Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 17.05.2024 - 09:25:56   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Kabelová televize | Články
 

Spoločnosť UPC od januára upravuje tarifu za káblovú televíziu

  Autor: PR Press UPC Broadband Slovakia , e-mail: post@upc.sk Přidané: 23.11.2006


Bratislava 23.11.2006 – Spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA od 1. januára 2007 upravuje ceny za služby káblovej televízie. Cena za Rozšírený súbor, ktorý predstavuje atraktívnu, žánrovo a jazykovo vyváženú a rozmanitú ponuku niekoľko desiatok atraktívnych programov, sa zmení zo súčasných 450,- Sk na 479,- Sk mesačne. Cena za Základný súbor bude upravená z dnešných 111,- Sk na 120,- Sk mesačne (všetky ceny sú vrátane DPH).

Úprava tarify zohľadňuje zvýšenie vstupných nákladov a ich vplyv na cenu poskytovaných služieb televíznych programových súborov. Ceny internetových a telefónnych služieb poskytovaných spoločnosťou UPC BROADBAND SLOVAKIA sa nemenia. Ceny spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA za služby káblovej televízie ostanú aj po tejto zmene naďalej presvedčivo najnižšie v porovnaní so všetkými susednými štátmi.

Nová tarifa spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA za poskytovanie služieb retransmisie, ktorá nadobudne účinnosť 1. januára 2007, je naďalej výrazne nižšia oproti cenám v ostatných krajinách Strednej Európy. V porovnaní s Českou republikou, Poľskom a Maďarskom je v priemere nižšia o viac než tretinu a v niektorých prípadoch takmer o polovicu. Napríklad, v Českej republike cena Základného súboru predstavuje 189 Kč mesačne, čo je v prepočte zhruba 245 Sk, a cena Rozšíreného súboru je 489 Kč, čo v slovenských korunách predstavuje okolo 635 Sk.

Spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA bude naďalej neustále skvalitňovať svoje služby tak, aby v najvyššej možnej miere vyhovela záujmom, predstave a potrebe zákazníkov. Potvrdzuje to aj pravidelným rozširovaním svojej programovej ponuky o nové atraktívne televízne programy, napr. v uplynulom období o filmový kanál MGM, športový kanál Sport1, kanál o bývaní a životnom štýle TV Deko atď.

O novej tarife bude spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA informovať každého zákazníka osobitne listom. V prípade otázok odporúčame zákazníkom, aby sa obrátili na najbližšie Zákaznícke stredisko alebo na Infolinku 02 / 594 22 222 prípadne sa môžu informovať na internetovej stránke www.upc.sk.


Jaroslav Kolár, hovorca UPC BROADBAND SLOVAKIA


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 3   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
23.11.2006 • Česká asociace kompetitivních komunikací přivítala obsah vystoupení členky Komise Viviane Reding na výroční regulační konferenci ECTA
21.11.2006 • Pondelkové prerušenie služieb UPC v Bratislave [ 1 ]
13.11.2006 • Internet chello používa už 30 000 zákazníkov! [ 3 ]
08.11.2006 • Spoločnosť UPC rokuje o možnostiach zaradenia kanálu TV Noe [ 8 ]
01.11.2006 • Nová služba UPC : SmartGuard, účinná ochrana počítače
26.10.2006 • Ceny káblovej televízie sa zvýšia [ 5 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  zmetci 

15.12.2006 16:40 • anonym
jsem z Prahy měl jsem od UPC jejich kompleta tj rozšířenou nabídku.Pořídil jsem si Digi.Souhlasím že kvalitativně jsem na tom zrovna nevydělal.Digi je horší.Má výpadky .Není to pro mne ani tolik o penězích jako o tom že UPC je pro mě prostě z morálního hlediska nepřijatelný.Každý rok zdražení doprovázené plačtivým dopisem o tom jak je to mrzí a jak se snaží.Když se objeví konkurence nejdřív bušení do prsou kam se na nás hrabou a potom pomluvy všeho druhu.Prostě nic jinýho než hajzlíci.K čertu s nima
 
 
  Nech len "upravuje" 

24.11.2006 10:42 • Vlado
Ja som odhlasil UPC v lete. Darebaci mi este mesiac po odpojeni poslali zlozenku na nejaky "nedoplatok" (o ktorom pri vypovedani zmluvy na ich obchodnom mieste nebola ziadna rec). Ak som sa s nimi nechcel natahovat (sudnou cestou), musel som to zaplatit (nastastie to nebol nejaky velky peniaz)... UPC nikdy viac!!! V Bratislave odporucam SATRO alebo DIGI TV. S prebiehajucou digitalizaciou terestrialneho tv vysielania a rozsirovanim rychleho internetu za stale nizsiu cenu mimo "prirodzenych" monopolov ma cele UPC po vtakoch. Toto asi beru ako poslednu sancu vyzmykat z ludi, co sa da... Ale kto chce, nech im plati!
 
 
  Nuz, ono to pridane MGM nie je ... 

23.11.2006 14:51 • mrk
Nuz, ono to pridane MGM nie je zadarmo ako sa cely cas reklamovalo, po novom roku ho mame teda zaratane v pooplatku :-(
 
 
Celkový počet komentářů: 3 / zobrazují se: 1 ... 3

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist