Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 10:49:10   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Únorové premiéry na Viasat Explore, History a Nature

  Autor: Viasat TV , e-mail: info@viasat.sk Přidané: 01.02.2016


V únoru na Viasat Explore uvidíme např. dokumenty ROPNÍ ZLATOKOPOVÉ, KOVBOJOVÉ CHLADNÝCH VOD a MISTŘI ZÁCHRANÁŘI, na Viasat History se můžeme těšit na POKLADY DÁVNÉHO EGYPTA, TAJEMSTVÍ VESMÍRU, ZÁHADY STŘEDOVĚKÝCH VRAŽD a DRUHÁ SVĚTOVÁ VÁLKA: CENA ŘÍŠE. Zájemci o přírodopisné snímky by si v únoru neměli nechat ujít PLANETA EVROPA A DÁL a MADAGASKAR na Viasat Nature.



ROPNÍ ZLATOKOPOVÉ

Během posledních deseti let došlo k rozmachu ropného průmyslu v severní Dakotě, jenž zasáhl tisíce lidí státu, kteří všichni hledají kus štěstí. Dokumentární reality série Ropní zlatokopové vypráví jejich příběhy, řidiče dopravujícího ropu, evangelického bezpečnostního technika nebo lesbického páru provozujícího přepravní společnost. Jejich očima uvidíme vrcholy i pády ropné revoluce v Bakkenu a lavinovitého efektu rozrůstající se zaměstnanosti, od vlny zvýšení počtu obyvatel po vzrůstající životní náklady. Podmanivé lidské osudy a přímý přístup k ropnému průmyslu činí z Ropných zlatokopů průlomovou dokumentární sérii, zaměřenou přímo na amerického ducha pionýrství.

Od středy 3. února do 9. března ve 21:00 hod. na Viasat Explore


KOVBOJOVÉ CHLADNÝCH VOD

Seznamte se s Kovboji chladných vod: tito rybáři soupeří během nepříznivých přírodních podmínek a počasí v době intenzivní rybářské sezóny v Newfoundlandu. Čelí tvrdé konkurenci rybářských soků a vydávají se postavit nepředvídatelným problémům při pokusu vytěžit co nejvíc ze svých stovek kilometrů podél pobřeží drsného Severního Atlantiku, kde čelí divokým vlnám, prudkým větrům a obrovským ledovcům. Tato podmanivá série představuje neobyčejnou odvahu a odhodlání, kdy muži snášejí statečně podmínky, jež jsou neuvěřitelně drsné
pro lidskou mysl i tělo.

Od úterý 23. února do 21. dubna ve 21:00 hod. na Viasat Explore


MISTŘI ZÁCHRANÁŘI

Mistři záchranáři se vracejí ve druhé a podmanivé sérii. Od chladných vod Severního moře po tropický Mexický záliv sledujeme muže a ženy při náročných pokusech zvednout potopené lodě z hlubin sedmi moří. Tyto odvážné týmy se musejí vypořádat s velkými inženýrskými výzvami při zvedání vraků z některých nejhorších námořních katastrof na světě včetně finské dopravní lodi Baltic Ace, která se potopila s veškerým nákladem luxusních aut, nebo osobní lodi Norman Atlantic, která se potopila v prosinci 2014, což vyústilo ve smrt minimálně 12 lidí na palubě. Působivá 3D grafika a vzdušné záběry nabízejí divákům unikátní přístup jak k lodím, tak osobním příběhům lidí, kteří je zachraňují. Jsou silní. Jsou stateční. Jsou to Mistři záchranáři.

Od pondělí 29. února do 28. března v 15:20 hod. na Viasat Explore


POKLADY DÁVNÉHO EGYPTA

Dávný Egypt není jen o pyramidách, hieroglyfech a sfinze. Alastair Sooke stírá všechna tato stará klišé, aby odhalil uměleckou říši zcela vzdálenou a odlišnou od často používaných frází. Sooke přibližuje dávný Egypt z nové perspektivy - spíše jako kritik umění než archeolog nebo historik. Od zdánlivě neomezeného bohatství a lesku zlatého věku Egypta po jeho postupný úpadek prozkoumá 30 objektů, jež vyprávějí příběh nejdéle trvající civilizace v historii, a také zrození samotného umění.

Od pondělí 29. února ve 20:00 hod. na Viasat History


TAJEMSTVÍ VESMÍRU

20. století vidělo bezpříkladný rozmach vědeckých objevů a poznání, jež otevřelo přeměnu světa. Pořad Tajemství vesmíru se blíže podívá na lidi skryté za objevy a zjistí, jak se na tom podílel jejich intelekt. Od bystrého důvtipu Alberta Einsteina a neuvěřitelné sebedůvěry až po odhodlanost a přesvědčení Stephena Hawkinga jde o osobnosti podílející se na nejdůležitějších průlomech v poznání světa.

Čtvrtek 18. února ve 21:05 hod. na Viasat History


ZÁHADY STŘEDOVĚKÝCH VRAŽD

S poutavým seriálem Záhady středověkých vražd se podíváme zblízka na temnou stránku historie a odhalíme pravdu skrytou za některými šokujícími a nevyřešenými zločiny minulosti. Oběti a zločinci jsou opět oživeni při historické rekonstrukci, jež diváky přenese do barvitého světa majestátných hradů a zámků, statečných rytířů, panenských královen a mocných králů, aby se podělili o tajemství, jež skrývají. Kdo zavraždil manželku předpokládaného milence Alžběty I.? Byl Richard III. skutečně zodpovědný za smrt princů ve věži? V každé epizodě skupina odborníků kombinuje historický kontext s moderními forenzními technikami, aby tyto vychladlé starodávné případy rozlouskla.

Od neděle 28. února 2016 ve 21:00 hod. na Viasat History


DRUHÁ SVĚTOVÁ VÁLKA: CENA ŘÍŠE

Druhá světová válka zůstává klíčovou událostí 20. století. Zdaleka nejmasivnější člověkem vytvořený sociální otřes vyústil ve smrt miliónů lidí, překreslil mapy po celé planetě, viděl překvapující technologické pokroky a nabídl změny ve společenských mravech - a jeho ozvěna je stále cítit. Tato pohlcující série využívá impozantní zdroje jednoho z největších filmových archívů na světě, a také přináší exkluzivní zaznamenaná svědectví více než 50 očitých svědků, aby prozkoumala konflikt do detailů. Zjistěte, kolik stálo vítězství a jaká byla cena říše.

Od úterý 2. února ve 22:00 hod. na Viasat History


PLANETA EVROPA A DÁL

Od zmrzlé majestátnosti polárních oblastí po duny namíbijské pouště, pořad Planeta Evropa a dál sleduje široké spektrum rostlin, stvoření a geologie v přírodním světě. Prozkoumáme dopad změn klimatu na různé povrchy a ekosystémy a v tomto myšlenkově provokativním dokumentu prostudujeme rozmanitosti flory a fauny na Zemi. Vezmeme diváky na historický výlet po matce Zemi a série odhalí i šíři přírodního světa - i dál.

úterý 2. února až 15. března v 19:00 hod. na Viasat Nature


MADAGASKAR

Ponoříme se do největších krás přírodního světa při objevování neobvyklého ostrova Madagaskar, kde je 80 % rostlin a zvířat zcela unikátních. Tato úchvatná třídílná série zkoumá hory, deštné pralesy a pouště, které jsou domovem pro nádherný a bizarní život divočiny Madagaskaru. Mezi jejími obyvateli najdeme lemury, pojídající kyanid, masožravé rostliny, světle rudé nosatce žirafí, listům se podobající gekony a mnohé další. Prozkoumáme, proč evoluce na tomto ostrově sledovala jedinečnou cestu a proč se Madagaskar tak liší od jakéhokoliv jiného místa na planetě.

Pondělí 22. února až 7. března v 19:00 hod. na Viasat Nature



Pro více informací o televizních kanálech Viasat navštivte jejich profily na Facebooku s názvem Viasat Nature, Viasat Explore či Viasat History, nebo webovou stránku viasanature.cz, viasatexplore.cz či viasathistory.cz. Úplné měsíční programové přehledy a tipy Viasat Nature, Viasat Explore či Viasat History i kanálu v HD rozlišení Viasat History Nature HD si můžete stáhnout na satCentrum v sekci TV program.


O společnosti MTG´s Viasat Broadcasting:

MTG´s Viasat Broadcasting je součástí mezinárodní mediální skupiny Modern Times Group (MTG) pokrývající čtyři kontinenty a zahrnující bezplatné a placené televizní kanály, rádio a produkci obsahu. Společnost Viasat Broadcasting poskytuje bezplatné i placené televizní kanály, které jsou k dispozici na vlastních satelitních platformách Viasat , sítích třetích stran a TV obsah je také distribuován prostřednictvím internetu. Skupina MTG je rovněž největším akcionářem v CTC Media, což je přední ruský nezávislý televizní vysílatel. Modern Times Group je rozrůstající se společnost kotována na Nasdaq OMX stockholmské burze. Pro více informací navštivte www.mtg.se.


S využitím podkladů Ines Gálikové, Country Manager PAY TV CZ & SK, Viasat World Ltd., připravila redakce satCentrum, 1. 2. 2016, fotografie jsou majetkem Viasat TV


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.02.2016 • E! Živě z červeného koberce: SAG 2016
31.01.2016 • Velké programové změny na Prima ZOOM od 5. týdne
30.01.2016 • TV tipy Universal Channel v 5. týdnu
30.01.2016 • Televize E! přichází s novou realitou show o populární cvičitelce Jillian Michaelsové!
29.01.2016 • VAŠE ÚNOROVÁ PORCE ZÁBAVY - To nejlepší na programech FILMBOX!
29.01.2016 • Pucciniho Turandot v satelitním přímém přenosu MET: Live in HD v sobotu 30. 1.

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist