Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 11:01:35   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Technika | Články
 

Nové set-top-boxy firmy Pace

  Autor: Petr Miklík , e-mail: miklik@vues.cz Přidané: 22.04.2004


Společnost Pace Micro Technology se na letošním veletrhu Anga Cable prezentuje jako obchodní partner v německé digitální televizi. Významný evropský výrobce set-top-boxů začal s dodáváním přijímačů pro obě vůdčí firmy v digitální televizi, národního provozovatele kabelové sítě - Kabel Deutschland a nejdůležitějšího operátora placené televize - společnost Premiere.

Firma Pace předvádí - kromě svého osobního digitálního videorekordéru PVR a svého set-top-boxu pro širokopásmové služby – digitální televizor, který využívá telefonní linku. Provozovatelům to umožňuje uvést na trh pro své finální uživatele hodnotný televizní program a dodatečné služby.

Od svého návratu na německý televizní trh v uplynulých dvanácti měsících, se firma Pace dohodla se společnostmi Premiere a Kabel Deutschland na podílnictví a také zřídila své ústředí pro odbyt a marketink pro Německo a výkonnou prodejní síť.

Společnosti Kabel Deutschland a Premiere se rozhodly pro set-top-boxy firmy Pace řady 210 a 220, které umožňují příjem zakódovaných a volných televizních programů. Digitální set-top-box je založen na hardwarové platformě, kterou firma Pace vyvinula pro evropský trh. To tvoří základ pro různé set-top-boxy pro satelitní a kabelový příjem. Poskytovatelé programu nebo provozovatelé sítě nyní mohou tento základ jednoduše doplnit o požadovaný specifický software a také o aplikace.

Tyto set-top-boxy navíc zaujmou svými velmi kompaktními rozměry a svým zajímavým designem. Uvedené set-top-boxy mimo jiné disponují dvěma připojovacími místy SCART, čtečkou kartiček smart a analogovými a digitálními výstupy pro audiosignál. Set-top-box může být vybaven různými kódovacími systémy podmíněného přístupu CA jako je Nagravision, Conax, Mediaguard, Viaccess nebo od jiných partnerů CA.

PVR, digitální osobní videorecordér Sky+ je vyvinut pro úspěšného britského provozovatele placené televize BSkyB. Ve veletržním stánku výstavy Anga Cable firma Pace předvádí, jaké možnosti nabízí PVR. Digitální videorekordér PVR firmy Pace pracuje s harddiskem a umožňuje záznam pořadů bez videokazety. Sledování programu, co se právě vysílá, lze přerušit, program zaznamenat a sledovat později. Pro vyhledání zaznamenaných pořadů v digitální podobě je možné použít zrychlený posun dopředu nebo dozadu, je možné i zpomalené přehrávání.

Svým set-top-boxem, modelem DBM440 (DBM – znamená Digital Broadband Media, „digitální širokopásmové médium“) firma Pace poskytuje telekomunikačním a IP firmám možnost rozšíření televizních a multimediálních služeb prostřednictvím telekomunikační sítě. Box DBM440 využívá nejaktuálnější kompresní metody a nabízí rozmanité multimediální a interaktivní aplikace jako videostreaming s Windows Media 9, digitální satelitní televizní příjem, služby na objednávku, hry a přístup na internet.


Zdroj: [js], www.digitalfernsehen.de, 15.4.2004, volně upraveno a zkráceno


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
21.04.2004 • Humax představil na veletrhu Anga Cable některé své novinky
10.04.2004 • Využíváte DiSEqC? [ 2 ]
30.03.2004 • Zesilovače v anténním rozvodu – II.
23.03.2004 • Šumové číslo konvertoru - pouze obchodní trik výrobce? [ 21 ]
18.03.2004 • Seznamte se: Premium X - 3.část [ 1 ]
17.03.2004 • Nákupem zařízení to teprve začíná

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist