Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 09:01:18   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Softwarové novinky | Články
 

DIGI TV uvolní na 72 hodin kanál HBO 3 pro všechny zákazníky

  Autor: DIGI TV , e-mail: info@cz.digi.tv Přidané: 13.02.2017


Na celkem tři dny, od soboty 18. února 6. hodiny ranní do úterý 21. února stejného času zpřístupní společnost DIGI CZ jak na satelitní Nové DIGI TV, tak na internetové DIGI2GO všem svým zákazníkům kanál HBO 3. Stane se tak u příležitosti očekávané premiéry amerického seriálu Sedmilhářky, kterou v pondělí 20. února odvysílá kanál HBO 3 od 20 hodin.


První z celkem sedmi epizod temného komediálního dramatu tak budou moci shlédnout všichni zákazníci DIGI CZ.

„Uvolnění kanálu HBO 3 je pro naše zákazníky příležitostí seznámit se s produkcí HBO. Úvodní díl minisérie Sedmilhářky jsme vybrali proto, že jde o velmi kvalitní produkt z dílny HBO s hvězdným obsazením v čele s Nicole Kidmanovou. Doplňkový balíček HBO nabízí na třech kanálech nepřetržitý proud filmů a seriálů pro celou rodinu, jehož cena za měsíc odpovídá hodnotě jednoho lístku do kina,“ říká Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti DIGI CZ.

Komediální drama Sedmilhářky je adaptací stejnojmenného bestselleru australské spisovatelky Liane Moriartyové. Děj se odehrává v kalifornském městečku Monterey a začíná podezřelou vraždou na benefiční akci základní školy. Vše nasvědčuje tomu, že na pozadí zločinu je rivalita a tajemství obklopující trojici matek předškoláků – Madeline (Reese Witherspoonová), její nejlepší kamarádkou Celeste (Nicole Kidmanová) a Jane (Shailene Woodleyová). V průběhu sedmi napínavých, černě humorných epizod plných nečekaných zvratů vychází najevo, jaké tajemství každá z žen skrývá a postupně se dostáváme až k osudné noci.

Kromě úvodního dílu minisérie Sedmilhářky odvysílá HBO 3 v době, kdy bude zákazníkům DIGI CZ volně dostupné, kromě řady seriálů například drama Bessie, jež zkoumá pozoruhodnou kariéru „královny blues“ Bessie Smithové, film Hemingway & Gellhornová z dílny Philipa Kaufmana, který vypráví o vášnivém milostném románku a následném bouřlivém manželství Ernesta Hemingwaye a válečné korespondentky Marthy Gellhornové nebo další drama Svědectví, v němž je kandidatura soudce Clarence Thomase do Nejvyššího soudu Spojených států zpochybněna poté, co je bývalou kolegyní Anitou Hillovou nařčen ze sexuálního obtěžování.

Balíček HBO s kanály HBO HD, HBO 2 HD a HBO 3 HD si mohou zákazníci DIGI CZ objednat za akční cenu 149 Kč měsíčně na stránce cz.digi.tv/sedmilharky, případně na zákaznické lince 533 427 533.


O DIGI CZ

Televizní a mobilní operátor DIGI CZ nabízí divákům v ČR služby satelitní televize pod obchodní značkou Nová DIGI TV a internetové televize DIGI2GO. V jejich programové nabídce jsou kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také exkluzivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD a 3 HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, španělskou La Ligu nebo tenisové turnaje ATP. DIGI CZ je také poskytovatelem pevného internetového připojení DIGI internet a pod značkou LAMA mobile nabízí mobilní volání a přenos dat. Společnost na českém trhu působí od roku 2006. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP, která rozvíjí a rozšiřuje nabídku jejích služeb. DIGI CZ je čistě českou společností a všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP, 13. 2. 2017


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.02.2017 • Během nadcházejícího víkendu FLIX TV zpřístupní pro své zákazníky zdarma kanál HBO 3 [ 2 ]
05.12.2016 • DIGI TV má velký vánoční dárek – slevu 50 procent na úplně všechno!
28.11.2016 • Vánoční dárek pro nové zákazníky FLIX TV – 2 FlixBoxy za 1 Kč!
24.11.2016 • DIGI CZ má další předvánoční dárek – snižuje cenu programového balíčku MAXI
23.11.2016 • FilmBox a UPC DTH spouštějí FilmBox Live v České republice, na Slovensku a v Maďarsku
21.11.2016 • Advent se blíží, DIGI CZ zlevnila balíček HBO na 149 Kč

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist