Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 23:47:51   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Únor na HBO

  Autor: PR Press HBO, ČR , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 10.01.2004



Český premiérový kanál HBO, který mohou sledovat diváci kabelových sítí a satelitní služby UPC Direct, mění od 1.února 2004 svoji programovou skladbu. Podívejte se proto s námi jak bude příští měsíc, kterému bude dominovat předávání Oscarů, vypadat.


Od 1. 2. 2004 startuje nový programový týdenní model

Na základě několika měsíčních analýz a různých průzkumů představujeme v únoru nový týdenní programový model. Hlavní rysy jsou: pátek bude po neděli druhým největším premiérovým dnem; sobota v 19:00 hod bude přinášet rodinný program a úterý večer bude patřit seriálům z originální produkce HBO. Druhá šance nedělních premiér bude vysílána ve středu ve 20:00 hod.


Exkluzivně

76. ročník předávání cen Americké filmové Akademie bude probíhat v neděli, 29. února 2004, o tři týdny dříve než obvykle, v Kodak Theatre v Hollywood & Highland. HBO bude exkluzivně vysílat přímý přenos v noci z 29.2 na 1.3. od 2:30 hod (před samotným předáváním cen bude vysílán 30ti minutový program příjezdu hvězd) a tentýž večer od 20:00 hod nabídne HBO svým divákům zkrácený 90 minutový záznam.


Filmové premiéry

Největší pozornost v nabídce únorového programu HBO patří bloku Nedělní premiéry, který zahrnuje špičkové filmy měsíce.

V únoru je na prvním místě Sci-fi thriller Znamení ($ 227,96 mil. v amerických kinech, 15,03 mil. Kč v českých kinech / 144 951 českých diváků). Graham Hess (Mel Gibson) se po manželčině tragické smrti vzdává své profese duchovního a žije se dvěmi dětmi a mladším bratrem (Joaquin Phoenix) na osamělé farmě. Jednoho dne se v jejich kukuřičném poli objeví tajemné obrazce a v okolí se začnou dít podivné věci.

Druhým titulem programové nabídky je film Drsnej Shaft ($ 70,3 mil. v amerických kinech, 1,8 mil. Kč v českých kinech / 18 896 českých diváků). Je to akční kriminální příběh policejního detektiva z New Yorku jménem John Shaft (synovec původního detektiva ze 70. let), v podání Samuela L. Jacksona, který se chce ujistit, že syn realitního magnáta je předveden spravedlnosti poté, co spáchá rasově motivovanou vraždu.

Následuje Hartova válka ($ 19,07 mil. v amerických kinech, 3,45 mil. Kč v českých kinech / 36 033 českých diváků), kde hraje Bruce Willis a mladý talentovaný herec Colin Farrell (S.W.A.T. Telefonní budka). Farell hraje studenta práv, který se během II. světové války stane poručíkem. Dostane se do zajetí a je požádán, aby zastupoval černého válečného vězně, který je neprávem obviněn z vraždy.

Následuje další drama Nepřítel před branami ($ 51,4 mil. v amerických kinech, 4,71 mil. Kč v českých kinech / 19 528 českých diváků). Válečný snímek se vrací do doby, kdy vrcholila bitva u Stalingradu, jež rozhodujícím způsobem zvrátila vývoj 2. světové války. Hrají Jude Law (Talentovaný pan Ripley), Ed Harris, Rachel Weisz (Mumie, Mumie se vrací) a Joseph Fiennes.

Guy Pierce (Memento, Hrabě Monte Christo) hraje ve vědecko-fantastickém filmu Stroj času ($ 56,71 mil. v amerických kinech, 3,34 mil. Kč v českých kinech / 34 434 českých diváků), který doplňuje nedělní nabídku. Hrdinou příběhu je roztržitý, leč geniální profesor Alexander Hardegen (Guy Pierce), který při loupežném přepadení v roce 1899 ztratí milovanou ženu a rozhodne se sestrojit stroj času, aby se mohl vrátit v minulosti a zabránit osudové tragédii.


V bloku Páteční premiéry jsou zařazeny následující filmy: thriller Vzorec pro vraždu ($ 31,89 mil. v amerických kinech, 2,36 mil. Kč v českých kinech / 23 136 českých diváků), ve kterém hraje Sandra Bullock a Ben Chaplin. Dva nadaní vysokoškolští studenti spáchají sérii „perfektních“ vražd. Vyšetřování se ujímá energická a neústupná Cassie (Bullock), která se, vedena svým instinktem, nedá obalamutit falešnými stopami.

Následuje film Hráč ($ 75,6 mil. v amerických kinech). Dramatický příběh natočený podle skutečné události vypráví o tom, že nikdy není pozdě na to, aby se splnil i ten nejtajnější sen. V hlavní roli baseballového trenéra - Dennis Quaid.

Dále je tu historické drama Zabijte krále ($ 25,5 mil. v amerických kinech), které se odehrává v Anglii zničené občanskou válkou. Hlavními hrdiny jsou generálové Thomas Fairfax (Dougray Scott) a Oliver Cromwell (Tim Roth), jejichž dlouholeté přátelství je podrobeno zkoušce a to z důvodu jejich odlišného názoru na nové uspořádání Anglie.

Akční detektivní příběh odehrávající se v Miami - Benjamins, ve kterém hraje Ice Cube, doplňuje nabídku Pátečních premiér. V Miami se dá získat spousta peněz, ale Bucum Jackson (Ice Cube) zatím nenašel cestu ke svému podílu.


Speciální nabídka

CELINE V LAS VEGAS. V únoru bude HBO vysílat ze záznamu koncert Celine Dion. Je to její první koncert v Las Vegas, jeden z několika set, které Celine podnikne během příštích tří let. Aréna vytvořená speciálně pro Celine Dion je naprosto jedinečná a vystoupení, které zahrnuje hity jako například „I’m Alive“, bude hostinou pro milovníky pop-music.

Koncert je součástí nabídky dne Svatého Valentýna, která kromě této show zahrnuje také dva romantické filmy: Holka jako lusk a Zlatíčka pro každého.


Blok úterních seriálů z produkce HBO ve 21:00 hod

Od února bude HBO každé úterý od 21:00 hod vysílat nový 12ti dílný seriál z originální tvorby – CARNIVALE. Carnivale se odehrává ve 30. letech v americké Oklahomě, v pouštní krajině Velkých rovin, kde od města k městu putuje pojízdný cirkus. V čase plném mystiky, kdy zemi vládne nejen velká ekonomická a sociální krize, ničící lidské existence, ale také přírodní katastrofy - písečné bouře, záplavy a epidemie – začíná účtování mezi dobrem a zlem. Příběh sleduje osudy dvou hlavních postav: tajemného osmnáctiletého mladíka, který se na útěku připojí k putovní cirkusové společnosti, a charismatického duchovního, který je sužován zneklidňujícími apokalyptickými vizemi. Hlavní role ztvárnili Nick Stahl (Terminátor 3, V ložnici) a Michael J. Anderson (Twin Peaks, Mullholand Drive), Clea Duvall a další.

Jeden z nejúspěšnějších televizních seriálů ODPOČÍVEJ V POKOJI se vrací s třetí řadou tragi-komických příběhů svérázné rodiny Fisherových, která vlastní soukromou pohřební službu v Los Angeles.


Sobotní večery pro celou rodinu

V únoru tento nový blok zaměřený na rodinu přinese dvě premiéry Lumpíci v Paříži – filmová verze populárního kresleného seriálu, a Návrat do Země Nezemě – pokračování příběhu o Peteru Panovi.

Za zmínku také stojí premiéra filmu z originální produkce HBO Živě z Bagdádu, ve kterém hraje Michael Keaton a Helena Bonham Carter. Uvidíte na HBO poslední sobotu v měsíci od 20:25 hod. Živá kronika válečného konfliktu v Bagdádu byla natočena podle skutečné události ze vzpomínek producenta CNN Roberta Wienera.


Premiéry v původním znění s titulky

Filmy v bloku Titulkované premiéry jsou na HBO uváděny každé pondělí ve 20:00 hod. Únorová nabídka zahrnuje následující filmy: Ti druzí, Dnes neumírej, Mission: Impossible II a 8 žen..


Připraveno ve spolupráci se společností HBO Česká republika, www.hbo.cz.


Doplnění redakce:

Chtěli bychom vás při této příležitosti seznámit s rozšířením nabídky programových přehledů stanic, které jsme pro vás přichystali na stránce TV programů ke stažení. Pokud vás zajímá, jaký je program kabelových a satelitních televizí HBO, HBO2, AXN, Spektrum a SuperMax na celý měsíc, tak si jej můžete stáhnout zde. Najdete tam i program TV Romantica, a zejména pány jistě potěší programy stanic Private Gold a Private Blue, které zřejmě nikde jinde v takové podobě neseženete. Dále jsme rozšířili naši nabídku o programové přehledy česky dabovaných kanálů Animal Planet, Eurosport, Discovery Channel a Reality TV a nově i americký Travel Channel. A jak už víte z dřívějška, na stejném místě také pro vás přinášíme týdenní podrobné vysílací přehledy televizí Galaxie sport a metropolitní TV Praha a Hradec Králové.


Aktuální poznámka:

V době uzávěrky tohoto článku je web z důvodu hardwarových problémů na webhostingu dočasně nedostupný. Abychom vám ale programy HBO a HBO 2 (a spolu s nimi i AXN) na únor zpřístupnili již nyní, umístili jsme je dočasně do Uploadu tohoto webu. Další programy budou dostupné opět na stránkach, zřejmě na začátku příštího týdne.



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.01.2004 • 7.leden 2004 a digitalizace I. [ 3 ]
31.12.2003 • HBO přeje krásný poslední den roku 2003 [ 12 ]
24.12.2003 • Veselé Vánoce a šťastný Nový rok 2004 [ 1 ]
23.12.2003 • Akční nabídka pro nové zákazníky od začátku nového roku [ 2 ]
22.12.2003 • Cenové a programové změny v nabídce UPC Direct od 1.ledna 2004 [ 52 ]
02.12.2003 • Prodloužení podzimní akční nabídky [ 7 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist