýšil se poplatek za kabelovou televizi UPC.

Satelitní televize UPC Direct zlevnila následovně: Nabídka Rodina stojí 666 Kč měsíčně, prémiový kanál HBO stojí 384 Kč měsíčně a prémiový kanál Private Gold pak 290 Kč měsíčně.

Cena za nabídku MINI je 175 Kč. Cena za jednostupňovou nabídku ve vybraných městech činí 377 Kč. Nabídka Klasik do 30 programů nově stojí a nabídka Klasik nad 30 programů pak 475 Kč. Předplatitelé HBO zaplatí od května 315 Kč a cena Private Gold se mění na 239 korun. Ve všech případech jde o měsíční platby.

Cena za vysokorychlostní internet chello classic klesá na 1244 Kč za měsíc, cena za službu chello plus klesá na 1678 Kč za měsíc a cena internetové služby pro náročné chello profi klesá na 4533 Kč za měsíc.


Objednám-li si najednou kabelovou televizi a kabelový internet, dostanu slevu?

Ano, naše společnost zavedla pod názvem MIX. Takzvaný balíček služeb. Předplatíte-li si základní nabídku Klasik a jednu ze dvou nabídek vysokorychlostního internetu chello classic, nebo chello plus výrazně se sníží konečná cena. Za TV nabídku Klasik a internetovou službu chello classic zaplatíte 1550,- Kč a ušetříte tak měsíčně 149 Kč. Za TV nabídku Klasik a internetovou službu chello plus je stanovena cena 1950 Kč a měsíční úspora činí 203 Kč.

Pro předplatné nabídky řady MIX současně platí, že smlouvu je nutno podepsat minimálně na 12ti měsíční období; po uplynutí této doby budou platit standardní podmínky pro případnou výpověď jako u jednotlivých služeb. Pro všechny, kteří budou využívat službu MIX, bude platit garance ceny, tj.během minimální 12 měsíční doby j nebude zvýšena cena služby (kromě případných úprav DPH). Ten, kdo, v současné době využívá obě služby se automaticky nestává uživatelem služby z řady MIX. Měl by prostřednictvím zákaznického centra uzavřít novou smlouvu.


Slyšela jsem, že HBO na UPC Direct bude vysílat duálně….

Od 1. května už dokonce už vysílá., a to jak HBO, tak HBO2. Možnost výběru mezi českou a originální zvukovou stopou, tedy duální vysílání – platí od tohoto data i pro sportovní kanál Galaxie sport, a to jak na satelitní televizi UPC Direct, tak na kabelové televizi. V této souvislosti mám ještě jednu příjemnou zprávu.. Společnost HBO Česká republika, s. r. o. oznámila, že s platností od 1. června 2004, budou mít diváci filmového kanálu HBO možnost sledovat své oblíbené filmy nepřetržitě 24 hodin denně.


Lze zjistit data a časy zápasů finále Stanley Cupu?

Odpověď z Galaxie sport uvádí že finálové zápasy začnou ve středu 26.5. a budou pokračovat v pátek 28. 5., v neděli 30. 5., v úterý 1. 6., v pátek 4. 6., v neděli 6. 6. a v úterý, 8. 6.


Neuvedete na některém z Vašich TV kanálů pořady o domech, ve kterých žijí slavné osobnosti, nebo které jsou něčím výjimečné?

Nedávno zařazený televizní kanál Club uvede v květnu hned dva televizní seriály zaměřené na tyto typy domů. První z nich se jmenuje Fantasy Open House a zavede vás na prohlídku těch nekrásnějších a nejextravagantnějších domů v USA. Prohlédnete si jedinečnou kompletní repliku Bílého domu v Dallasu včetně tenisového kurtu a bazénu. Navštívíte oslnivě krásný ‘Wright’s Palazzo’, dům na Hollywood Hills navržený již zesnulým významným architektem Frankem Lloyd Wrightem a podíváte se do Usedlosti Seven Oaks (sedm dubů) v oblasti San Francisca. V jiném seriálu Slavné domy, který Club v květnu uvede, nahlíží moderátorka Donna Hanover do luxusních domů milionářů, navštěvuje v jejich prázdninových letoviscích a zastavuje v jejich oblíbených hotelích. V květnu se zastaví u Bo Derekové, Kevina Spaceyho a Leonarda Di Capria.Kromě toho budete s moderátorku hledat ty nejdražší domy v Americe, které jsou právě na prodej


Zajímají mě pořady o partnerských vztazích, ale skutečně ze života. …

V květnu nabídne již zmiňovaný Club další díly seriálu Cheaters (Podvodníci), v němž se ověřuje podezření na partnerské podvody.Domnělý nevěrník sledován tajnými kamerami dokud se nenajde důkaz cizoložství. Vyzbrojena tímto audio-vizuálním důkazem dostane potom oběť příležitost dožadovat se vysvětlení. V nových dílech Cheaters, které mají na Club tento měsíc premiéru, se Mike Torgenson obává, že jeho žena si začala mimomanželský poměr prostřednictvím chat roomu. Jeho podezření se brzy potvrdí a když Mike konfrontuje svou ženu, musí zasáhnout policie, aby udržela situaci pod kontrolou. Dalším dojemným příkladem je případ LaTashy, která se bojí, že její manžel využívá své povolání barmana k navazování známostí s jinými ženami.


Má informační kanál UPC Express programové schéma? Kde je možné ho nalézt?

Programové schéma UPC Expres najdete buď na internetu www.Tv-online.cz nebo na jeho teletextu.


Budete vysílat na Galaxii sport nebo na Eurosportu přenos motoristického víkendu LG Super Racing, který proběhne v Brně?

Ano, 29. a 30. května na Eurosportu.


Chystá TV5 opět nějaké speciály z festivalu v Cannes, jako vloni?

Ano, TV5 se tohoto festivalu zúčastní a do 23. května bude vždy v pondělí, čtvrtek, pátek a neděli uvádět ve 20 hodin speciální vydání filmového magazínu. Každé úterý a čtvrtek v 22.30 zde uvidíte některý z filmů režisérů v Cannes oceněných.


Oblíbila jsem si na TV5 seriál Doktor Sylvestre. Nevíte, kolik bude mít dílů?

Tento seriál o mladém lékaři cestujícím po francouzských městech i venkově má celkem 25 dílů po 90 minutách. Každý díl je koncipován jako samostatná epizoda.


Uvede některý z vašich TV kanálů něco z oblasti hippoterapie?

Přímo o hippoterapii sice nepůjde, ale dokumentární kanál Spektrum uvede 25. května první díl série Léčení se zvířaty. Anotace k sérii je více než zajímavá. Posuďte sami: “Soužití člověka se zvířaty zahrnuje soubor velmi složitých vztahů a psychologických provázaností. To tvrdí všichni vědci, kteří se zaobírali fenoménem zvířecích terapií. Styk s některými zvířaty, například se psy, kočkami, s koňmi, ale dokonce i s delfíny, má na člověka až mysticky blahodárný vliv. Má snad člověk se zvířaty přece jen společného něco víc, než si je ochoten sám připustit? Na to, že by lidé a zvířata byli opravdu ze stejného těsta se pokusí odpovědět I druhý díl vysílaný 30.května. Na spektru bude této problematice věnováno celkem 13 dílů.


dr.František Malina
Public Relations Director
UPC Česká republika, a. s.



Doplnění redakce:

Přečetli jste si dvacáté deváté pokračování odpovědí tiskového mluvčího UPC ČR, a.s., které exkluzivně poskytuje čtenářům serveru satCentrum a týdeníku Satelit-Parabola. Děkujeme dr.Františkovi Malinovi za jeho odpovědi, oceňujeme, že je UPC ochotno takto každý měsíc komunikovat se čtenáři našeho webu, z nichž mnozí ani nejsou abonenty služby UPC Direct.

Možná jste si už všimli, že nyní připravujeme dvě „národní“ verze - UPC odpovídá a UPC Slovensko odpovedá. Podařilo se nám totiž obnovit spolupráci se společností UPC Slovensko. Nový tiskový mluvčí, pan Jaroslav Kollár již dvakrát zodpovídal dotazy slovenských satelitních a kabelových diváků. Pokud máte zájem - přečíst si je můžete zde: 1.část a nebo 2.část. Proto se tedy nyní můžete ptát tiskových mluvčích obou společností – UPC ČR i UPC Slovensko - v diskusích pod oběma mutacemi bez jakýchkoliv omezení. Otázky v redakci roztřídíme a odešleme správným adresátům, jak do Prahy, tak i do Bratislavy.

A ještě na úplný závěr: Zajímá vás, jaký je program celé řady satelitních a kabelových televizí na tento měsíc? A co budou dávat příští měsíc? Dozvědět se to můžete již dnes, pokud si na tomto webu v sekciTV download stáhnete měsíční přehledy pořadů stanic: Animal Planet, AXN, Discovery Channel, HBO, HBO2, Private Blue, Private Gold, Reality TV, Romantica, Spektrum, SuperMax a Travel.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
14.05.2004 • Martin Veselovský moderátorem Sedmičky
12.05.2004 • Pořady vlastní tvorby byly na obrazovce Prima TV v minulém týdnu velmi úspěšné
12.05.2004 • Dvě další ceny pro dokument 66 sezón v USA a v Maďarsku
11.05.2004 • Mraky nad Barrandovem – Speciál pořadu Na vlastní oči
10.05.2004 • Hokejový šampionát plný rekordů
09.05.2004 • MS LH 2004: zájem o další dvě hokejová utkání

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist