Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 06:06:23   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Softwarové novinky | Články
 

DIGI CZ má další předvánoční dárek – snižuje cenu programového balíčku MAXI

  Autor: DIGI TV , e-mail: info@cz.digi.tv Přidané: 24.11.2016


V předvánočním čase DIGI CZ, provozovatel satelitní Nové DIGI TV a internetové televize DIGI2GO, přichází s další výhodnou nabídkou pro ty, kteří chtějí mít kvalitní a širokou programovou nabídku pro celou rodinu. DIGI CZ snižuje cenu balíčku MAXI, a to jak pro satelitní platformu Nová DIGI TV, tak i pro internetovou DIGI2GO. Zákazníci, kteří si balíček během slevové akce pořídí, jej budou využívat za sníženou cenu po celých 24 měsíců.


Vánoce jsou časem, kdy jde především o pohodu a příjemné chvíle strávené v teple domova. K tomu můžou ideálním způsobem přispět také kvalitní televizní programy se zábavným i vzrušujícím obsahem. Přesně takové mají ve své nabídce satelitní Nová DIGI TV a internetová DIGI2GO operátora DIGI CZ. Nejširší paletu kanálů obsahuje balíček MAXI, který je nyní k mání se slevou 50 Kč u obou televizí.

U Nové DIGI TV tedy jeho cena po slevě činí 699 Kč, u DIGI2GO pak 749 Kč. Slevová akce pro nové zákazníky i ty, kteří dosud balíček MAXI nemají, platí až do konce tohoto kalendářního roku. Ten, kdo si v rámci slevové akce balíček MAXI pořídí, jej bude mít za sníženou cenu po celých 24 měsíců. Podmínkou pro získání slevy na balíček MAXI je pro nové zákazníky pořízení Nové DIGI TV nebo DIGI2GO se smlouvou na dva roky. Akční nabídku lze získat zavoláním na zákaznickou linku 533 427 533 nebo na webech novadigitv.cz či digi2go.cz.

Sleva na balíček MAXI je další výhodnou nabídkou pro zákazníky DIGI CZ po nedávné akci MAXI Halloween nebo slevě na balíček HBO. „K předvánočnímu času patří horečné přípravy i shánění dárků. Sleva na náš balíček MAXI je také dárkem pro naše zákazníky, který je ale možné získat v klidu, bez stresu a z pohodlí domova. Navíc pořízení Nové DIGI TV nebo DIGI2GO s balíčkem MAXI je dárkem univerzálním, protože z jejich programových nabídek si vybere každý člen rodiny,“ říká Vladimír Rusnák, výkonný ředitel DIGI CZ. „A protože internetová DIGI2GO umožnuje sledování pořadů až na čtyřech zařízeních, nic nemůže rodinou pohodu ohrozit, každý se může dívat, na co sám chce podle libosti,“ dodává Vladimír Rusnák.

MAXI balíček nabízí široké spektrum kvalitních televizních kanálů. U satelitní Nové DIGI TV je to 100 kanálů, z toho 20 v HD kvalitě, u internetové DIGI2GO 87 kanálů, z toho 37 v HD. Z nabídky si vybere celá rodina, nechybějí kanály filmové, jako jsou HBO HD, HBO 2, HBO 3, HBO GO, Nova Cinema, Prima Cool, Prima MAX, AMC, AXN CZ, Film+, FilmBox, FilmBox Plus či Premium HD. Sportovní kanály reprezentují jinde nedostupné kanály DIGI Sport 1 HD, DIGI Sport 2 HD, DIGI Sport 3 HD, dále Eurosport 1 HD a 2 HD, Nova Sport 1 HD a 2 HD, ČT Sport HD, Sport 1 HD a 2 HD nebo Golf Channel. Dokumenty přinášejí kanály jako Animal Planet HD, Discovery Channel, National Geographic HD, Spektrum HD, History Channel atd. K dispozici jsou i kanály s dětskými programy, hudební, lifestylové, zpravodajské. Sportovní fanoušci s MAXI balíčkem získají kompletní sportovní nabídku DIGI CZ včetně exkluzivních přenosů anglické Premier League, španělské La Ligy či druhé anglické ligy Sky Bet Championship a nejvyšších turnajů okruhu ATP.


Cena a programová nabídka balíčku MAXI na Nové DIGI TV i DIGI2GO v rámci slevové akce:

Satelitní Nová DIGI TV Internetová DIGI2GO Nová DIGI TV + DIGI2GO
699 Kč 749 Kč 799 Kč
100 kanálů (20 v HD) 87 kanálů (37 v HD) 100 kanálů (37 v HD)


O DIGI CZ

Televizní a mobilní operátor DIGI CZ nabízí divákům v ČR služby satelitní televize pod obchodní značkou Nová DIGI TV a internetové televize DIGI2GO. V jejich programové nabídce jsou kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také exkluzivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD a 3 HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, španělskou La Ligu nebo tenisové turnaje ATP. DIGI CZ je také poskytovatelem pevného internetového připojení DIGI internet a pod značkou LAMA mobile nabízí mobilní volání a přenos dat. Společnost na českém trhu působí od roku 2006. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP, která rozvíjí a rozšiřuje nabídku jejích služeb. DIGI CZ je čistě českou společností a všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP
Daniel Potocký, Account Executive, PP Partners Prague, 24. 11. 2016



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
23.11.2016 • FilmBox a UPC DTH spouštějí FilmBox Live v České republice, na Slovensku a v Maďarsku
21.11.2016 • Advent se blíží, DIGI CZ zlevnila balíček HBO na 149 Kč
01.11.2016 • Skupina Nova na svých stanicích spustila HbbTV
31.10.2016 • Využijte MAXI Halloween 2016 a pořiďte si MAXI balíček k DIGI TV se slevou 3666 Kč
18.10.2016 • Eutelsat Broadband prináša na slovenský trh satelitný internet Tooway Open za atraktívnu cenu
03.10.2016 • freeSAT na jeseň prináša darčekový balíček

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist