Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 24.05.2024 - 06:00:37   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - DVB-T | Články
 

Registrace zájmového sdružení právnických osob DIGI MONITOR

  Autor: PR Press ČAKK , e-mail: info@cacc.cz Přidané: 13.03.2007



Magistrát hlavního města Prahy registroval nové zájmové sdružení právnických osob, které se bude zabývat výzkumem dopadů zavádění digitálního vysílání v České republice


V Praze dne 12. března 2007. Dnem 8. března 2007 zaregistroval Magistrát hlavního města Prahy zájmové sdružení právnických osob s názvem DIGI MONITOR, které vzniká za účelem realizace syndikovaného výzkumného programu přechodu na digitální vysílání na území ČR a poskytování služeb a poradenské činnosti členům sdružení a jiným osobám. Syndikovaný výzkumný program bude realizován v úzké spolupráci s Českým telekomunikačním úřadem, který sdružení vyjádřil podporu, a to v souladu s platnými a účinnými právními předpisy.

Koncem března bude svolána první (ustavující) valná hromada sdružení. Zvolí předsedu a místopředsedu a bude se zabývat prvními praktickými kroky realizace účelu, pro který se rozhodli zakladatelé DIGI MONITOR založit.

Potřebné administrativní kroky k registraci sdružení zajistila se souhlasem zakladatelů sdružení, společností Czech Digital Group, a.s.; ROHDE & SCHWARZ – Praha, s.r.o.; Telefónica O2 Czech Republic, a.s.; UPC Česká republika, a.s. – Česká asociace kompetitivních komunikací, které bude také se sdružením DIGI MONITOR spolupracovat.

Zvolení představitelé zájmového sdružení právnických osob DIGI MONITOR se poprvé představí na tiskové konferenci, kterou plánují po valné hromadě, a na výroční konferenci ČAKK v Praze ve dnech 23. – 24. dubna 2007.


O asociaci ČAKK, www.cacc.cz:

Občanské sdružení Česká asociace kompetitivních komunikací sdružuje největší kabelové komunikační společnosti a alternativní operátory elektronických komunikačních sítí v ČR, poskytovatele programů, dodavatele technologií a poradenské firmy. Asociace si klade za cíl přispět k budování moderní infrastruktury a informační společnosti v České republice. Současnými řádnými členy asociace jsou společnosti UPC Česká republika, Karneval Media, HBO, LICA, T-Mobile Czech Republic, BT Global Services, SELF servis a SATT.

Asociace dále sdružuje dvě desítky přidružených členů a pozorovatelů z České republiky a ze zahraničí.

Asociace vznikla v roce 1998. Založily ji přední společnosti poskytující služby kabelových komunikací v ČR - Kabel Plus, Kabel Net Holding a Dattelkabel (dnes součástí UPC ČR), Intercable CZ a TES Media (nyní Karneval Media). Dalšími zakládajícími členy byly HBO ČR, dodavatel programů, a společnosti LICA a Hughes Network Systems, dodavatelé telekomunikačních technologií. ČAKK vystupovala do konce roku 2001 pod názvem Česká asociace kabelových komunikací.

ČAKK je od roku 2000 členem (národní afilací) ECTA (European Competitive Telecommunications Assocation - www.ectaportal.com) a od svého založení také aktivně působí v asociaci CABLE EUROPE (Evropské asociaci kabelových komunikací - www.cable-europe.eu), která byla založena v roce 1955 a navazuje na činnost sdružení evropských kabelových operátorů, jež vzniklo již v roce 1951.


PR Press ČAKK, 12.3.2007


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.03.2007 • DVB-T v Rakousku: dvacet zájemců o druhý multiplex [ 1 ]
28.02.2007 • Agentura pro kampaň k digitálnímu vysílání bude známa v úterý
26.02.2007 • Pracovní setkání k realizaci přechodu na digitální vysílání v oblasti Domažlice a přípravě přechodu v oblasti Ústí nad Labem
26.02.2007 • Workshop ČTÚ a APMS k problematice DVB-H
22.02.2007 • DVB-T v Sasku: investoři plánují paket i pro malé privátní stanice
22.02.2007 • Někde ‚digitál’ nechytí

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist