Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 07:17:58   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Prosincové filmové lahůdky na Cinemaxu

  Autor: HBO Europe/satCentrum , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 23.11.2015


Filmový kanál Cinemax uvede v prosinci m.j. dojemné drama s Julianne Moore POŘÁD JSEM TO JÁ, černou komedii TEN JIM, thriller s Jude Law ČERNÉ MOŘE, dobové drama AŽ NA KREV a na Silvestra akční horror SVĚTOVÁ VÁLKA Z a hororovou noc s filmy Co děláme v temnotách, Mrtvý sníh 2: Rudý vs. Mrtvý, Wolf Creek 2 a F. D. Roosevelt, lovec werwolfů....



POŘÁD JSEM TO JÁ (Still Alice)

Dojemný příběh stojí především na silném tématu a skvělém výkonu Julianne Moore, která byla za hlavní roli oceněna Oscarem i Zlatým glóbem. Alice má v životě všechno: milujícího muže, tři dospělé děti a navíc je uznávanou profesorkou lingvistiky. Pak ale začne zapomínat slova. Lékařská diagnóza je neúprosná – Alice trpí ranou formou Alzheimerovy choroby a její problémy se budou jen stupňovat. S pomocí rodiny přesto bojuje dál, aby zůstala co nejdéle sama sebou. Americký film byl natočen podle stejnojmenného knižního bestselleru. Po boku Julianne More se jako její dcera představí hvězdička upírské ságy Twilight Kristen Stewart, která dokazuje, že umí i hrát.

2014 | 97 minut | 12 | drama
Režie: Richard Glatzer, Wash Westmoreland
Hrají: Julianne Moore, Kristen Stewart, Alec Baldwin, Kate Bosworth, Hunter Parrish

Sobota 5. prosince 2015, 20:15 hod.



TEN JIM (Just Jim)

Černá komedie o sedmnáctiletém velšském outsiderovi a jeho novém kamarádovi z Ameriky je tak trochu „one man show“. Teprve čtyřiadvacetiletý Craig Roberts v ní nejen ztvárnil hlavní roli, ale také napsal scénář a film režíroval. Jeho stylový debut se točí kolem osamělého Jima, který tvrdne v městečku, kde se nic neděje. Pak se však do vedlejšího domu přistěhuje Američan Dean. Světácký mladík, kterého si zahrál Emile Hirsch (opěvovaný za svůj výkon v dramatu Útěk do divočiny), je v Jimových očích ten největší frajer. Navíc mu záhy pomůže získat vysněnou dívku a stát se nejoblíbenějším klukem ze školy. Jenže potom vyjde najevo, že Dean skrývá temné tajemství…

2015 | 81 minut | 12 | černá komedie
Režie: Craig Roberts
Hrají: Craig Roberts, Emile Hirsch, Aneirin Hughes, Nia Roberts, Richard Harrington

Neděle 13. prosince 2015, 20:00 hod.



ČERNÉ MOŘE (Black Sea)

Charismatický herec Jude Law se v temném dobrodružném thrilleru vydává pod hladinu moře. Jako kapitán ponorky zrovna neprožívá nejlepší období. Nedávno se rozvedl, je odtržený od syna a navíc ho vyhodili z práce. Pak ale dostane lákavou nabídku: má sestavit britsko-ruskou posádku a vyrazit na Černé moře, aby našel potopenou nacistickou ponorku, o níž se říká, že je plná zlata. Brzy po vyplutí však začne na palubě houstnout atmosféra a muži si začnou jít po krku… Oscarový režisér Kevin Macdonald, který má na kontě drama Poslední skotský král, šikovně stupňuje napětí, k čemuž využívá klaustrofobické prostředí ponorky, a navrch přidává svižné akční scény.

2014 | 110 minut | 12 | dobrodružný thriller
Režie: Kevin Macdonald
Hrají: Jude Law, Scoot McNairy, Ben Mendelsohn, David Threlfall, Jodie Whittaker

Sobota 26. prosince 2015, 20:00 hod.



AŽ NA KREV (There Will Be Blood)

Dobové drama o ropném boomu, touze po bohatství a vzestupu jednoho tvrdého, sobeckého egoisty řadí kritika k nejlepším filmům tohoto tisíciletí. Až na krev se odehrává v Kalifornii na přelomu 19. a 20. století a mapuje cestu svobodného otce, který se z chudého horníka vypracuje až na ropného magnáta. Strhující snímek „vytěžil“ na festivalu v Berlíně Stříbrného medvěda za nejlepší režii a v Americe získal dva Oscary – za kameru a herce v hlavní roli, Daniela Day-Lewise. Ten opět potvrzuje, že snad ani nehraje, ale svou postavou přímo je. Však si také odnesl i Zlatý glóbus a britskou cenu BAFTA.

2007 | 152 minut | 15 | dobové drama
Režie: Paul Thomas Anderson
Hrají: Daniel Day-Lewis, Paul Dano, Kevin J. O‘Connor, Ciarán Hinds, Dillon Freasier

Středa 30. prosince 2015, 20:00 hod.



SVĚTOVÁ VÁLKA Z (World War Z) a HOROROVÁ NOC

Proč na silvestra sledovat jen samé estrády, co se tak trochu bát? Cinemax připravil noc plnou hororů! Ta odstartuje thrillerem Světová válka Z, v němž se Brad Pitt snaží zastavit pandemii zombíků. A jde mu to tak dobře, že se Válka stala nejvýdělečnějším zombie-filmem všech dob. Zombíky vystřídají jiní nemrtví. V paradokumentární novozélandské komedii Co děláme v temnotách se skupina starých upírů snaží přežít v moderním světě. Nový rok přivítáme s krvavou crazy jízdou Mrtvý sníh 2: Rudý vs. Mrtvý. Ano, nacistická zombie z prvního dílu jsou zpět a chystají genocidu. V mrazivém hororu Wolf Creek 2 se pro změnu vrací brutální australský vrah a rozpoutá další hon na turisty. Hrůzostrašnou noc završí akční komedie F. D. Roosevelt, lovec werwolfů, která odhalí pravou tvář slavného amerického prezidenta. Byl to drsňák, jenž z pohodlí svého invalidního vozíku likvidoval vlkodlaky a ostatní příšery.

2013 | 111 minut | 15 | akční hororový thriller
Režie: Marc Forster
Hrají: Brad Pitt, Mireille Enos, Daniella Kertesz, James Badge Dale, David Morse

Čtvrtek 31. prosince 2015, 20:00 hod.



Oficiální stránka Cinemaxu: www.cinemaxtv.cz.
Facebook: Cinemax CZSK
Twitter: HBO_CZSK
Youtube: HBO CZSK.

Placený filmový kanál Cinemax vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách Skylink, freeSAT a Magio TV na satelitech Astra 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně, Thor 5/Thor 10-02 na pozici 0,8/1,0 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně. Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry kanálu Cinemax (a také program Cinemaxu 2, který vysílá jen v některých kabelových sítích a v platformě Magio TV na Amosu a freeSAT na Thoru) si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV program.


Připraveno s využitím podkladů Pavly Brožkové, PR & Marketing HBO Europe, 23. 11. 2015, foto archiv HBO Europe, po kliknutí na obrázek se zvětší.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
24.11.2015 • Prosincové premiéry na HBO Comedy a HBO Go
23.11.2015 • Mistři mezi staviteli aneb pojďme si postavit hrad
22.11.2015 • Utrhněte si dokumentární list na Prima ZOOM ve 48. týdnu
22.11.2015 • Královny reality show jsou zpět v 11. řadě Držte krok s Kardashians od 22. 11. na E!
21.11.2015 • TV tipy Universal Channel ve 48. týdnu
20.11.2015 • Bergova opera Lulu v satelitním přímém přenosu MET: Live in HD v sobotu 21. 11.

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist