Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 00:43:34   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Kabelová televize | Články
 

UPC zdvojnásobuje rychlost internetu chello plus a zásadně zvyšuje rychlost chello classic

  Autor: PR Press UPC ČR , e-mail: zakaznicke.centrum@upc.cz Přidané: 30.11.2004



Internet chello classic a chello plus od UPC zásadně zvyšují rychlost v odchozím i příchozím směru k uživateli. Nové rychlosti internetu chello classic a chello plus od UPC výrazně navyšují hodnotu služby pro zákazníky při nezměněné ceně. Nabídka internetu od UPC se opět posouvá k nejvyšší evropské úrovni

Společnost UPC Česká republika, největší česká kabelová televize, provozovatel satelitní digitální televize UPC Direct a lídr vysokorychlostního kabelového internetu postupně vylepšuje od 1. prosince nabídku svých dvou internetových služeb. Rychlost internetu chello classic a chello plus se zdvojnásobí v odchozím (upstream) i a zásadně navýší v příchozím (downstream) směru

Společnost UPC Česká republika, a. s. (dále UPC nebo společnost) od středy 1. prosince začne postupně zvýšovat rychlost nabídek classic a plus vysokorychlostního internetu chello, a to na dvojnásobek v odchozím směru a na dvojnásobek, respektive o třetinu v příchozím směru. Ceny za tyto nabídky chello se přitom nemění. Nabídka chello classic bude mít novou rychlost 2, 048 Mbit/s směrem k uživateli a 256 kbit/s směrem od uživatele. Další nabídka chello plus pak rychlost 4, 096 Mbit/s.a 512 kbit/s. V prvních dnech prosince bude zvýšena rychlost pro více než 90 % uživatelů a nejpozději do vánoc pak pro všechny bez rozdílu.

"Nabídka chello je - co do poměru kvalita/cena - nejvýhodnější na trhu" říká Václav Bartoň, generální ředitel společnosti a dodává: "navýšení rychlosti služeb classic a plus internetu chello při stejných cenách ukazuje na možnosti širokopásmových kabelových sítí.. Naše společnost, která dodává vysokorychlostní kabelovou internetovou službu většině uživatelů vysokorychlostního kabelového internetu v České republice a patří k lídrům celého trhu, tak znovu přispívá k nové a vyšší technické úrovni domácího internetu." Václav Bartoň se netají ani tím, že navýšení rychlostí bere jako výraz poděkování a vánoční dárek dosavadním předplatitelům obou nabídek internetu chello a jako povzbuzení pro všechny, kteří uvažují o předplacení skutečně profesionální služby.

Zvýšení rychlostí u současné nabídky chello je následující:

produkt rychlost..................stávající nová
chello classic až 1536/128........až 2048/256
chello plus až 2048/256..........až 4096/512

Rychlost připojení je vyjádřena v kbit/s: downstream (k uživateli) / upstream (od uživatele) pro přenos ethernetových rámců na vnitřní síti UPC.

Petr Jílek, provozní ředitel UPC konstatuje, že takto vylepšená nabídka chello, kterou UPC nabízí více než 300 000 domácností v Praze, Brně, v Liberci a nově I v Ostravě - Mariánských horách se vymyká běžným standardům. "Platba za službu je na rozdíl od jiných nabídek konečná a není doprovázena dalšími nezbytnými náklady např. na pronájem či koupi modemu a platbou pravidelného měsíčního paušálu za telefonní linku," a zdůraznuje: "toto technické zlepšení nabídky chello není samořejmě konečné. Pro rok 2005 chystáme další překvapení."

Prvních 1000 nových předplatitelů některé ze služeb získá navíc jako dárek přehrávač MP3. Až do odvolání platí, že instalační poplatek činí 1Kč . Nutný modem poskytuje společnost zdarma. Pravidla Fair Using Policy (FUP), které společnost zavedla po vzoru jiných provozovatelů internetu, se nemění

Internet chello je k dispozici v Praze, v Brně a v Liberci a nově I v Ostravě -Mariánských horách. chello je co do počtu zákazníků je nejrozšířenější vysokorychlostní kabelovou internetovou službou v České republice. Mezi jeho přednosti patří především stálé připojení 24 hodin denně za pevně stanovenou částku, mnohonásobně rychlejší přenos dat než při použití telefonní linky, kompletní instalace, kterou provádí vyškolený technik UPC, výhodný poměr technická kvalita/výkon/cena a žádné další nutné náklady, např. poplatky za telefon. K přednostem patří rovněž služby technické podpory Klientského centra UPC. Internet chello je možné si předplatit samostatně, bez objednávky nabídky kabelové televize. V kombinaci s odběrem signálu kabelové televize může zákazník získat výraznou slevu.


František Malina, tiskový mluvčí a ředitel PR


UPC Česká republika je dceřinou společností UGC Europe, Inc. - vůdčí evropské společnosti na poli širokopásmové komunikace a zábavy - a patří do její divize UPC Broadband. Společnost sídlí v Praze a je největší českou a jednou z největších středoevropských komunikačních společností nabízejících širokopásmové služby. UPC dodává v České republice služby kabelové televize do stovek tisíc domácností v 84 českých městech. Vedle programu běžných domácích televizí přináší, a to ve špičkové technické kvalitě, mnoho specializovaných televizních kanálů, které jsou jinak nedostupné. Jde o filmové, česky mluvené, kanály HBO, HBO2 a Hallmark, dokumentární televizní kanály Discovery, Spektrum či Animal Planet, zpravodajské televizní kanály CNN, BBC World Service, CNBC a TA 3, hudební kanály jako třeba MTV, česky mluvené sportovní kanály Eurosport a Galaxie sport, dětský televizní kanál Fox Kids (opět v češtině) nebo o Private Gold, erotický kanál bez cenzury. Nabízí programy v němčině, angličtině, španělštině, ruštině, francouzštině, ale i třeba v polštině. Společnost UPC zdarma poskytuje ke kabelové televizi i zásuvku pro kvalitní příjem nejrozšířenějších rozhlasových stanic.

V září roku 2000 uvedla UPC Česká republika, a. s. na český trh službu UPC Direct. Jde o satelitní vysílání placených programů kabelové televize a řady volných satelitních televizních kanálů v digitální kvalitě. Služba UPC Direct má, a to bez výjimky, dosah po celém území republiky. Proto se také o UPC Direct říká, že je to "kabelová televize bez kabelu". Signál je šířen ze satelitu Astra a zákazník může sledovat okolo stovky televizních programů, z nichž řada je shodných s nabídkou kabelové televize.

Nejoblíbenější a nejpopulárnější službou UPC v Praze a v Brně je v posledních d letech vysokorychlostní internet chello - nonstop připojení za paušální měsíční cenu. Paušální cena za službu zahrnuje i neomezenou dobu strávenou na síti.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.11.2004 • Spoločnosť UPC Slovensko od januára upravuje tarifu za káblovú televíziu [ 8 ]
26.11.2004 • Karneval má 10 tisíc předplatitelů vysokorychlostního internetu [ 1 ]
16.11.2004 • Karneval zařazuje do nabídky parlamentní televizi 24.cz
11.11.2004 • UPC uvádza novú antispamovú službu pre používateľov chello
22.10.2004 • HB Kabelová televize a místní infokanál
13.10.2004 • Karneval do vstupů do vysílání TV Prima nutí zákon, kritika Karnevalu je naprosto nesmyslná [ 1 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist