Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 10.05.2024 - 07:16:44   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Kabelová televize | Články
 

UPC zvyšuje rychlosti svého internetu o 50 % za stejnou cenu a zavádí novaci - Upload Booster

  Autor: PR PRess UPC ČR, a.s. , e-mail: zakaznicke.centrum@upc.cz Přidané: 01.02.2006


Praha 1. února 2006. Společnost UPC Česká republika, a. s. (dále UPC nebo společnost) od dnešního dne výrazným způsobem navyšuje příchozí (downland) i odchozí (upload) rychlosti svých internetových služeb classic, a plus a příchozí (downland) rychlost u služby professional. UPC u těchto služeb současně rozšiřuje doporučený objem přenášených dat. Ceny za zrychlené internetové služby přitom zůstávají stejné.

UPC dále zavádí novou doplňkovou službu Upload Booster. Ta umožňuje prolomit tradiční asymetrické rychlostní omezení jaká nabízí např.ADSL


Navýšení rychlostí internetu UPC

V souladu se zvýšením rychlostí u služeb classic a plus o 50 % se u internetové služby classic se rychlost v příchozím směru (download) navyšuje z 2048Kb/s na 3072Kb/s a v odchozím směru (upload) z 256 Kb/s na 384 Kb/s. Doporučený objem přenášených dat se rozšiřuje z 20 GB na 30 GB. U internetové služby plus se rychlost v příchozím směru (download) navyšuje z 4096 Kb/s na 6144 Kb/s a v odchozím směru (upload) z 512 Kb/s na 768 Kb/s. Doporučený objem přenášených dat se rozšiřuje ze 40 GB na 50 GB. U internetové služby professional se rychlost v příchozím směru (download) navyšuje z 6144 Kb/s na 12288Kb/s. V odchozím směru (upload) zůstává 1024 Kb/s. Doporučený objem přenášených dat se rozšiřuje z 80 GB na 100 GB.


Služba Upload Booster umožňuje rychlejší odesílání větších souborů, fotografií a domácího videa, lepší komunikaci prostřednictvím webkamery, kvalitnější hraní on-line her a celkově rychlejší odesílání dat. Rozšíření doporučeného objemu přenášených dat pak uspokojí i náročného a častého uživatele této doplňkové služby.


Inovace internetových služeb - Upload Booster

UPC zavádí novou doplňkovou službu - UPLOAD BOOSTER, tj. možnost pro zákazníky služeb light, classic, plus a professional si dvojnásobně navýšit odchozí rychlost (upload). Ve srovnání se službami ADSL je rychlost odesílání dat dvakrát rychlejší.

Upload Booster umožňuje zákazníkům si za navýšený měsíční paušál zdvojnásobit odchozí rychlost pro lepší odesílání dat u svého tarifu. „Společné sdílení rodinných video nahrávek a fotografií přes internet nikdy nebylo tak rychlé a pohodlné. Komunikace on -line, úschova velkých souborů dat na internetu a práce na dálku nikdy neprobíhala tak hladce. Přehrávání nahrávek na živo z webové kamery a telefonování po internetu ve vysoké kvalitě se nyní stává skutečnost“, říká Vilém Mandlík, produktový manažer pro internetové služby UPC.

Za měsíční poplatek 150 Kč (s DPH) navyšuje Upload Booster dvojnásobně odchozí rychlost u tarifu chello light ze 128 na 256 kb/s, u tarifu chello classic z 384 na 768 kb/s a u tarifu chello plus z 768 na 1 536 kb/s. Pro tarif chello professional je připravena služba Upload Booster za měsíční příplatek 350 Kč (s DPH) a klienti si tak mohou zdvojnásobit odchozí rychlost z 1 024 na 2 048 kb/s.

Součástí služby Upload Booster je i další rozšíření doporučeného objemu přenášených dat. U služby light se navyšuje o dalších 2 GB na celkových 12 GB, u služby classic o 4GB na celkových 34 GB a u služby plus o 8 GB na celkových 58 GB. V případě služby professional se navyšuje o 16 GB na celkových 116 GB.

„Dbáme na to, aby uživatelé našich internetových služeb měli jistotu, že nabídka, kterou si vybrali, patří ve své kategorii k těm nejlepším a nejprogresivnějším, co se týče poměru kvalita/cena,“ komentuje změny Václav Bartoň, generální ředitel společnosti a dodává: „navýšení rychlosti při stejných cenách ukazuje na možnosti širokopásmových kabelových sítí a na kvalitu internetu po kabelové síti.“

Na otázku, kdy přijdou na řadu další kvalitativní změny v internetové nabídce UPC Václav Bartoň odpovídá: „další změny se zaměřením nejen na nabídky easy a light chystáme v nejbližších měsících. A nemusí se týkat pouze rychlosti.“

Internet UPC je k dispozici v Praze, Brně, Liberci, Jablonci, Ostravě – Mariánských horách, Ostravě – Porubě, Jindřichově Hradci, Hlučíně, Kladně a Jablonci.

Vysokorychlostní internet UPC je co do počtu zákazníků nejrozšířenější vysokorychlostní kabelovou internetovou službou v České republice. Mezi jeho přednosti patří především stálé připojení 24 hodin denně za pevně stanovenou částku, mnohonásobně rychlejší přenos dat než při použití telefonní linky, kompletní instalace, kterou provádí vyškolený technik UPC, výhodný poměr technická kvalita/výkon/cena a žádné další nutné náklady, např. poplatky za telefon. K přednostem patří rovněž služby profesionální technické podpory Klientského centra UPC a na vyžádání zdarma poskytnutá antispamová ochrana.

Internet UPC je možné si předplatit samostatně, bez objednávky nabídky kabelové televize. V kombinaci s odběrem signálu kabelové televize může zákazník získat výraznou slevu. V dubnu roku 2005 vyhlásila oznámila společnost Digimark na základě svého nezávislého výzkumu, že internetová služba UPC je nejoblíbenější internetovou službou v České republice

František Malina, tiskový mluvčí a ředitel PR





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.02.2006 • Zmluva medzi UPC a Moooby TV dnes skončila [ 1 ]
01.02.2006 • Operátoři v únoru výrazně zvýší rychlost ADSL
27.01.2006 • Karneval testuje až 30 megabitovou rychlost internetu, zároveň se testují nové rychlosti tarifů TURBO
25.01.2006 • Karneval zahájil vysílání digitální televize – nabízí 30 TV kanálů, deset z nich úplně nových [ 2 ]
16.12.2005 • Zdvojnásobnený upload - nová služba pre používateľov chello
12.12.2005 • Triple-play udrží Karneval Media mezi pěti sty nejrychleji rostoucími firmami v Evropě [ 2 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist